Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δηλώνει ο Γιούνγκερ, ο Πρόεδρος του Eurogroup,"Ανοησίες τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ" αλλα οι παλέρμοι τον ξεπερνάνε.
Ποίος ειναι αυτός και τί ξέρει,οι παλέρμοι ξέρουμε καλύτερα...και δώστου σεισμοί λιμοί,καταποντισμοί...που θα πάει ενα πιό χαζό απο αυτούς δεν θα βρούν να πείσουν...και ενας κέρδος ειναι.

Απο την αλλη μάλον θα αρχίσουν τα συνθήματα του στύλ

Καλύτερα παπάκι...παρά τον Μητσοτάκη

Καλύτερα μπομπότα ...παρά τρύπια καπότα

Καλύτερα δραχμούλα ...παρά παΣΟΚ/νουΔΟΥΛΑ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
μην νοιάζεσαι για μένα μαλακισμένο..εχω αποθέματα ακόμα :2funny:ρε μαλακισμένο να βγει πρώτο κόμμα ο σύριζα το κατάφερε και αυτό ο αρχηγός σου :2funny:κατέστρεψε την ΠΟΛΛΑΝ  τώρα σειρά είναι να σβήσει από το χάρτη και τη ΝΔ :2funny:μαλάκα τραβα Συγγρού να βοηθήσεις το κόμμα :2funny: αλήθεια πόσο ξεφτίλας μπορείς να γίνεις προκείμενου να μας πείσεις να ψηφίσουμε ΝΔ :uglystupid: κανε και άλλο νικ μήπως πάρεις κανένα ψήφο για τον κωλοτουμπα :2funny:
Σε έχω έννοια γιατί αφού είσαι τόσο ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνω τι διαχείριση θα έχεις κάνει για την ψοφοπείνα που έρχεται. Όλο κωλόχαρτα και σαμπουάν θα είναι η αποθήκη. ΦΑΙ πάρε μαλάκα. Θα σε τουφεκάνε οι γείτονες.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα που θα είναι 10.000.000 θα αναπολείς το 1.500.000.
Τόσο σας κόβει, τόσο καταλαβαίνετε.

ρε φίλε για πες εσύ που ξέρεις.ακούστηκε πως αν κερδίσει ο συριζα στην επομένη δε θα ξημερώσει.
αληθεύει;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ρε παιδιά?

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ....ΤΣΙΠΡΑ?????

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν εχετε να φάτε...φάτε το πασόκο και τον παλέρμο της γειτονιάς σας

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Εγώ τύποι για ένα πράγμα ζω. Για τη στιγμή που θα μπουκάρετε μέσα μετά από λίγες εβδομάδες ψοφοπείνας και θα φάτε ζωντανούς τους ηγέτες σας. Μόνο τότε θα βάλετε μυαλό. Θα φάτε το γαμήσι σας και θα καταλάβετε. Νομίζετε ότι θα ζείτε όπως ζούσατε ε; Με δανεικά, με επιδόματα, με 2-3 κάρτες από την τράπεζα... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ

Τσίπρας: «H Μέρκελ παίζει πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων»

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τώρα που θα είναι 10.000.000 θα αναπολείς το 1.500.000.
Τόσο σας κόβει, τόσο καταλαβαίνετε.

ενω εσενα σου κωβει περισοτερο?
ρε μαλακα δεν ηταν αξιοι να διαβασουν ενα χαρτι και να κανουν 5 πραγματα :uglystupid:
και εκεινα λαθος τα διαβαζαν και τα εκαναν
και μου λες οτι ειναι σωστοι?
καλωμαθε ο κωλος σου να πληρωνεσε τζαπε?
στα@@ αν παει και 20.000.000
οι βολεμενοι σαν και σενα να σηκωσουν τους κωλους τους απο τις καρεκλες
και τα καργιολια οι κλεφτες να τημωρηθουν
και να δεις για ποτε θα γινει κρατος εδω περα
κατεβα απο το ρετιρε σου να δεις ποσοι πεινανε και μετα πες μας εσυ για καλοπεραση απο νουδου
οργιο
ελα να μου πληρωσεις εσυ οσα εχω στο κεφαλι μου
και ειμαι ενα χρονο ανεργος και πλεον δεν παιζει ταμειο και μετα ελα να μου πεις για σωτηρες νουδου/πασοκ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ τύποι για ένα πράγμα ζω. Για τη στιγμή που θα μπουκάρετε μέσα μετά από λίγες εβδομάδες ψοφοπείνας και θα φάτε ζωντανούς τους ηγέτες σας. Μόνο τότε θα βάλετε μυαλό. Θα φάτε το γαμήσι σας και θα καταλάβετε. Νομίζετε ότι θα ζείτε όπως ζούσατε ε; Με δανεικά, με επιδόματα, με 2-3 κάρτες από την τράπεζα... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑ.

ΕΤΣΙ ζούνε ήδη ρε συ

για αυτό δεν τους νοιάζει

ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ τον νοιάζει που κόπηκε η μετενέργεια????? :2funny: :2funny: :2funny:

Η σόνια να είναι στη θέση της στη Διδύμου!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.351
Πόντοι
786
Για την απόσυρση χρημάτων φταινε:
1. Η ανάγκη κάλυψης των καταναλωτικών δαπανών, ενώ τα διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται,
2. Το γενικό αρνητικό κλίμα (χαμηλή κεφαλαιοποίηση, ΠιΕσΑϊ, ύφεση),
3. Ο μαλάκας θαυμαστής της λαϊκής δημοκρατίας της αλβανίας πρόεδρος παπούλιας.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ρε μαλακα θα σταματησεις να βαζεις τα χερακια σου να βγαζεις τα ματακια σου?

ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΠΑς ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΝ ΜΑς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
ΕΤΣΙ ζούνε ήδη ρε συ

για αυτό δεν τους νοιάζει

ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ τον νοιάζει που κόπηκε η μετενέργεια????? :2funny: :2funny: :2funny:

Η σόνια να είναι στη θέση της στη Διδύμου!
Γιατί πιστεύεις οι Συριζαίοι είναι οι Άθλιοι του Ουγκώ; Επαναστάτες ποπολάροι; Όλοι οι βολεμένοι πασοκοσυνδικαλιστές, όλα τα λαμόγια είναι που άρμεγαν το κράτος και όταν τους τα έκοψε το μνημόνιο, πήγαν στον Αλέξη που τους υπόσχεται αποκατάσταση μισθών - συντάξεων σε επίπεδα 2009. Όλη η μούργα στο Σύριζα (που έλεγε και ο Λεβέντης).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γιατί πιστεύεις οι Συριζαίοι είναι οι Άθλιοι του Ουγκώ; Επαναστάτες ποπολάροι; Όλοι οι βολεμένοι πασοκοσυνδικαλιστές, όλα τα λαμόγια είναι που άρμεγαν το κράτος και όταν τους τα έκοψε το μνημόνιο, πήγαν στον Αλέξη που τους υπόσχεται αποκατάσταση μισθών - συντάξεων σε επίπεδα 2009. Όλη η μούργα στο Σύριζα (που έλεγε και ο Λεβέντης).

Ετσι είναι

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ φτωχός....ΠΟΤΕ!
όλοι καλοστεκούμενοι

Επισκέπτης
ρε μαλάκα έλεος :2funny: :2funny: :2funny: είσαι τοσο μαλάκας που συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαι :jerking:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τρομάζουν τον κόσμο τα παπαγαλάκια τους σε ολα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ με τα αρχιλαμόγια τους δημοσιογράφους,και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος παίρνει τις καταθέσεις του.

Ρε λαμόγια ο αλλος λέει δεν υπάρχει θέμα εξόδου,και εσείς εκεί αγνοείτε τελείως το τί λέει,αρα ειστε υπαράνω αυτού και συνεχίζετε να παπαγαλίζετε το ποίημα,σεισμός,λοιμός ,καταποντισμός.
Αντε να σπάσει και το απόστημα των λαμογιών της δημοσιογραφίας να δείτε τότε τί γέλιο θα πέσει.Να δείτε ποιοί τους πληρώνουν και απο πόσες μεριές τα παίρνουν και να μην πιστεύετε στα μάτια σας.Οι ανθρωποι ζούν με εκβιασμούς και ειδικές πληρωμένες αποστολές.
Η αποστολή τώρα ,για να συνεχίσουν να τρώνε το παντεσπάνι τους,ειναι τρόμος πάνω απο το κεφάλι του πεινασμένου.
Το κακό ειναι οτι καταστρέφουν και τις λίγες αμυνες του τόπου,το καλό ειναι οτι πείθουν μόνο τους παλέρμους.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Για την απόσυρση χρημάτων φταινε:
1. Η ανάγκη κάλυψης των καταναλωτικών δαπανών, ενώ τα διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται,
2. Το γενικό αρνητικό κλίμα (χαμηλή κεφαλαιοποίηση, ΠιΕσΑϊ, ύφεση),
3. Ο μαλάκας θαυμαστής της λαϊκής δημοκρατίας της αλβανίας πρόεδρος παπούλιας.

τον κωλογερο τι τον αναφερεις ρε?
πεταμα με τις κλωτσιεςεξω που λεγετε αυτος
προεδρος της δημοκρατιας

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ψιτ, εσείς ο δύο... με κάνετε να ντρέπομαι που ψήφιζα κάποτε ΝΔ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom