maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
δε θα βγω στο σουπερ εχω ηδη τροφιμα.
πες του τετοια εσυ τωρα να αρχισει να φωναζει οτι λεφτα υπαρχουν και οτι ο σαμαρας θα δωσει και αλλα
δε θα βγω στο σουπερ εχω ηδη τροφιμα.
Σε έχω έννοια γιατί αφού είσαι τόσο ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνω τι διαχείριση θα έχεις κάνει για την ψοφοπείνα που έρχεται. Όλο κωλόχαρτα και σαμπουάν θα είναι η αποθήκη. ΦΑΙ πάρε μαλάκα. Θα σε τουφεκάνε οι γείτονες.μην νοιάζεσαι για μένα μαλακισμένο..εχω αποθέματα ακόμα ρε μαλακισμένο να βγει πρώτο κόμμα ο σύριζα το κατάφερε και αυτό ο αρχηγός σου κατέστρεψε την ΠΟΛΛΑΝ τώρα σειρά είναι να σβήσει από το χάρτη και τη ΝΔ μαλάκα τραβα Συγγρού να βοηθήσεις το κόμμα αλήθεια πόσο ξεφτίλας μπορείς να γίνεις προκείμενου να μας πείσεις να ψηφίσουμε ΝΔ κανε και άλλο νικ μήπως πάρεις κανένα ψήφο για τον κωλοτουμπα
Τώρα που θα είναι 10.000.000 θα αναπολείς το 1.500.000.
Τόσο σας κόβει, τόσο καταλαβαίνετε.
Τώρα που θα είναι 10.000.000 θα αναπολείς το 1.500.000.
Τόσο σας κόβει, τόσο καταλαβαίνετε.
Εγώ τύποι για ένα πράγμα ζω. Για τη στιγμή που θα μπουκάρετε μέσα μετά από λίγες εβδομάδες ψοφοπείνας και θα φάτε ζωντανούς τους ηγέτες σας. Μόνο τότε θα βάλετε μυαλό. Θα φάτε το γαμήσι σας και θα καταλάβετε. Νομίζετε ότι θα ζείτε όπως ζούσατε ε; Με δανεικά, με επιδόματα, με 2-3 κάρτες από την τράπεζα... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑ.
Εγώ τύποι για ένα πράγμα ζω. Για τη στιγμή που θα μπουκάρετε μέσα μετά από λίγες εβδομάδες ψοφοπείνας και θα φάτε ζωντανούς τους ηγέτες σας. Μόνο τότε θα βάλετε μυαλό. Θα φάτε το γαμήσι σας και θα καταλάβετε. Νομίζετε ότι θα ζείτε όπως ζούσατε ε; Με δανεικά, με επιδόματα, με 2-3 κάρτες από την τράπεζα... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑ.
Γιατί πιστεύεις οι Συριζαίοι είναι οι Άθλιοι του Ουγκώ; Επαναστάτες ποπολάροι; Όλοι οι βολεμένοι πασοκοσυνδικαλιστές, όλα τα λαμόγια είναι που άρμεγαν το κράτος και όταν τους τα έκοψε το μνημόνιο, πήγαν στον Αλέξη που τους υπόσχεται αποκατάσταση μισθών - συντάξεων σε επίπεδα 2009. Όλη η μούργα στο Σύριζα (που έλεγε και ο Λεβέντης).ΕΤΣΙ ζούνε ήδη ρε συ
για αυτό δεν τους νοιάζει
ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ τον νοιάζει που κόπηκε η μετενέργεια?????
Η σόνια να είναι στη θέση της στη Διδύμου!
Γιατί πιστεύεις οι Συριζαίοι είναι οι Άθλιοι του Ουγκώ; Επαναστάτες ποπολάροι; Όλοι οι βολεμένοι πασοκοσυνδικαλιστές, όλα τα λαμόγια είναι που άρμεγαν το κράτος και όταν τους τα έκοψε το μνημόνιο, πήγαν στον Αλέξη που τους υπόσχεται αποκατάσταση μισθών - συντάξεων σε επίπεδα 2009. Όλη η μούργα στο Σύριζα (που έλεγε και ο Λεβέντης).
ρε μαλάκα έλεος είσαι τοσο μαλάκας που συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαιΓιατί πιστεύεις οι Συριζαίοι είναι οι Άθλιοι του Ουγκώ; Επαναστάτες ποπολάροι; Όλοι οι βολεμένοι πασοκοσυνδικαλιστές, όλα τα λαμόγια είναι που άρμεγαν το κράτος και όταν τους τα έκοψε το μνημόνιο, πήγαν στον Αλέξη που τους υπόσχεται αποκατάσταση μισθών - συντάξεων σε επίπεδα 2009. Όλη η μούργα στο Σύριζα (που έλεγε και ο Λεβέντης).
Για την απόσυρση χρημάτων φταινε:
1. Η ανάγκη κάλυψης των καταναλωτικών δαπανών, ενώ τα διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται,
2. Το γενικό αρνητικό κλίμα (χαμηλή κεφαλαιοποίηση, ΠιΕσΑϊ, ύφεση),
3. Ο μαλάκας θαυμαστής της λαϊκής δημοκρατίας της αλβανίας πρόεδρος παπούλιας.