Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Αντιμνημονιακή κυβέρνηση, πρωθυπουργός Τσίπρας, ακύρωση της εφαρμογής του μνημονίου, διακοπή χρηματοδότησης, έξοδος από ευρώ, μείωση ΑΕΠ 20% σε μια μέρα, κοινωνικές αναταραχές και χάος. Όλα αυτά θα τα ζήσουμε μέχρι 31/12/2012.

εσυ πρεπει να εχεις διαβασει το ημερολογιο των μαγια εεεεεε? :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι ετσι τρελο κλαμα
τωρα κλαιμε τους κακομοιριδες τους επιχειρηματιες που θα πρεπει να πληρωσουν φορους
τι καταντια θεε μου
αντι να υποχρεοσουν τον λαο να πληρωνει τους επιχειρηματιες για να τον αφηνει να δουλευει
αυτοι οι αχρηστοι θελουν να τους φορολογισουν κιολας
που ακουστηκε ξανα κατι τετοιο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλήτες
ο πιντεροπαλερμος κάνει αγώνα για τα δικαιώματα των επιχειρηματιών.  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το κρίσιμο και τελευταίο ερωτημα πριντις εκλογές είναι το εξής με δύο σκέλη:
1. Στην χρήση 2010 είχα μεγαλύτερο εισόδημα, απ' ότι στην χρήση 2011;
2. Στο οικονομικό 2012 πληρώνω περισσότερο φόρο απ' ότι στο οικ. 2011;
Εάν η απάντηση είναι και στα δύο ΝΑΙ, τότε κάθε λογικός ψηφοφόρος επιλέγει αλλαγή οικονομικής πολιτικής.
εκτός απ τα κομματόσκυλα που πληρώ μαύρα.  :grin:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ετσι ετσι τρελο κλαμα
τωρα κλαιμε τους κακομοιριδες τους επιχειρηματιες που θα πρεπει να πληρωσουν φορους
τι καταντια θεε μου
αντι να υποχρεοσουν τον λαο να πληρωνει τους επιχειρηματιες για να τον αφηνει να δουλευει
αυτοι οι αχρηστοι θελουν να τους φορολογισουν κιολας
που ακουστηκε ξανα κατι τετοιο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλή η ειρωνία αλλά κατάλαβε ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των επιχειρηματιων έχουν προσωποπαγείς επιχειρήσεις. Μόνο ΤΣΑΤΣΟΙ προτείνουν τη φορολόγησή τους αφού πρακτικά δεν περπατάει (απολύσεις, κλείσιμο και ανοίγει ο κύκλος). Αυτούς, σαν άτομα και όχι σαν επιχειρήσεις, τους ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..Απλά και ωραία..Τι;;;;Δε το σκέφτηκε ο Αλέξης το πόθεν έσχες;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για τις μεγάλες, έχεις το θετικό ότι μειώνουν την παραοικονομία. Όποιες δεν έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις, φεύγουν τρέχοντας γιατί ελάχιστες έχουν και θα έχουν κέρδη (δες και κανένα ισολογισμό στο ιντερνετ, τζάμπα είναι). Δεν περιμένουν τη φορολογία. Μένουν -ανεξαρτήτως φορολογίας και κερδοφορίας- όσες έχουν ήδη επενδύσει αρκετά (πχ καρφούρ που έχει γαμηθεί να έχει ζημιές αλλά δεν το κουνάει ρουπι).

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δημήτρης Στρατούλης

Νομικός, πολιτικός επιστήμονας, διδάκτορας Νομικής στις εργασιακές σχέσεις. Μέλος Πολιτικής Γραμματείας Συνασπισμού. Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Εργασίας. Εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο ΟΤΕ και Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ.

:o :o :o :o :o
:2funny: :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Νέοι χρησμοί Σόιμπλε: «Άλλο ΕΕ και άλλο Ευρωζώνη»

Μετά τις δηλώσεις του σε γερμανικό ραδιοφωνικό δίκτυο, στις οποίες χαρακτήρισε αδιαπραγμάτευτο το μνημόνιο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «επέστρεψε» με νέους «χρησμούς» για την Ελλάδα. Αυτή τη φορά σε ομιλία του στο Άαχεν.

Ενώ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το αν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να εισέλθουν στην Ευρωζώνη, παράλληλα ξεκαθάρισε πως «η Ελλάδα αναμφισβήτητα ανήκει στην Ευρώπη αλλά το αν κάθε ευρωπαϊκό κράτος πρέπει να είναι επίσης μέλος της νομισματικής ένωσης αποτελεί ερώτημα».

«Είναι ένα ερώτημα που ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει αυτές τις ημέρες και εβδομάδες με ένα πολύ δύσκολο τρόπο», σημείωσε ο κ. Σόιμπλε

Την ίδια στιγμή παραδέχτηκε πως το κοινό νόμισμα ασκεί απίστευτες πιέσεις στα μέλη, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικά. Όμως, όπως υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός, ενώ το ευρώ παρέχει πλεονεκτήματα για όλα τα μέλη του, αυτά είναι φανερά μόνο για τις χώρες που είναι πολύ ανταγωνιστικές, όπως η Γερμανία, σε αντίθεση με τους άλλους στους οποίους ο ανταγωνισμός είναι σκληρότερος.

Τέλος υποστήριξε πως η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει το ευρώ  συμπληρώνοντας πως το ευρωπαϊκό project χτίστηκε βασιζόμενο στην ελευθερία επιλογής.

«Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες όσο μπορούμε», είπε ολοκληρώνοντας την αναφορά του για τα ελληνικά «δρώμενα».

ο ανθρωπος λέει ξεκάθαρα οτι χώρες οπως η Ελλάδα δεν μπορούν να αντέξουν με το Ευρώ και εδώ τα παπαγαλάκια που ζούν με δανεικά που τα π΄ληρώνουμε εμείς συνεχίζουν να κάνουν τις κασσάνδρες.
Ανοίξτε τα γκαβά σας και δείτε πέρα απο την μύτη σας και το κομματικό σας συμφέρον.
Η επόμενη μέρα ειναι δραχμή για την Ελλάδα ειτε ετσι,ειτε αλλιώς.
Απλά στην επόμενη μέρα θέλουν να υπάρχουν και η νουΔΟΥΛΑ και το παΣΟΚ συνεχίζοντας τα ψέμματα.
Σε λίγους μήνες θα λένε δραχμή ,αλλα με βοήθεια απο Ευρώπη που μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε και οχι οι κακοί τσιπρέοι.
Οι ανθρωποι ειναι θρασύτατοι,αλλα με τα τόσα κομματόσκυλα που ταίζουν,πάντα θα επιβιώνουν.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μήνυμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου.

Μπομπότα  

Υλικά:
1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο
3 κουταλιές ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάλακι μαγιά ξερή
1 1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα νερό
1 αυγό
1/3 κούπας λάδι ή μαργαρίνη
1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο και ψιλοκομμένο

Επισκέπτης
Μήνυμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου.

Μπομπότα  

Υλικά:
1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο
3 κουταλιές ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάλακι μαγιά ξερή
1 1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα νερό
1 αυγό
1/3 κούπας λάδι ή μαργαρίνη
1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
για τους ψηφοφόρους το πασοκ και της ΝΔ πες μια συνταγή.ειδικά τώρα που εχουν  αρχίσει και σκάνε τα ραβασάκια απο την εφορια :2funny:μεγάλα μυαλά.αλήθεια εσυ ποιον από τους δυο στηρίζεις; :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το κρίσιμο και τελευταίο ερωτημα πριντις εκλογές είναι το εξής με δύο σκέλη:
1. Στην χρήση 2010 είχα μεγαλύτερο εισόδημα, απ' ότι στην χρήση 2011;
2. Στο οικονομικό 2012 πληρώνω περισσότερο φόρο απ' ότι στο οικ. 2011;
Εάν η απάντηση είναι και στα δύο ΝΑΙ, τότε κάθε λογικός ψηφοφόρος επιλέγει αλλαγή οικονομικής πολιτικής.

ακριβως δεν πρεπει να εισαι συριζα να δεις το αυτονοητο
εχουμε φτασει σε σημειο αυτος που κανει φορολογικη δηλωση 6.000 ευρω ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
και ανθρωπος που κανει 50000 και δηλωνει τα μισα να πληρωνει ελαχιστα και να του δινουν και επιβραβευση

τύπε επειδή μιλάς σε έμενα εγώ δεν ψήφισα σύριζα και ούτε θα το κάνω..αλλα επειδή καλό είναι οταν μιλαμε να λέμε και λύσεις και εγώ λέω ότι ο σύριζα αυτά που λέει είναι ανεφάρμοστα..πες μου εσυ αυτά που λένε ΝΔ και πασοκ είναι εφαρμόσιμα;γιατί εγώ τόσα χρόνια αλλα έχω δει ;)

ουτε εγω φιλε μου ψυφισα συριζα
και ειπα οτι με τρομαζει ο αλεξης
αλλα βλεπω οτι νουδου πασοκ τελίωσαν δεν κανουν μας διελησαν
βρηκαν ενα συριζα να ριχνουν ευθηνες
ενω αυτοι δεν εχουν καμια
ο συριζα ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
πασοκ/νουδου ΕΙΜΑΣΤΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.351
Πόντοι
786
λαδακι για το κωλαρακι των φορολογομενων δεν χορηγειται απο την ΝΔ/ΠΑΣΟΚ

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ένα τελευταίο μνμ και αποχωρώ για σήμερα:

Συναγωνιστές εθνικιστές, στις επόμενες εκλογές (2013) πέρνουμε εξουσία!!!!!!!!!!!!
Με σύγχρονους, ελληνικούς όρους η διάσημη ρήση του Στάλιν ¨"αναρχικοί;;ηλίθιοι αλλά χρήσιμοι" γίνεται "συριζαίοι;;;ηλίθιοι αλλά χρήσιμοι"

Αλεξάκο μαζί σου για ένα μεγάλο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ από το 2013 και μετά!!!!!!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε πάνε πρόλαβε αλεύρι πριν αδειάσουν τα ράφια. Αλλιώς σε βλέπω να κάνεις μαντραπήδα στο γείτονα.

ΡΕ ΜΟΛΟΓΑ ΤΟ
ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕς ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ?

Εγω μαγκες την πηρα τηλ. και μου ειπε 60 για 1 ωρα χωρις στοματικο και 80 για πρωκτικο.Και 80 το χρεωνει μου ειπε επειδη κατι πελατες της , της ειπανε οτι το πρωκτικο ειναι παραπανω.Αρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.Μπραβο σε οσους την συμβουλευσαν να αυξησει την τιμη για πρωκτικο. Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω στις εκλογες βγαλανε την ΝΔ πρωτη.ΒΛΑΚΕΣ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.351
Πόντοι
786
περσονα τι λες θα πεσει το ΤΑΧΙΣ και οι δηλωσεις θα υποβληθουν μετα την 17/6; (σε παω και ας ειχες μαλακια αβαταρ καποτε)

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για τους ψηφοφόρους των νουΔΟΥΛΑ/παΣΟΚ που δεν ειναι κομματόσκυλα,μετά την απομάκρυνση απο το παραβάν,χορηγείτε δωρεάν ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom