Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τυποι όσοι έχετε διαβάσει παλιότερα ποστ μου ξέρετε και τι απόψεις έχω και τι ψηφίζω. Θεωρώ μια κυβέρνηση Συριζα ταφόπλακα της Ελλάδας και των επόμενων γενεών. Σας δίνω όμως μια πληροφορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της δικής μου τοποθέτησης. Την έχω μάθει εδώ και μια βδομάδα περίπου από πρόσωπα για τα οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Δεν είναι ούτε καφενόβιοι, ούτε δημοσιοκάφροι. Μιλάμε για διευθυντικά στελέχη τραπεζών (2 από τις 3 μεγαλύτερες), επικεφαλής νομικών τμημάτων τραπεζών - μεγαλοδικηγόρους - καθηγητές Νομικής Αθηνών. Υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το Συριζα πρώτο κόμμα πάνω από 25% με μικρή διαφορά από ΝΔ. Η τάση του είναι αυξητική λόγω TAXISNET μην τα ξαναεξηγώ. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει το προσπερνάει. Οι Συριζαιοι θα το εκλαβουν ως θριαμβο του κομματος και θα πανηγυρισουν. Οι λογικοι ανθρωποι θα παρουν μετρα αυτοπροστασιας. Δύο πράγματα είναι βέβαια: ότι 18 Ιουνίου (έστω 20 μετά τις διερευνητικές) θα έχουμε κυβέρνηση και ότι το φθινοπωρο θα βγουμε απο το ευρω.

φίλε οι δημοσκοπήσεις ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,οπότε ολόκληρο το ποστ σου είναι παντελώς αναξιόπιστο.
τι θα πει ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγώ είπα ότι ξέρω. δεν είπα τίποτα για σύριζα.
σας ξαναείπα...και σας το πε κι ο λαδάκης.....
οι επομενες 25 μέρες είναι όπως το τελευταίο λεπτό στο μπάσκετ με 10 πόντους διαφορά αλλά με διαιησία βάζελου σε αυτόν που χάνει.  :2funny:
Ο Βαζελος τον εχασε τον αγωνα παντως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο τομκατ με τα αμπλαπουμπλικα του ελεγε οτι το πασχα θα ειχαμε δραχμη. και εστριβε την πιπα στα χειλη με νοημα. αστο δυσκολη δουλεια το προφητιλικι.
στην ιστορία οι μήνες είναι χασομέρια.  :grin:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
ύο πράγματα είναι βέβαια: ότι 18 Ιουνίου (έστω 20 μετά τις διερευνητικές) θα έχουμε κυβέρνηση και ότι το φθινοπωρο θα βγουμε απο το ευρω.
στα παπάρια μου...
αλλά πάλι αν δεν βγει μέσα στο καλοκαίρι δεν θα βγει ποτέ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τυποι όσοι έχετε διαβάσει παλιότερα ποστ μου ξέρετε και τι απόψεις έχω και τι ψηφίζω. Θεωρώ μια κυβέρνηση Συριζα ταφόπλακα της Ελλάδας και των επόμενων γενεών. Σας δίνω όμως μια πληροφορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της δικής μου τοποθέτησης. Την έχω μάθει εδώ και μια βδομάδα περίπου από πρόσωπα για τα οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Δεν είναι ούτε καφενόβιοι, ούτε δημοσιοκάφροι. Μιλάμε για διευθυντικά στελέχη τραπεζών (2 από τις 3 μεγαλύτερες), επικεφαλής νομικών τμημάτων τραπεζών - μεγαλοδικηγόρους - καθηγητές Νομικής Αθηνών. Υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το Συριζα πρώτο κόμμα πάνω από 25% με μικρή διαφορά από ΝΔ. Η τάση του είναι αυξητική λόγω TAXISNET μην τα ξαναεξηγώ. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει το προσπερνάει. Οι Συριζαιοι θα το εκλαβουν ως θριαμβο του κομματος και θα πανηγυρισουν. Οι λογικοι ανθρωποι θα παρουν μετρα αυτοπροστασιας. Δύο πράγματα είναι βέβαια: ότι 18 Ιουνίου (έστω 20 μετά τις διερευνητικές) θα έχουμε κυβέρνηση και ότι το φθινοπωρο θα βγουμε απο το ευρω.
Αυτό στο πάνε οι καθηγητάδες-νομικοί τραπεζών-μεγαλοδικηγόροι ή δικιά σου εκτίμηση;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Βαζελος τον εχασε τον αγωνα παντως.
όλα κάνουν τον κύκλο τους.
σου λεγαν ότι η μεταπολίτευση έκλεισε στις 6 Μάη και συ κοιτούσες τα ποσοστά του τσίπρα αποσβολωμένος. δεν έχεις κάν ασχοληθεί με το ότι σε ένα χρόνο δε θα έχεις πολιτική στέγη.  :uglystupid:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μη φοβασε τυπε :grin: θα "μαλακωσει" (προς το κεντρο) ο αλεξης,  εγω πιστευω θα τα βρει με τον μπενυ, και θα κανουν ισχυρη κυβερνηση 4ετιας    και ο μπενυ θα κανει πιο αριστερη κωλοτουμπα! εχουμε να δουμε κωλοτουμπες απο δω και περα :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αφου επιτρεπονται οι δημοσκοπησεις, γιατι να γινονται μυστικες?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και ο τομκατ με τα αμπλαπουμπλικα του ελεγε οτι το πασχα θα ειχαμε δραχμη. και εστριβε την πιπα στα χειλη με νοημα. αστο δυσκολη δουλεια το προφητιλικι.

Όποιος το κατείχε θα έβγαζε πολύ χρήμα στους μπούκηδες στις 6/5.

Αλλά δε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom