You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
προυποθέσεις ίδρυσης κόμματος και αρχές λειτουργίας τους:
www.jurisconsultus.gr/pubs/uploads/1165.pdf]http://www.jurisconsultus.gr/pubs/uploads/1165.pdf[/url]
www.jurisconsultus.gr/pubs/uploads/1165.pdf]http://www.jurisconsultus.gr/pubs/uploads/1165.pdf[/url]
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σωστος!!!!!!παιδες κανεις αποχη ολοι εκει να αποφασισουμε για το μελλον μας. μην τους αφισεται με ψηφοφορους 1 στους 10 να κανουν κουμαντο στη χωρα...
και οταν σας ρωτανε τι ψηφιζεται θα λετε
ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
αλλα ακομα και τσιπρα να ψηφιζεται κατεβητε και ριξτε την.
γιατι αν ενα κομα βγαλει 10%
με 55%αποχη (ευρωεκλογες) αμεσωσ παει στο 22,2
και αν ειναι 1ο με 5% ακυρα-λευκα (που με τον καινουριο νομο λογιζονται το ιδιο και πανε στο 1ο κομμα) 23,31%
αρα 57.5 απο τις 250 + τις 50 μπονους του πρωτου κομματος 107.5 εδρες.
+ 0.5 υπερ του μαθητη 108 εδρες
οποτε κανει κυβερνηση με εναν αλλο με 43 εδρες και κυβερναει αυτον τον τοπο με ψηφοφορο 1 στους 10!!!!!!
το εκανα λιανα για να καταλαβαιτε οτι πρεπει να παμε ολοι!!
ανεξαρτητος αν ψηφιζουμε τσιπρα-κκε-χρυση αυγη!!!
ολοι μαζι!!!!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
28) Πειρατες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.moviereviews.gr/posters/vasika-kalispera-sas.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)
Δημοκράτης βλέπω.....
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πασχεις απο γεροντικη ανοια φιλε? σου θιξαμε τη πασοκονουδουλα σουασε μας ρε μαστορα βραδυατικα
Επισκέπτης
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!!
Ειδικά το σύνθημα
ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ & ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
Ειδικά το σύνθημα
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
Επισκέπτης
Δεν ειπαμε οτι ο γερος σιδερας πεθανε απο τη στενοχωρια του?ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
Ειδικά το σύνθημα
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Πάντως βλέπω πολύ κόσμο αναποφάσιστο.
Ή υποκρίνεται τον αναποφάσιστο για να ψηφίσει πάλι τα ίδια.
Κρίμα πάντως...ήταν η ευκαιρία της ευρύτερης αριστεράς αν όχι να κυβερνήσει..τουλάχιστον να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Δυστυχώς τα αριστερά κομματα, και κυρίως το ΚΚΕ φαίνεται πως είναι ανέτοιμο να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε άλλη εικόνα πέρα του διαρκούς αγώνα-αρνητισμού-αντίστασης.
Κολλημένα στην ξυλινη γλώσσα του παρελθοντος νομίζω πως και αυτα τα κομματα βολεύονται απο το χρόνιο δικομματισμό..γιατι μονο αυτο ξέρουν να κάνουν. Να τον καταγγέλουν.
Ετσι ο κόσμος (όποιος απομένει νομίζω) κοιτάζει απο την άλλη μεριά.. στην ακροδεξια.. σε μονοπάτια αγνωστα...μπορει οχι και τοσο...
Ή υποκρίνεται τον αναποφάσιστο για να ψηφίσει πάλι τα ίδια.
Κρίμα πάντως...ήταν η ευκαιρία της ευρύτερης αριστεράς αν όχι να κυβερνήσει..τουλάχιστον να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Δυστυχώς τα αριστερά κομματα, και κυρίως το ΚΚΕ φαίνεται πως είναι ανέτοιμο να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε άλλη εικόνα πέρα του διαρκούς αγώνα-αρνητισμού-αντίστασης.
Κολλημένα στην ξυλινη γλώσσα του παρελθοντος νομίζω πως και αυτα τα κομματα βολεύονται απο το χρόνιο δικομματισμό..γιατι μονο αυτο ξέρουν να κάνουν. Να τον καταγγέλουν.
Ετσι ο κόσμος (όποιος απομένει νομίζω) κοιτάζει απο την άλλη μεριά.. στην ακροδεξια.. σε μονοπάτια αγνωστα...μπορει οχι και τοσο...
shrodinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ομως,άτομα πάνω απο 65 ξέρουν τι σημαίνει χρυσή αυγή...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
o πολεμος που κανουν τα μουνοπανα στον πανο και τον μιχαλολιακο ειναι ολα τα λεφτα..
λασπη τους πετανε μερα νυχτα
μουνοπαναδες
θα μπει η χρυση αυγη κοπροσκυλα στην βουλη και θα σας βγαινει ξινη η καθε μερα
θα σας γαμει την πιστη κοπροσκυλα πατοκορφα
σαν τα μαλακισμενα στο σχολειο που τα πειραζανε οι μαγκες
σκουπιδια
λασπη τους πετανε μερα νυχτα
μουνοπαναδες
θα μπει η χρυση αυγη κοπροσκυλα στην βουλη και θα σας βγαινει ξινη η καθε μερα
θα σας γαμει την πιστη κοπροσκυλα πατοκορφα
σαν τα μαλακισμενα στο σχολειο που τα πειραζανε οι μαγκες
σκουπιδια
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
ναι θα σε ρωτήσουμε...Θα τουs ξενσυνδεσουμε τα .....σωληνακια, θα τουs κρυψουμε τιs μασελεs και τιs μαγκουρεs......Δεν θα πανε πουθενα λεμε
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω φιλε, εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως ειναι! το γερο μου τον εχω απειλησει οτι δε θα του ξαναμιλησω, η μανα μου δε θα ριξει αυτους τους 2 αλλα αλλο, την εμπιστευομαι (δε με νοιαζει πιο και δε θελω να μαθω) αρκει να σπασουμε το 2κομματισμο! σχεδον 40 χρονια ρουσφετια, κρατικοδιαιτοι υπαλληλοι, διαπλεκομενοι επιχειρηματιες, εκδοτες, τραπεζιτες, με υπηρετες το πασοκ και τη νδ! η επανασταση πρεπει να ξεκινησει απ τη καλπη, μονο ετσι θα ξεπλυνουμε τη ντροπη που πας καταντισαν παγκοσμιο περιγελο, οι τεμπεληδες και οι διαφθαρμενοι ελληνες λενε παντου! η ευρωπη και ολος ο κοσμος θα μαθει οτι ο ελληνας θα τιμωρησει το αθλιο πολιτικο του συστημαΑsia_fun ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT από εμένα! Είμαι της άποψης να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε άτομα από 60 ετών και πάνω γιατί αυτοί ευθύνονται για τη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα να σε καυλωσω λακηΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
Ειδικά το σύνθημα
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87