Τα παπαγαλάκια 2 χρόνια τώρα μας βγάζουν κάθε μήνα απο τον ευρώ και κάθε φορά που θέλουν να περάσουν νέα μέτρα τρομάζουν τον κόσμο.
Αντί να οργανωθεί το κράτος και να δημιουργήσει εστω μία υποτυπώδη αμυνα,το μόνο που κάνει ειναι να τρομοκρατεί και να κοροιδεύει τον κόσμο.
Μας εχουν πείσει οτι εμείς ειμαστε οι μόνοι που χρωστάμε ενω την ιδια ωρα η Ολλανδία, με ΑΕΠ 675 δισ. δολάρια και εξωτερικό χρέος 2,580 τρισ. δολάρια,ειναι στο 380%, ενώ για την Αγγλία το συνολικό εξωτερικό χρέος ξεπερνά το 370% του ΑΕΠ, μολονότι το δημόσιο χρέος της χώρας υπολογίζεται στο 80% του ΑΕΠ. Σε κάθε κάτοικο της Αγγλίας αντιστοιχεί εξωτερικό χρέος 150 χιλιάδων ευρώ.
Αν διπλώσει η Ελλάδα, το ευρώ θα είναι εντελώς αχρηστο στις διεθνές αγορές και σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια.Αυτό προσπαθούν να αποφύγουν οι Γερμανοί και τα λαμόγια τα δικά μας τους δίνουν τον χρόνο για να το κάνουν.
Στο μέλλον θα ανακαλύψουμε και τους πραγματικούς λόγους της επίθεσης της Γερμανίας και των Αγγλοσαξόνων με τους δεύτερους να εχουν βλέψεις κυρίως σε τοκογλυφικές δραστηριότητες.
Οι Γερμανοί σίγουρα ποντάρουν σε κάτι παραπάνω.
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι τα λαμόγια μας εχουν ξεπουλήσει.Ηταν η μεγάλη μπίζνα γι'αυτούς.
Δεν βλέπετε που στήνουν κώλο αρκεί να μην αλλάξει τίποτα;Γιατί το κάνουν νομίζετε για το καλό μας;Μα αυτό δεν τους ενοιαξε ποτέ και ειναι ιστορικά καταγεγραμμένο.
Απλά πάει να τους χαλάσει την μανέστρα τώρα ο Λαός και εχουν αμοληθεί τα παπαγαλάκια και οι κασάνδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη να πείσουν τους πεινασμένους οτι νοιάζονται για το καλό του και οτι αν δεν συμορφωθεί θα τον αφήσουν να πεθάνει απο την πείνα.
Ακούστε το μόνο και πείτε μου πώς σας φαίνεται...κάτι σαν το ολοκαύτωμα μου ακούγεται εμένα.
Και το λένε στον ΛΑΟ που χρωστάει τα λιγότερα ακόμα και απο Γερμανούς ,ακόμα και απο Αγγλους.