Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
28) Πειρατες!!!    :rockon:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παιδες κανεις αποχη ολοι εκει να αποφασισουμε για το μελλον μας. μην τους αφισεται με ψηφοφορους 1 στους 10 να κανουν κουμαντο στη χωρα...

και οταν σας ρωτανε τι ψηφιζεται θα λετε
ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

αλλα ακομα και τσιπρα να ψηφιζεται κατεβητε και ριξτε την.
γιατι αν ενα κομα βγαλει 10%

με 55%αποχη (ευρωεκλογες) αμεσωσ παει στο 22,2

και αν ειναι 1ο με 5% ακυρα-λευκα (που με τον καινουριο νομο λογιζονται το ιδιο και πανε στο 1ο κομμα) 23,31%

αρα 57.5 απο τις 250 + τις 50 μπονους του πρωτου κομματος 107.5 εδρες.

+ 0.5 υπερ του μαθητη 108 εδρες

οποτε κανει κυβερνηση με εναν αλλο με 43 εδρες και κυβερναει αυτον τον τοπο με ψηφοφορο 1 στους 10!!!!!!

το εκανα λιανα για να καταλαβαιτε οτι πρεπει να παμε ολοι!!
ανεξαρτητος αν ψηφιζουμε τσιπρα-κκε-χρυση αυγη!!!
ολοι μαζι!!!!
Σωστος!!!!!! :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ασε μας ρε μαστορα βραδυατικα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)

Δημοκράτης βλέπω.....

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Αsia_fun ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT από εμένα! Είμαι της άποψης να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε άτομα από 60 ετών και πάνω γιατί αυτοί ευθύνονται για τη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Επισκέπτης
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!!

Ειδικά το σύνθημα

ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ & ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.

Επισκέπτης
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

Ειδικά το σύνθημα

ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
Δεν ειπαμε οτι ο γερος σιδερας πεθανε απο τη στενοχωρια του?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δεν έχουν όλοι οι άνω των 60 τα ίδια μυαλά τύπε. Υπάρχουν και με σώας τα φρένας  :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως βλέπω πολύ κόσμο αναποφάσιστο.
Ή υποκρίνεται τον αναποφάσιστο για να ψηφίσει πάλι τα ίδια.

Κρίμα πάντως...ήταν η ευκαιρία της ευρύτερης αριστεράς αν όχι να κυβερνήσει..τουλάχιστον να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Δυστυχώς τα αριστερά κομματα, και κυρίως το ΚΚΕ φαίνεται πως είναι ανέτοιμο να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε άλλη εικόνα πέρα του διαρκούς αγώνα-αρνητισμού-αντίστασης.
Κολλημένα στην ξυλινη γλώσσα του παρελθοντος νομίζω πως και αυτα τα κομματα βολεύονται απο το χρόνιο δικομματισμό..γιατι μονο αυτο ξέρουν να κάνουν. Να τον καταγγέλουν.

Ετσι ο κόσμος (όποιος απομένει νομίζω) κοιτάζει απο την άλλη μεριά.. στην ακροδεξια.. σε μονοπάτια αγνωστα...μπορει οχι και τοσο...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τις μαλακιες του facebook θα λεμε?

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ομως,άτομα πάνω απο 65 ξέρουν τι σημαίνει χρυσή αυγή...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
o πολεμος που κανουν τα μουνοπανα στον πανο και τον μιχαλολιακο ειναι ολα τα λεφτα..

λασπη τους πετανε μερα νυχτα

μουνοπαναδες

θα μπει η χρυση αυγη κοπροσκυλα στην βουλη και θα σας βγαινει ξινη η καθε μερα

θα σας γαμει την πιστη κοπροσκυλα πατοκορφα

σαν τα μαλακισμενα στο σχολειο που τα πειραζανε οι μαγκες

σκουπιδια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα τουs ξενσυνδεσουμε  τα .....σωληνακια, θα τουs κρυψουμε τιs μασελεs και τιs μαγκουρεs......Δεν θα πανε πουθενα λεμε

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αsia_fun ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT από εμένα! Είμαι της άποψης να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε άτομα από 60 ετών και πάνω γιατί αυτοί ευθύνονται για τη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
ευχαριστω φιλε,  εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως ειναι!  το γερο μου τον εχω απειλησει οτι δε θα του ξαναμιλησω,  η  μανα  μου  δε  θα  ριξει αυτους τους 2  αλλα αλλο, την εμπιστευομαι (δε με νοιαζει πιο και δε θελω να  μαθω)  αρκει να σπασουμε το 2κομματισμο!  σχεδον 40  χρονια  ρουσφετια, κρατικοδιαιτοι υπαλληλοι, διαπλεκομενοι επιχειρηματιες, εκδοτες, τραπεζιτες, με υπηρετες το πασοκ και τη νδ! η επανασταση πρεπει να ξεκινησει απ τη καλπη,  μονο ετσι θα ξεπλυνουμε τη ντροπη που πας καταντισαν παγκοσμιο περιγελο, οι τεμπεληδες και οι διαφθαρμενοι ελληνες λενε παντου!  η  ευρωπη  και  ολος ο κοσμος θα μαθει οτι ο ελληνας θα τιμωρησει το αθλιο πολιτικο του συστημα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

Ειδικά το σύνθημα

ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
ελα να σε καυλωσω λακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom