You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
εγώ πάλι το λέω εδώ και πολλούς μήνες ο σαμαράς είναι αξεπέραστος...οι κωλοτουμπες εχουν ξεκινήσει απο πιο παλιά ο κυρ Γιώργος είναι πολύ πίσω από τον Αντωνάκη
οτι ειχε κανει κωλοτουμπες ο σαμαρας το ελεγα και εγω η μονη διαφορα ειναι οτι τα 3 τελευταια χρονια ο καρατζαφερης εκανε 2 κωλοτουμπες την βδομαδα ενω ο σαμαρας εκανε 50 κωλοτουμπες σε εναν μονο μηνα και οι κουτοι τον πιστευουν
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Εντωμεταξη οι "επαναστατες" του indymedia πριν και μετα τις εκλογες εχουν ξεσκιστει να πολεμανε ολες αυτες τις μερες την αριστερα και ειδηκα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειναι "αριστερά" ο σύριζα;
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Όταν απειλείς ότι θα αυτοκτονήσεις πολλές φορές, μόνο όταν το κάνεις σε πιστεύουν. Τότε είναι πολύ αργά αλλά μόνο για σένα.
το θεμα ειναι οτι πλεον εχουμε αυτοκτωνησει
το ζητημα ειναι οτι δεν εχουμε χρησιμοποιησει οπλο να ειναι μια και εξω
αλλα με μαχαιρι και ειναι αργο και επωδυνο
απλα τωρα θελουμε γιατρο να ραψουμε τις φλεβες γιατι δεν εχουμε χαθει ακομα
και σιγουρα γιατρος δεν ειναι ουτε ο σαμαρας ουτε ο βανιζελος
ας παρετηθουν ολα τα κοματοσκυλα που εχουν κανει επαγκελμα την πολιτικη
και να μπουν στην θεση τους νεοι
ειδικοι
επιστημονες(και εχουμε πολλα μεγαλα μυαλα)
γνωστες
ατομα που ξερουν απο νομικα και οικονομικα
να μην μεινει ουτε ενας απο τους βολεμενους που ειναι εκει και μας εφτασαν εδω και τωρα λενε θα μας σωσουν
και οταν θα φυγουν αυτοι και δεν θα μεινει ουτε ενας
να παω και να ψηφισω και νουδου και πασοκ
το να μου λενε ανασχηματισμος και επανυδρηση του κοματος και να κρατανε τους ιδιους που μας εφτασαν εδω
συμαινει οτι με περνανε για μαλακα και μας καοροηδευουν
πιστεψε με αν δεν ψηφιζαν ο παππους μου και η γιαγια μου(οι παππουδες μου εχουν πεθανει αλλα ασχετο αλλοι ζουνε)
ο μπαμπας σου και οι μαμας σου(που μπωρει να ξεπερνανε τα 60)
το πασοκ και η νουδου δεν θα ειχαν ΠΑΡΕΑ το 17% που ειχε η νεα δημοκρατια
γιατι δυστηχως στην ελλαδα αυτη οι παππουδες δεν ξερουν κατι αλλο απο νουδου πασοκ
τελικα ειχε δικιο ο λαζοπουλος που ελεγε κλειδωστε τον παπου και την γιαγια ολοκληρη την κυριακη
Επισκέπτης
πλάκα νομίζεις οτι κάνω όταν λέω ότι πρέπει να τον στείλουμε Λονδίνο στην ολυμπιάδα μάλιστα προτείνω να πάει και ο Παλέρμο κοντά του ..μιλαμε για αχτύπητο δίδυμο..όλους θα τους τρελάνουν το χρυσό είναι στο τσεπάκι μαςοτι ειχε κανει κωλοτουμπες ο σαμαρας το ελεγα και εγω η μονη διαφορα ειναι οτι τα 3 τελευταια χρονια ο καρατζαφερης εκανε 2 κωλοτουμπες την βδομαδα ενω ο σαμαρας εκανε 50 κωλοτουμπες σε εναν μονο μηνα και οι κουτοι τον πιστευουν
Έχεις δίκιο σε ορισμένα...
Η χώρα καταστράφηκε όχι (μόνο) τα τελευταία 2,5 έτη (καθαρά λόγω λάθος εφαρμογής του μνημονίου, που ούτως ή άλλως έπρεπε να μην φτάσουμε εκεί αλλά να τα κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τα μισά από αυτά) αλλά τα τελευταία 30 χρονάκια που ο δικοματισμός έπαιρνε 80% δλδ τον ψήφιζαν όλοι αυτοί που σήμερα το παίζουν επαναστάτες γέροι και νέοι.
Θέλω να δω τι θα κάνει
1. μια χώρα με έλλειμα εμπορικού ισοζυγίου 25 δισ (ακόμα μεγαλύτερο τρεχουσών συναλλαγών)
2. μια χώρα με στρεβλό δημόσιο, τραπεζικό αλλά και ιδιωτικό τομέα
3. μια χώρα με ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ 7-8 δισ (ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)
4. μια χώρα με πολίτες που έχουν στρεβλή νοοτροπία και πλαδαρότητα
5. με σοβαρούς κινδύνους εξωτερικούς
6. και τέλος μέσα σε ένα διεθνές οικονομικό κλίμα που όλο και επιδεινώνεται
Εφόσον στο κάτω κάτω θέλαμε κατι καινούριο ας βγάζαμε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Δεν κατάλαβα ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ είναι κάτι καινούριο?? Μέλη του συστήματος δεν ήταν-είναι και αυτοί??
Οι φράσεις ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ δεν είναι φράσεις πολιτικών ή πολιτών που ζούν ή θέλουν να ζούν ή έστω νομίζουν πως θέλουν να ζούν σε μια σοβαρή χώρα ή έστω στην χώρα τους αλλά σε μια υποσαχάρια μπανανία.
Εγώ και το παιδί μου πάντως ΟΧΙ.
Η χώρα καταστράφηκε όχι (μόνο) τα τελευταία 2,5 έτη (καθαρά λόγω λάθος εφαρμογής του μνημονίου, που ούτως ή άλλως έπρεπε να μην φτάσουμε εκεί αλλά να τα κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τα μισά από αυτά) αλλά τα τελευταία 30 χρονάκια που ο δικοματισμός έπαιρνε 80% δλδ τον ψήφιζαν όλοι αυτοί που σήμερα το παίζουν επαναστάτες γέροι και νέοι.
Θέλω να δω τι θα κάνει
1. μια χώρα με έλλειμα εμπορικού ισοζυγίου 25 δισ (ακόμα μεγαλύτερο τρεχουσών συναλλαγών)
Εφόσον στο κάτω κάτω θέλαμε κατι καινούριο ας βγάζαμε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Δεν κατάλαβα ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ είναι κάτι καινούριο?? Μέλη του συστήματος δεν ήταν-είναι και αυτοί??
Οι φράσεις ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ δεν είναι φράσεις πολιτικών ή πολιτών που ζούν ή θέλουν να ζούν ή έστω νομίζουν πως θέλουν να ζούν σε μια σοβαρή χώρα ή έστω στην χώρα τους αλλά σε μια υποσαχάρια μπανανία.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
πλάκα νομίζεις οτι κάνω όταν λέω ότι πρέπει να τον στείλουμε Λονδίνο στην ολυμπιάδα μάλιστα προτείνω να πάει και ο Παλέρμο κοντά του ..μιλαμε για αχτύπητο δίδυμο..όλους θα τους τρελάνουν το χρυσό είναι στο τσεπάκι μας
ασχετο εχει κανει αλλος στο φορθμ προβλημα με το σαιτ 2-3 μερες τωρα πχ ερορ 505 η να μην δειχνει καλα τις σελιδες η μονο εγω εχω?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι λεει αυτο το ρεαλιστικο προγραμμα του καμμενου?Να διαβάσεις Ανεξαρτητους Ελληνες, που σε δυο μήνες ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, εφτιαξαν κομμα, εγκαθυδρισαν συλλογικες διαδικασίες αμεσες, πηραν 10% και σχεδόν το ίδιο ποσοστό σε όλη την ελλαδα και έφτιαξαν το πιο ρεαλιστικο Οικονομικο Πρόγραμμα που υπαρχει..(σε δυο μήνες)
1. να κόψουμε μόνοι μας ευρώ ..... κάπου το άκουσα και αυτό και έπεσα κάτω από τα γέλια (και τα κλάματα)
2. να δανειστούμε από κινέζους. Είναι σίγουρο ότι θα μας δανείσουν αφού ο κινέζος παίρνει 3 ευρώ την ημέρα και μεις 50.
3. Κάτι άλλο στον καμμένο δεν είναι και ο Μανώλης που ήταν γνωστός εργατοπατέρας????
2. να δανειστούμε από κινέζους. Είναι σίγουρο ότι θα μας δανείσουν αφού ο κινέζος παίρνει 3 ευρώ την ημέρα και μεις 50.
3. Κάτι άλλο στον καμμένο δεν είναι και ο Μανώλης που ήταν γνωστός εργατοπατέρας????
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Έχεις δίκιο σε ορισμένα...
Θέλω να δω τι θα κάνει
πολλα τα λαθοι στην ιστορια μας
και οι εξω βοηθαγαν γιατι θελουν να βαλουν χερι στην περιουσια μας και οι πολοιτικοι μας για να τα τσεπωνουν εκαναν τα στραβα ματια(οι σημερινοι σωτηρες μας) ο σαμαραρας λεει ειναι στην πολιτικη απο το '77 ο βενιζελος τα ιδια
που ηταν ολα αυτα τα χρονια?
ααααα καρεκλητσα μουυυυυυυυυυυ
το εχω ξαναβαλει και το ξαναβαζω....
τα λαθοι ξεκινησαν απο τον μεγαλο εθνοπατερα Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
και για οσους δεν θυμουνται να θυμησω μια δηλωση που εκανε ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και μια προηδοποιηση που ειχε δωσει το 1983 στον Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ οι παλιοι θα το θυμουνται.
ο γερο καραμανλης ειχε πει το '83 στο α.παπανδρεου
"ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ"
ποσα χρονια εχουν περασει απο το 1983...?
ποσο μακρεια εβλεπε τοτε ο παππους εεεε?
οσοι φωναζεται μαθετε λιγο ιστορια το παραθετω αλλη μια φορα
[URL unfurl="true"]http://logia-tou-aera.blogspot.com/2012/03/blog-post_4508.html[/url]
επισεις απο τον ιδιο ΟΜΗΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟς ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ
[URL unfurl="true"]http://omirosalexandrou.blogspot.com/[/url]
για βρητε μου αντιστοιχα επιχειρηματα τα οποια να μην ειναι απο "βολεμενους" βουλευτες η τσιρακια...
Επισκέπτης
αλήθεια το πρόγραμμα σαμαρά Βενιζέλου τι λέει; και για να σε βοηθήσω τι λέει γιαυτό το μήνα; γιατί πριν λιγους μήνες ειδικά του Αντωνάκη έλεγε αλλατι λεει αυτο το ρεαλιστικο προγραμμα του καμμενου?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αυτο που πρεπει να ομολογησω ειναι οτι εαν ο τσιπρας το φτασει το πραγμα στα ακρα θα δειξει οτι εχει πολλα κιλα αρχιδια
για πολλους λογους
και θα εχει πολυ ενδιαφερον η μελλοντικη αντιμετωπιση του
για πολλους λογους
και θα εχει πολυ ενδιαφερον η μελλοντικη αντιμετωπιση του
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σιγουρα δεν λεει ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.υποψην δεν τους ψηφισα.χρυση αυγη ψηφισα απο θυμο.αλήθεια το πρόγραμμα σαμαρά Βενιζέλου τι λέει; και για να σε βοηθήσω τι λέει γιαυτό το μήνα; γιατί πριν λιγους μήνες ειδικά του Αντωνάκη έλεγε αλλα
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαχαΣυνάντηση με τον Ολάντ λέει θέλει τώρα Τσίπρας. Ε ρε μεγαλεία η Κουμουντούρου. Άντε και με τον Ομπάμα. Σα γύφτικο σκεπάρνι θα καμαρώνει ο δικός σου στις φωτό.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μιλαμε οτι αυτο που παει να κανει ο τσιπρας ειναι γιγαντας μπροστα σ αυτο που πηγε να κανει ο κωστακης με τους ρωσσους
θα εχει ενδιαφερον να δουμε εαν κοτεψει ή εαν το φτασει στ ακρα
θα εχει ενδιαφερον να δουμε εαν κοτεψει ή εαν το φτασει στ ακρα
Παρών.Τρόμος τους έχει πιάσει και έχουν ξαμοληθεί τα κομματόσκυλα μπας και σώσουν την κατάσταση και επιστρέψουν τα "πρόβατα" στο μαντρί τους ... έχουν πάρει αμπάριζα κανάλια, ραδιόφωνα , ιντερνετ . Το γέλιο είναι με διάφορους "αντικειμενικούς" που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο καλο είναι το μνημόνιο - έχουν βρομίσει τα φόρουμ από δαύτους .
Καναδυό είναι και εδώ μέσα ....
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
αλήθεια το πρόγραμμα σαμαρά Βενιζέλου τι λέει; και για να σε βοηθήσω τι λέει γιαυτό το μήνα; γιατί πριν λιγους μήνες ειδικά του Αντωνάκη έλεγε αλλα
σωπα καλε
ο σαμαρας την τριτη πριν τις εκλογες(ισως τεταρτη δεν θυμαμε) ελεγε οτι θα καταγκηλει το μνημονιο σε μια απο της ομιλιες του
χτες και σημερα ελεγε οτι αν ο τσιπρας το καταγκιλει ειναι σιγουρη χρεωκοπεια...
φωναζε πριν 2 εβδομαδες οχι αλλα μετρα και την πεμπτη περασαν και ψηφισαν τα μετρα του ιουνιου
φωναζε την παρασκευη στην τελευταια του ομιλεια οχι στο ξεπουλημα της πατριδας και την πεμπτη ειχαν κανει παραχωρηση λιμανιου της μυτιληνης για 40 χρονια σε τουρκο και δικαιωμα το 40 να γινει 80+
[URL unfurl="true"]http://tnsite.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21688:--------40-&catid=36:2011-08-04-11-37-05[/url]
και πολλα αλλα δεν θα κανουμε που δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω και εκαναν η δεν εκαναν
οπως το αυτοδυναμια η εκλογες και δεν κανει η δεν ζηταει εκλογες
η το δεν συζηταω με τα ακρα και λεει υποστηριζω τσιπρα
Επισκέπτης
ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;)σιγουρα δεν λεει ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.υποψην δεν τους ψηφισα.χρυση αυγη ψηφισα απο θυμο.
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία