georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ρε μπαγάσα απο τη Συγγρού και τον στυλιανιδη το είδες;
ναι ρε τον παπάρα τον στυλιανίδη. τους ξεμπρόστιασε
ρε μπαγάσα απο τη Συγγρού και τον στυλιανιδη το είδες;
Δημοψήφισμα για το ευρώ -μαζί με τις εκλογές- ζήτησε η Μέρκελ
Την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα ζήτησε η Γερμανίδα Καγκελάριος κ. Άγκελα Μέρκελ στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια την Παρασκευή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγούλα?
Για κανε καμια ελληνικη μεταφραση, γιατι δεν τοχω το γερμανικο καθόλου
H καγκελαρία διαψεύδει...
Και καλά κάνει
εγω δεν πιστευω ουτε εμες ουτε αυτούς
λαμογια και οι δυο πλευρές
Παιχνίδια παιζουν στις πλάτες μας
ενα δοκιμαστικο κάνανε να δουνε τι λέμε
H καγκελαρία διαψεύδει...
Και καλά κάνει
εγω δεν πιστευω ουτε εμες ουτε αυτούς
λαμογια και οι δυο πλευρές
Παιχνίδια παιζουν στις πλάτες μας
ενα δοκιμαστικο κάνανε να δουνε τι λέμε
Ο στόχος τους είναι η σύγχυση.Παιχνίδια παιζουν στις πλάτες μας
συνεπώς κάποιος/κάποια εκ των παπούλια μέρκελ ψεύδεται.
magkites μου τα πραγματα ειναι σοβαρα ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! αρχιστε να αγοραζετε κανα δολαριο αρχιστε να φορτονεται τησ αποθικες με κανα λαδι με κανα φασολι μαθετε ποσ φτιαχνετε ο τραχανας ανακενιστε το σπιτι του παπου στο χοριο λαμπες πετρελεου κοτουλες κτλ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!! ΦΟΡΤΟΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΤΕ ΤΗς ΜΠΟΥΡΔΕΣΣΣΣΣ
απο οτι ξερο στουσ δρομουσ τησ αθηνας την νηχτα περιστερια κοτες και κανα φασιανο για μπουμπουνισμα δεν εχει!!!!! αν τορα πας να τουφεκισης με φισιγκια για αυτοπροστασια οι αλοι σε πληροφορο εχουν καλαζνικοφ λακι!!!!!!!!!!!!!!!! δεν καταλαβα τι ενοεισ???????? και σε πληροφορο οσο κανει ενα φισιγκι κανει και εναμισι κιλο ψομακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις βρει κανα νον στοπ μπακαλικο το βραδυ και θελεις να μπουκαρεις????????????Εγώ αγοράζω κι άλλα πραγματάκια που μπορεί να χρειαστούν σύντομα στους δρόμους της Αθήνας , ειδικά τις ... νύχτες ....
σωστα επρεπε να παντρευτουν φτωχες νυφες για να τους ψηφισουμε.ο βενιζελος παντρεφτηκε κορη μεγαλοεργολαβου, και ο σαμαρας κορη βιομηχανου αυτα για να ξερετε τη αχρηστους ψηφιζετε
- Μισθωτός με πραγματικό εισόδημα 15.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα 30.000€
Δηλαδή εάν κάποιος παίρνει μισθό 1.000 ευρώ το μήνα, θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις 3.705 ευρώ και θα πληρώσει φόρο 1.240 ευρώ.
Εάν είναι έγγαμος, έχει ένα σπίτι 100 τ.μ, ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικά και πληρώνει δόση δανείου έχει τεκμαρτό εισόδημα 30.000 ευρώ και οι αποδείξεις που πρέπει να προσκομίσει είναι 7.500 ευρώ και όχι 3.750 ευρώ. Αυτός λοιπόν θα πληρώσει φόρο 5.320 ευρώ, θα πληρώσει προκαταβολή 2.926 ευρώ, άρα θα πληρώσει σύνολο 8.246 ευρώ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 7.500 ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ 3.750€ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΊΝΑΙ 581€
ΣΥΝΟΛΟ: 8.827€