lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Θα τουs ξενσυνδεσουμε τα .....σωληνακια, θα τουs κρυψουμε τιs μασελεs και τιs μαγκουρεs......Δεν θα πανε πουθενα λεμε
Θα τουs ξενσυνδεσουμε τα .....σωληνακια, θα τουs κρυψουμε τιs μασελεs και τιs μαγκουρεs......Δεν θα πανε πουθενα λεμε
και τους δημοσιους υπαλ το ιδιο να γινει τυπεκρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)
και μετα πρώτοι οι ναζι...και τους δημοσιους υπαλ το ιδιο να γινει τυπε
ελα να ετοιμαζονται τα πουκαμισα τυπεκαι μετα πρώτοι οι ναζι...
ελα να ετοιμαζονται τα πουκαμισα τυπε
εχουν αρχισει τα σιδερωματαελα να ετοιμαζονται τα πουκαμισα τυπε
δε κοβεται την προπαγανδα με τους ναζι λεω εγω...και μετα πρώτοι οι ναζι...
τα δωσαμε στην σονια τυπεεχουν αρχισει τα σιδερωματα
o παππους μου 87 χρονων και θελει να παει να το ριξει ΠΑΣΟΚ. . και θα τραβαει και τη γιαγια μου που η κακομοιρα δεν θελει να παει να ψηφισει καθολου. του το ειπα να κατσει στα αυγα του και να μην παει καθολου να ψηφισει γιατι αλλιως παπαλα τα σουρταφερτα που κανω λες και ειμαι ταξιτζης να τον πηγαινοφερνω στους γιατρους, στα νοσοκομεια, στο supermarket, στη λαικη κτλ και ετσι λουφαξε και δεν θα παει ;)
δε κοβεται την προπαγανδα με τους ναζι λεω εγω...
οσο κ να θα μπουνε στη βουλη... !
καλα τους εκανες δικε μουo παππους μου 87 χρονων και θελει να παει να το ριξει ΠΑΣΟΚ. . και θα τραβαει και τη γιαγια μου που η κακομοιρα δεν θελει να παει να ψηφισει καθολου. του το ειπα να κατσει στα αυγα του και να μην παει καθολου να ψηφισει γιατι αλλιως παπαλα τα σουρταφερτα που κανω λες και ειμαι ταξιτζης να τον πηγαινοφερνω στους γιατρους, στα νοσοκομεια, στο supermarket, στη λαικη κτλ και ετσι λουφαξε και δεν θα παει ;)
καλα τους εκανες δικε μου
σωστα ξηγιεσαι τυπεo παππους μου 87 χρονων και θελει να παει να το ριξει ΠΑΣΟΚ. . και θα τραβαει και τη γιαγια μου που η κακομοιρα δεν θελει να παει να ψηφισει καθολου. του το ειπα να κατσει στα αυγα του και να μην παει καθολου να ψηφισει γιατι αλλιως παπαλα τα σουρταφερτα που κανω λες και ειμαι ταξιτζης να τον πηγαινοφερνω στους γιατρους, στα νοσοκομεια, στο supermarket, στη λαικη κτλ και ετσι λουφαξε και δεν θα παει ;)
Εγω εβαλα τα ΜΕΓΑΛΑ μεσα............Τουs εκοψα προσωρινα τον ΕΟΠΥ και πεφτανε στα παρακαλια
τελικα ειχαμε τα πρωτα αποτελεσματα μπραβο τυπε οι μελλοντικες γεννιες θα σε ευγνωμονουνo παππους μου 87 χρονων και θελει να παει να το ριξει ΠΑΣΟΚ. . και θα τραβαει και τη γιαγια μου που η κακομοιρα δεν θελει να παει να ψηφισει καθολου. του το ειπα να κατσει στα αυγα του και να μην παει καθολου να ψηφισει γιατι αλλιως παπαλα τα σουρταφερτα που κανω λες και ειμαι ταξιτζης να τον πηγαινοφερνω στους γιατρους, στα νοσοκομεια, στο supermarket, στη λαικη κτλ και ετσι λουφαξε και δεν θα παει ;)
o παππους μου 87 χρονων και θελει να παει να το ριξει ΠΑΣΟΚ. . και θα τραβαει και τη γιαγια μου που η κακομοιρα δεν θελει να παει να ψηφισει καθολου. του το ειπα να κατσει στα αυγα του και να μην παει καθολου να ψηφισει γιατι αλλιως παπαλα τα σουρταφερτα που κανω λες και ειμαι ταξιτζης να τον πηγαινοφερνω στους γιατρους, στα νοσοκομεια, στο supermarket, στη λαικη κτλ και ετσι λουφαξε και δεν θα παει ;)