Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όταν μας συμφέρει ο λαός είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και ΣΟΦΟΣ και όταν δε μας συμφέρει είναι ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ.

συνέχισε

χύνω να σε διαβάζω.

έχω και απορία.
τελικά ο τσίπρας θα μας παρει τα σπίτια ή όχι;

όχι.. απλα θα απομειώσει την αξία τους γρηγορότερα.. έτσι ρε παιδάκι μου για να μπορεί και ο φτωχός να πάρει μια μεζονέ στα βόρεια...  :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εχμ... στην Μικρασιατική και στην Κύπρο, την πατήσαμε ενώ κάναμε ό,τι μας έλεγαν.
Και βέβαια εκεί μιλάμε για πόλεμο, όχι για οικονομικές κόντρες.

Εκτός και αν είσαι του σεναρίου ότι μετά την έξοδο από την ΟΝΕ, θα μας την πέσουν τα μεμέτια, οι σκοπιανοί, οι αλβανοί, θα μας βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ, θα μας ρίξουν πυρηνικά οι αρκούδες και απεμπλουτισμένο οι γιάνκηδες και όσοι γλιτώσουν θα τους φορτώσουν για Νταχάου οι φρίτσηδες. Γιατί και αυτό ακούστηκε, μπας και ξαναβγεί ο δικομματισμός.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν δεν κανω λαθος ο παππους μίλησε για τις καταθέσεις και οχι για τα εισοδήματα!!!!!!
Αληθεια τι εχει κανει ο παππους στην ζωή του εκτος απο το (κατέβασμα της σημαιας)?
:think:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
όχι.. απλα θα απομειώσει την αξία τους γρηγορότερα.. έτσι ρε παιδάκι μου για να μπορεί και ο φτωχός να πάρει μια μεζονέ στα βόρεια...  :birdman:

γιατι θα μειωσει την αξια τους  :uglystupid:  οτι ναναι λετε  :uglystupid:

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όταν μας συμφέρει ο λαός είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και ΣΟΦΟΣ και όταν δε μας συμφέρει είναι ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ.

συνέχισε

χύνω να σε διαβάζω.

έχω και απορία.
τελικά ο τσίπρας θα μας παρει τα σπίτια ή όχι;
Εντάξει, τις ξέρω αυτές τις απαντήσεις από διάφορους που απλά δεν ξέρουν τι να πούν, αλλά θέλουν να κάνουν τους έξυπνους με αυτά που τους έχουν μάθει κάποιοι.

Μια που χύνεις, κράτα και κανένα χαρτομάντηλο να μη λερώνεσαι.
Κι όσο για τα σπίτια, ρώτα τον, μέχρι στιγμής μόνο για καταθέσεις έχει μιλήσει. Μάθε και πές μου κι εμένα μια που φαίνεται να έχεις το κονέ. Κι εγώ δεν μίλησα ποτέ για σοφούς λαούς, απλά δεν κατάλαβες καν τι είπα. Ίσα ίσα οι λαοί κάνουν τερατώση λάθη συχνά και φυσικά τα πληρώνουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενω οι ΠΑΣΟΚοΝεοΔημοκρατες ελεγαν, εχει δεν εχεις, εμεις θα σου τα περνουμε με χαρατσια, ΦΠΑ, αυξησεις.
τώρα στο νέο νομοσχέδιο άμα χρωστάς απ τους φόρους που σου έβαλαν σου παίρνουν και το σπίτι....

α ξέχασα....
εάν έχεις σπίτι 200 τετραγωνικά και αυτοκίνητο αλλά είσαι άνεργος πληρώνεις φόρο για εισόδημα 40 χιλιάρικα.
αμα δεν έχεις να πληρώσεις τα τεκμήρια μετά απο μερικά χρόνια σου σκατζάρουν το σπίτι.

κατά τα λοιπά ο τσίπρας ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα
ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πίσσα και πούπουλα μουνιά.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μην καρφωνεσαι τυπε :grin:
--
ΓΙΑΤΙ  ρε τυπε???
σε αυτη την ζωη ολα πιθανα ειναι...
αυτοι ολοι σκεφτονται χωρις εμας για εμας ΠΡΙΝ ΑΠΟ  εμας μην τους υποτιμας...
σκεψου επι 38 χρονια ειχαμε εναλαξ σχεδον νδ -πασοκ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καταλαβα, αλλος ενας δεξιος  :uglystupid:  τι δεν καταλαβαινεις??

αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι ο Γλέζος μιλάει για ένα νέο εσωτερικό δάνειο από τους Ελληνες... ο Αλέξης μιλάει για μη πληρωμή δανείων... ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να αποζημειωθούν οι μικορομολογιούχοι.. ο Στρατούλης μιλάει για καταθέσεις..

τελικα΄τι στο διάολο σκέφτεται να κάνει ???

δεν θα πρέπει να μας πεί? επίσημα σαν θέση του κόμματος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει, τις ξέρω αυτές τις απαντήσεις από διάφορους που απλά δεν ξέρουν τι να πούν, αλλά θέλουν να κάνουν τους έξυπνους με αυτά που τους έχουν μάθει κάποιοι.

Μια που χύνεις, κράτα και κανένα χαρτομάντηλο να μη λερώνεσαι.
Κι όσο για τα σπίτια, ρώτα τον, μέχρι στιγμής μόνο για καταθέσεις έχει μιλήσει. Μάθε και πές μου κι εμένα μια που φαίνεται να έχεις το κονέ. Κι εγώ δεν μίλησα ποτέ για σοφούς λαούς, απλά δεν κατάλαβες καν τι είπα. Ίσα ίσα οι λαοί κάνουν τερατώση λάθη συχνά και φυσικά τα πληρώνουν
ααααααααα φχαριστω που μου τα εξήγησες...
ασ πουμε το 09 ο λαός έκανε σωστά που έβγαλε το γιωργάκη και τώρα κάνει λάθος που θελει να κάνει λάθος με τον αλέξη.

Υ.Γ.
δε μου τα σφυρίζει κανείς μόνος μου τα καταλαβαίνω
εσάς ήρθε η ώρα να σας τον σφυρίξει ο αλέξης και έχετε πάθει αναφυλαξία.  :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν δεν κανω λαθος ο παππους μίλησε για τις καταθέσεις και οχι για τα εισοδήματα!!!!!!
Αληθεια τι εχει κανει ο παππους στην ζωή του εκτος απο το (κατέβασμα της σημαιας)?

για εισοδήματα μίλησε... για καταθέσεις μίλησε ο άλλος σκληρά εργαζόμενος Στρατούλης...

ο παππούς.. τίποτε παραπάνω από το να εξαργυρώσει την πραγματικά ηρωική πράξη του με πολιτικούς θώκους... (και φυσικά μία σύνταξη αντιστασιακού)...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι ο Γλέζος μιλάει για ένα νέο εσωτερικό δάνειο από τους Ελληνες... ο Αλέξης μιλάει για μη πληρωμή δανείων... ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να αποζημειωθούν οι μικορομολογιούχοι.. ο Στρατούλης μιλάει για καταθέσεις..

κλαψ λυγμ. θα χάσει ο μπόμπολας 10 απο τα 100 σπιτια του για να αποκατασταθούν οι μικροομολογιούχοι.
ντροπή ρε μαλάκες να βάζετε χέρι στην περιουσία των ανθρώπων που έγινε με κόπο και ιδρώτα.  :grin:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

οχι στο μνημονιο, να μας δωσουν λεφτα οι ευρωπαιοι για αναπτυξη, αν δε μας δωσουν δραχμη, τι δεν καταλαβαινεις  :uglystupid:  χαζος εισαι  :uglystupid:

Επισκέπτης
Προσωπικα δεν περιμενω και σπουδαια πραματα στην(οχι και τοσο πιθανη)περιπτωση αυτοδυναμιας ΣΥΡΙΖΑ.

Χειροτερα απο αυτα που εκαναν,και που προετοιμαζαν,οι δημοκρατικιαρηδες τυπου ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και σια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι.

Επειδη λοιπον δεν υπαρχει Λενιν,ας τη βγαλουμε για την ωρα με τον Κερενσκι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για εισοδήματα μίλησε... για καταθέσεις μίλησε ο άλλος σκληρά εργαζόμενος Στρατούλης...

ο παππούς.. τίποτε παραπάνω από το να εξαργυρώσει την πραγματικά ηρωική πράξη του με πολιτικούς θώκους... (και φυσικά μία σύνταξη αντιστασιακού)...
ε ρε κλάμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

να σας δώ ρε μουνιά να ποστάρετε μετά της 10 του Ιούνη με τον τσίπρα με 120 στρατούληδες ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ -ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ για ενα χαρτζιλικι!ΦΗΜΕΣ λενε οτι γαμουσε ΑΚΑ παρεα με κατι παντρεμενους οικογενειαρχες ,πρεζουδες στην ομονοια με 5ευρω!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ε ρε κλάμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

να σας δώ ρε μουνιά να ποστάρετε μετά της 10 του Ιούνη με τον τσίπρα με 120 στρατούληδες ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
χεζω στα μουτρα το τσιπρα το στρατα στρατουλη και ολο το συριζα :shit:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσωπικα δεν περιμενω και σπουδαια πραματα στην(οχι και τοσο πιθανη)περιπτωση αυτοδυναμιας ΣΥΡΙΖΑ.

Χειροτερα απο αυτα που εκαναν,και που προετοιμαζαν,οι δημοκρατικιαρηδες τυπου ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και σια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι.

Επειδη λοιπον δεν υπαρχει Λενιν,ας τη βγαλουμε για την ωρα με τον Κερενσκι.
δε με ενδιαφέρει τι υπάρχει.
απλά ξερω τι με ενδιαφέρει να μην υπάρχει.
σαμαράς και μπένι

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
ααααααααα φχαριστω που μου τα εξήγησες...
ασ πουμε το 09 ο λαός έκανε σωστά που έβγαλε το γιωργάκη και τώρα κάνει λάθος που θελει να κάνει λάθος με τον αλέξη.

Υ.Γ.
δε μου τα σφυρίζει κανείς μόνος μου τα καταλαβαίνω
εσάς ήρθε η ώρα να σας τον σφυρίξει ο αλέξης και έχετε πάθει αναφυλαξία.  :uglystupid: :uglystupid:

Άλλα αντ' άλλων τύπε!
Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου!
Απαντάς σε πράγματα που δεν έχουν καμμιά σχέση με όσα είπα εγώ. ΟΚ, σου το ξαναλέω, κάτι τέτοια τα ξέρω, είναι χαρακτηριστικά όσων δεν ξέρουν τι να πούν. Καλή συνέχεια στην συλλογιστική σου!

Α! Και καλά χυσίματα, μια που ερεθίζεσαι ακόμα και με τα γραπτά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ -ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ για ενα χαρτζιλικι!ΦΗΜΕΣ λενε οτι γαμουσε ΑΚΑ παρεα με κατι παντρεμενους οικογενειαρχες ,πρεζουδες στην ομονοια με 5ευρω!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυλιγμένος με την σημαία του χίτλερ απ το 40.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom