apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλακια τυπεΟ αρχηγος εχει το 90% των χρηματων του στο βελγιο...ΣΕ βελγικη τραπεζα....σιγα μη κλαψει σιγα μη φοβηθει...
στα νησια κευμαν επρεπε να τα ειχε
μαλακια τυπεΟ αρχηγος εχει το 90% των χρηματων του στο βελγιο...ΣΕ βελγικη τραπεζα....σιγα μη κλαψει σιγα μη φοβηθει...
στειλε του πμ και πεστου οτι του ραβεις και πουκαμισομαλακια τυπε
Σε περίπτωση εκλογών και με βάση τις δημοσκοπήσεις(πρωτος ΣΥΡΙΖΑ) πόσα λεφτά θα μείνουν στις Τράπεζες μέχρι τη Παρασκευή των εκλογών?
Ποιος θα τα κρατήσει εκεί?
ρε γαμωτο για πια λεφτα μιλας?
πηγε χτες η κοπελα μου να βγαλει λεφτα απο την τραπεζα να πληρωσει καποια επιπλα για το
δυαρακι που εχει ωστε να μπει στο σπιτακι της και της εβαλαν πλαφον στα ποσα θα παρει ειμαστε σοβαροι?
κοροιδευετε τους εαυτους σας το ξερεται?
ειμαι υπερ της οικουμενικης κυβερνησης
αλλα για να υπαρξει πρεπει να γινουν παραχωρησεις
ειδες να γινεται παραχωριση απο μερια σαμαρα/βενιζελου?
η μονη παραχωρηση που ειδα ηταν του αριστερου κουβελη που υποστηριξε την δεξια
και εναν καμενο τελειως ανευθηνο
ο σαμαρας πηρε μπαλακι για να πει οκ σε οικουμενικη κυβερνηση ειδες να το πιανει?
πηγε και ειπε "βαζω ΟΡΟ να μεινουμε εντως του ευρω και τελος"
και ο τσιπρας του απανταει
"βαζω ΑΞΩΝΑ δηλαδη ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ για οσους δεν ξερουν τι σημαινει αξονας 5 πραγματα
και ελα να φτιαξουμαι ενα προγραμμα ολοι παρεα το δεχεσε και να φτιαξουμε κυβερνηση"
και ακουσε το "αλεξη συνελθε..."
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σημενει:
βαζω 5 οδηγους εγω 5 εσυ 5 ο πζ 5 ο στεκας
κραταμε τους 10 σωστους και δουλευουμαι ενα προγραμμα φτιαγμενο απο ΟΛΟΥΣ βαισμενο σε αυτους τους οδηγους
οπως θα κανεις εσυ για να στησεις μια επιχειριση με συνετερο
δεν σου λεει αυτο θα κανουμε και μολις πεις την γνωμη σου θα σου πει συνελθε για να ειναι ολα δικα του
ειναι το απολιτος λογικο.
εαν ο σαμαρας ηθελε οικουμενικη κυβερνηση θα εκανε χρηση του παραθυρου που δεινει το συνταγμα σε περιπτωση
που η χωρα οδευει σε ακυβερνισια και θα εκανε αποποιηση των 50 εδρων για καλητερη σωστη και δικαιη κατανομη εδρων
για να υπαρχει μια ισσοροπια και δεν θα μιλαγε εκ του ασφαλους.
ταυτοχρωνα θα εδειχνε την καλη θεληση για μια οικουμενικη κυβερνηση
και θα εδενε χειροποδαρα τον τσιπρα
δεν θα απετουσε να βασιστουν ολοι σε λογια του αερα και θα καθοταν να συζητησει
και θα παρεθεται και αυτος 5 αξονες για συζητηση δημιουργιας βασης ενως κοινου προγραμματος
δεν εχει ελαφρυντικα
οσο και να παριστανετε τους τυφλους
ξερεται τουλαχιστον οσοι εχουν ασχοληθει με την αγορα οτι αυτα που γραφω ειναι κινησεις υπερ του σαμαρα που θα εδειχνε το
ΝΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ειναι απλα πραγματακια που ο καθε ενας καθεται και μιλαει οταν αναφερεται σε συνετερισμου
δεν ερχετε ενας να σου πει
βαλε την ιδεα βαλε τα λεφτα
βαλε τις εγγυησεις
πληρωσε τα εξοδα
και τα λεφτα μισα μισα
αμα ειναι ετσι
δεν κανεις συνεταιρισμο ανοιγεις την δουλεια μονος σου....
το σε στυριζω απο εναν λογο που ειναι σαν επιταγη χωρις αντικρισμα γιατι ειναι ελαχιστοι τυφλοι εχουν μεινει να εχουν εμπιστοσυνη στον σαμαρα
και ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕς ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΤΙς ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΕΣ δεν εχει λογο τιμη πλεον και δεν τον πιστευει κανεις
δεν νομιζω να μιλαω παραλογα
ΘΑ του βαλε χερι η γυναικα του να μην τα παει εκει και του τα φαει καμια Ριχανα!μαλακια τυπε
δωστε βαση στο τελευταιο τεταρτο,δειτε με πολυ προσοχη ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ....Ο 'ψεκασμενος' γλεζος η τιποτα απιθανα τσιρακια επενδυτικων φαντς!
1.500.000.000 η μοναδα 5 και ΟΛΗ η εταιρεια 750εκ. ΚΑΙ μιλανε ακομα για πωληση και δεν ντρεπονται λεμε....ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...και για να ειμαι δικαιος, παρεουλα φυλακα με τα κοπροσκυλα τους συνδικαλες ,ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΚΛΕΦΤΗ στις ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ....80% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000και μετα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ - ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ -ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ-ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ δηθεν επενδυτων -ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΟΥ(ΟΛΩΝ ΜΑΣ)...ΕΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ -ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ?
τί εννοείς πλαφόν?
καντο λιανά
είχε πχ 10.000 και της είπαν σου δίνουμε μόνο 2.000???
μην διασπείρεις μαλακίες και έννοιες που δεν ξέρεις.
για ρώτα και τον pxούλη αν πηγαίνει στη δουλειά του κάθε μέρα...Ρε Άλεξ. Μην παραλογίζεσαι κι εσύ τώρα. Στο αρχείο του Πρωτοδικείου στη Λουκάρεως είναι 5 υπάλληλοι για όλα τα πιστοποιητικά και κάνεις αίτηση για να στο βγάλουν σε 3 μήνες και στους ορόφους πάνω υπάρχουν τμήματα με 20 υπαλλήλους που το σκάνε για να πάνε στη λαική και βάφουν όλη μέρα τα νύχια τους. Στο Κολωνάκι υπάρχουν 100 συνοριοφύλακες που ψωλάρουν όλη μέρα. Στη Βουλή κάνουν βάρδιες γιατί αν πάνε όλοι μαζί δε θα έχουν καρέκλα να κάτσουν. Σε κάτι άχρηστους οργανισμούς για την καλλιέργεια της ντομάτας στην Ελλάδα και το καλαμάρι στη Μεσόγειο δουλεύουν εκατοντάδες άτομα. Στον ΟΤΕ (τόσα χρόνια που ήταν δημόσιος) καθόντουσαν οι μόνιμοι με 2.500 ευρώ το μήνα και δούλευαν τα 4ωρα με 400 ευρώ. Στη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ υπάρχει κόσμος που πάει στο γραφείο τις μισές μέρες. Και όλα αυτά τα πληρώνεις εσύ που είσαι αυτοαπασχολούμενος και αν δε φτάνουν τα πληρώνουν με δάνεια. Πλάκα μας κάνεις τώρα;
στις τράπεζες υπάρχει πλαφόν ανάληψης ανά ημέραδεν την ειδα χτες απο κοντα για λεπτωμεριες μεσω τηλεφωνου μιλησαμε
οποτε δεν μπορω να σε κατατοπισω πληρως
μου ειπε οτι πηγε να βγαλει 1500 και τις ειπαν για 1000 απο δευτερα να παει παλι τι να σου πω?
στις τράπεζες υπάρχει πλαφόν ανάληψης ανά ημέρα
αν θες παραπάνω πρέπει να ειδοποιείς καμιά φορά για να έχουνε αρκετό ρευστό - όχι πάντα, αλλά μπορεί να στο πούνε.
μαλιστα....στις τράπεζες υπάρχει πλαφόν ανάληψης ανά ημέρα
αν θες παραπάνω πρέπει να ειδοποιείς καμιά φορά για να έχουνε αρκετό ρευστό - όχι πάντα, αλλά μπορεί να στο πούνε.
Περίμενε τύπε, σε λίγο θα βγουν τα τσιπράκια και θα λένε για Βενιζέλο, Σαμαρά, πρασινοφρουρούς και πράκτορες του ΔΝΤ. Κάθε φορά που ένας ΣΥΡΙΖαίος αμολάει μια μαλακία σαν του Γλέζου παίζουν την ίδια κασέτα.
για ρευστό ναι
15-20 χιλιάρικα έχουνε
για 1500 που λέει ο φίλος,δεν νομίζω να υπήρξε πρόβλημα
δε φτανουν ουτε αυτα γιατι εχω βαλει μπρος μια πισινουλα(δηλωμενη στερνα)και εχω ενα θεμα ρευστοτητας.....μηπως εχεις κανα ψιλο να με δανεισεις......???εσυ ο δουλευταρας.......Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 252 ημέρες, 6 ώρες και 7 λεπτά.δεν χαίρεσαι που είσαι στον αφρό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???
τσουτσέκι...
10 ευρώ μεροκάματο έχουν στις πρώην ανατολικές χώρες,τσεχία,λιθουανία,εσθονία.
και δοπυλειά εκ περιτροπής,3-4 μέρες την εβδομάδα
και εσύ ο μαγαραγιάς ο άνεργος κάνεις και μαθήματα εκ του ασφαλούς
τενεκέ.
θέλεις τα 1200 ευρώ επίδομα ανεργίας του ΚΚΕ,έτσι???
ή μήπως δεν σου φτάνουν ούτε αυτά?
κατω τα χερια απτα λεφτα μαςΔεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις για δέσμευση των καταθέσεων.
κατω τα χερια απτα λεφτα μας