Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Έτσι τυπε. Από ότι κατάλαβα ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Ξαναψηφισε και στις επόμενες και σε κανα χρόνο θα έχεις 1500 ευρώ μισθό. Θα τα βρει ο Αλέξης. Δεσμεύτηκε.

Τι 1500 ευρω ρε μας δουλευεις  :uglystupid:  εχω την εντυπωση πως κοροιδευεις, για δεξιο σε κοβω. Ο Αλεξης ειναι ο νεος Ανδρεας, θα καταργησει το μνημονιο και θα δωσει στο λαο ψωμι. Δυστυχως το ΠΑΣΟΚ μας απογοητευσε...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρθρο 37, παρ.3, εδάφιο Γ’ του Συντάγματος, θα καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων στο πλαίσιο της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης, που να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής, που προέκυψε από τις διεξαχθείσες, στις 6 Μαΐου 2012, γενικές βουλευτικές εκλογές.

Προς τον σκοπό αυτό, θα κληθούν την Κυριακή 13.5.2012 και ώρα 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, αρχικά οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που έλαβαν τις διερευνητικές εντολές, δηλαδή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,  ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ.Ευάγγελος Βενιζέλος

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν κατ΄ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα, τον Γενικό Γραμματέα του Λαΐκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οι Αγγλοσάξονες γίνανε απληστοι στο θέμα της Ελλάδας και θα το πληρώσουν.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Η σύγκλιση μισθών δεν ηταν το κερασάκι στην τούρτα του Ευρώ;

Ειμασταν μία χώρα που δεν παράγει,το ξέρανε οι Ευρωπαίοι και μας δεχτήκανε στην λογική του καλού πελάτη.Τα πράγματα ομως ξεφύγαν,γιατί φαίνεται οτι αντί να μας διορθώσουν αυτοί τους χαλάσαμε εμείς και μόλις πλάκωσε η παγκόσμια κρίση,τραβήξαν χειρόφρενο.

Τα πακέτα και τα δανεικά αυτός που τα δίνει φροντίζει να ξέρει πού τα δίνει...μην ψάχνουν τώρα για φταίχτες,κάνανα λάθος και θα πληρώσουν και αυτοί.

Βρήκαν τον γάιδαρο,αφέντες δούλοι και φορτώνουν...

Φιλε ετσι ακριβως ειναι. Να μη μας δανειζαν στην τελικη. Αλλα το εκαναν γιατι εβγαζαν υπερκερδη απο τα δανεια. Ηρθε η ωρα να πληρωσουν και αυτοι.

Οι Αγγλοσάξονες γίνανε απληστοι στο θέμα της Ελλάδας και θα το πληρώσουν.

:thumbsup: :thumbsup:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τι 1500 ευρω ρε μας δουλευεις  :uglystupid:  εχω την εντυπωση πως κοροιδευεις, για δεξιο σε κοβω. Ο Αλεξης ειναι ο νεος Ανδρεας, θα καταργησει το μνημονιο και θα δωσει στο λαο ψωμι. Δυστυχως το ΠΑΣΟΚ μας απογοητευσε...
Ο τρίτος πρασινοφρουρος που μαρτυραει χωρίς ξύλο. Όταν σας έλεγα πριν τις εκλογές ότι όλο το βαθύ Πασοκ μετακόμισε σε Τσιπρα και Καμμενο μερικά ζώα δε με πιστευανε. Τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ο τρίτος πρασινοφρουρος που μαρτυραει χωρίς ξύλο. Όταν σας έλεγα πριν τις εκλογές ότι όλο το βαθύ Πασοκ μετακόμισε σε Τσιπρα και Καμμενο μερικά ζώα δε με πιστευανε. Τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

Δηλαδη θα πρεπει να μενουμε ολοι σε ενα κομμα και να μη φευγουμε ποτε? Δεν ειναι ετσι η δημοκρατια, αλλα που να ξερεις εσυ  :uglystupid: . Ναι και εγω και πολλοι αλλοι που ψηφιζαμε ΠΑΣΟΚ τωρα ψηφισαμε ΣΥΡΙΖΑ, εσενα τι σε κοφτει?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω αν καρφώνεται τυπε, αλλα εχει ενα δικιο σ'αυτο. Πάντως εγω δεν θα ψηφισω Καμμενο, αν και ψηφισα την προηγουμενη.

για συριζα πας να παρει κυβερνηση?

εγω μαλλον καμμενο αν κ ξεροχυσα με την χ.α που πηγε πιπα κωλο τα δημοσιογραφακια  :2on1:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
The Greeks don't bankrupt like heroes - heroes bankrupt like the Greeks.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδη θα πρεπει να μενουμε ολοι σε ενα κομμα και να μη φευγουμε ποτε? Δεν ειναι ετσι η δημοκρατια, αλλα που να ξερεις εσυ  :uglystupid: . Ναι και εγω και πολλοι αλλοι που ψηφιζαμε ΠΑΣΟΚ τωρα ψηφισαμε ΣΥΡΙΖΑ, εσενα τι σε κοφτει?
τυπε τον piderof πως τον βλεπεις?
για δεξιουκλα μου φαινεται :S

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Καλά ποιός εισαι ο αστυνόμος Σαίνης

Μόλις ανακάλυψες την πυρίτιδα...τρέχα να την κατοχυρώσεις.

Και αναρωτιόμασταν...ρε που πήγαν οι ψηφοφόροι του πασόκ,ρε που πήγαν;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ισως δεν ξερω. Αλλα οχι ρε σεις και χ.α.!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καμμενο !!!!!!!!

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Τι σχεση εχουν οι ευρωπαιοι ρε τυπε? Για ολα τα αλλα συμφωνω  :rockon:

Κι εγώ μαζί σου! Αφού η χώρα παράγει περισσότερα από όσα καταναλώνει, δεν έχουμε ανάγκη κανένα. Ούτε δάνεια, ούτε τίποτα. Εκτός κι αν έχουμε ανάγκη, οπότε κάπου θα πρέπει να τα βρούμε. Πού αλήθεια; Στους Ρώσους και στους Κινέζους που θα τρέξουν να μας τα δώσουν; (Γιατί άραγε;)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
τυπε τον piderof πως τον βλεπεις?
για δεξιουκλα μου φαινεται :S

δεξιος ειναι ρε φιλε δεν το βλεπεις? μπαμ κανει!

Η καταγγελια του μνημονιου ειναι η μονη λυση. Βαρεθηκαμε πια με τα μνημονια, τα χαρατσια και τις μειωσεις μισθων. Η ανεργια εχει ανεβει στο 22% ! Οι Ευρωπαιοι να μας δωσουν λεφτα για αναπτυξη! Αλλιως γυρναμε στη δραχμουλα και τους γραφουμε στα αρχιδια μας!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Κι εγώ μαζί σου! Αφού η χώρα παράγει περισσότερα από όσα καταναλώνει, δεν έχουμε ανάγκη κανένα. Ούτε δάνεια, ούτε τίποτα. Εκτός κι αν έχουμε ανάγκη, οπότε κάπου θα πρέπει να τα βρούμε. Πού αλήθεια; Στους Ρώσους και στους Κινέζους που θα τρέξουν να μας τα δώσουν; (Γιατί άραγε;)

ας μη μας δανεισουν ουτε κι αυτοι, αν μπορουμε να τυπωνουμε το δικο μας νομισμα δεν εχουμε αναγκη κανεναν  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom