Τυποι όσοι έχετε διαβάσει παλιότερα ποστ μου ξέρετε και τι απόψεις έχω και τι ψηφίζω. Θεωρώ μια κυβέρνηση Συριζα ταφόπλακα της Ελλάδας και των επόμενων γενεών. Σας δίνω όμως μια πληροφορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της δικής μου τοποθέτησης. Την έχω μάθει εδώ και μια βδομάδα περίπου από πρόσωπα για τα οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Δεν είναι ούτε καφενόβιοι, ούτε δημοσιοκάφροι. Μιλάμε για διευθυντικά στελέχη τραπεζών (2 από τις 3 μεγαλύτερες), επικεφαλής νομικών τμημάτων τραπεζών - μεγαλοδικηγόρους - καθηγητές Νομικής Αθηνών. Υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το Συριζα πρώτο κόμμα πάνω από 25% με μικρή διαφορά από ΝΔ. Η τάση του είναι αυξητική λόγω TAXISNET μην τα ξαναεξηγώ. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει το προσπερνάει. Οι Συριζαιοι θα το εκλαβουν ως θριαμβο του κομματος και θα πανηγυρισουν. Οι λογικοι ανθρωποι θα παρουν μετρα αυτοπροστασιας. Δύο πράγματα είναι βέβαια: ότι 18 Ιουνίου (έστω 20 μετά τις διερευνητικές) θα έχουμε κυβέρνηση και ότι το φθινοπωρο θα βγουμε απο το ευρω.
φίλε οι δημοσκοπήσεις ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,οπότε ολόκληρο το ποστ σου είναι παντελώς αναξιόπιστο.
τι θα πει ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ???