Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
απλες απειλες και καταστροφολογιες για να σε αναγκασουν να τους κανεις το χατηρι
δηλαδη η ΡΟΥΜΑΝΙΑ που εφτασε εκει που εφτασε χαρι σε ενα μνημονειο και το εριξε εχασε πολλα?
η δεν την δανεισαν?
οπως και αλλα κρατη

για ψαξε να δεις ποσα κρατοι εδιωξαν το μνημονιο που βρισκονταν οσο ηταν σε μνημονειο και που βρισκονται τωρα.....

Aυτα να τα βλεπουν οι ΠΑΣΟΚοΝεοΔημοκρατες που το εριξαν στην κινδυνολογια. Θα ακινητοποιηθουν τ΄αμαξια γραφει ο αλλος λογο εληψης βενζινης. Δεν βλεπει ποσοι καταθεσαν πινακιδες φετος και ποσοι θα καταθεσουν του χρονου αν συνεχιστουν τα μετρα. Δεν βλεπει ποσος κοσμος δεν ειχε λεφτα για πετρελαιο θερμανσης.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εσύ καλά τα λες...αλλα η πλύση εγκεφάλου απο ΜΜΕ και κομματόσκυλα που τους λένε και σαν βόδια τους πιστεύουν δεν μπορεί να αλλάξει κάποιες νοοτροπίες ;)

φιλε μου το μονο που βλεπω στην τηλεοραση ειναι οι δηλωσεις
γιατι ξερω οτι τα μισα καναλια ειναι πασοκ με πρωτοστατη το MEGA
και τα αλλα μισα ειναι νουδου
ολες οι ερωτησεις ειναι κατευθηνομενες και ποτε δεν αφηνουν να ολοκληρωθει η αλλη αποψη μονο τυφλος δεν θα το εβλεπε αυτο
οποτε ακουω απλα της δηλωσεις και τα υπολοιπα τα γραφω λεω εχω μυαλο και το βαζω και σκεφτεται δεν καταπινω μασημενη τροφη
ουτε ακουω τα δικηγοριστικα κολοτουμπιασματα τους

εχω μυαλο και το βαζω και δουλευει και αυτο με τιμαει

δεν θελω να ακουσω το αν τα λεω σωστα αλλα να κατσουν καποιοι και να σκεφτουν και οσα εγραψα πιο πανω ειναι ολα σε επισημες δηλωσεις που εκαναν και ειναι σηκωμενες στο YOYTUBE οσοι εχουν μυαλο και λενε οτι ξερουν και κρινουν σωστα ας κανουν τους συνηρμους και ας
παρουν της αποφασεις τους δεν θελω να μου πουν εχεις δικιο ειμαι λαθος απλα ας σκεφτουν

ιντερνετ εχουν ξερουν να το δουλευουν ας κανουν μια αναδρομη σε υουτθβε η ανακοινωσεις και εφημεριδες η στις σελιδες των κομματων που υποστιρηζουν και να σημειωνουν δηλωσεις πριν την συγκιβερνηση,κατα την συγκυβερνηση,κατα την προεκλογικη περιοδο, μετα τις εκλογες και να συμειωσουν και τις κολωτουμπες και να βγαλουν τα συμπερασματα τους γιατι θελω να πιστευ εχουν περισοτερο μυαλο απο οσους ειναι εκει πανω και μας περνανε ΒΟΔΙΑ

Επισκέπτης
Aυτα να τα βλεπουν οι ΠΑΣΟΚοΝεοΔημοκρατες που το εριξαν στην κινδυνολογια. Θα ακινητοποιηθουν τ΄αμαξια γραφει ο αλλος λογο εληψης βενζινης. Δεν βλεπει ποσοι καταθεσαν πινακιδες φετος και ποσοι θα καταθεσουν του χρονου αν συνεχιστουν τα μετρα. Δεν βλεπει ποσος κοσμος δεν ειχε λεφτα για πετρελαιο θερμανσης.
δεν έχεις καταλάβει..δεν το έριξαν στην κινδυνολογία...έτσι τους λένε απο το κόμμα αυτά λένε και αυτοί..δεν κοιτανε αυτοί που τα λένε που δεν έχουν δεύτερο βρακί να αλλάξουν τους μάρανε αν θα έχουν βενζίνη εδώ να φάνε δεν έχουν πολλοί ούτε δουλειά και κάθονται και ακούνε αυτούς που έχουν φέρει εδώ τη χώρα..να τους λένε ..εμείς πάλι θα σε σώσουμε :2funny:..το κακό είναι ότι οι περισσότεροι τους πιστεύουν ακόμα :uglystupid:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ναι εεεε?
με ρωταει ο καθε ενας εαν εχω δουλεια?
να πληρωσω την δοση για να κρατησω το αμαξι,τα τελη κυκλοφοριας, την βενζινη εκει που εχει φτασει για να κινησω το αμαξι?
και στο κατω κατω στην ελλαδα των συσιτιων και των αστεγων δεν με νοιαζει το αμαξι
αλλα οσο εισαι εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια ξερεις το θεμα ειναι ποσο θα κατσεις απο εξω γιατι οταν θα μπεις και θα κλαιγεσε καποιοι θα σου πουνε ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕς.... ;)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Αν ο Τσιπρας χασει την ευκαιρια που εχει , κι ο κοσμος που ψηφισε μαζικα αριστερα χασει την ελπιδα , τοτε στις επομενες εκλογες οι δυο μεγαλοι θα ξαναερθουν στα ποσοστα τους

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ετσι ειναι..

η συνεχιση της υπαρχουσας πολιτικης ειναι αργος θανατος..τιποτα αλλο

αυτα τα ακαριαια ομως του τσιπρα δεν μ αρεσουν..και για να το υποστηριζει με τοσο μενος καπου βασιζεται για την ευρεση χρηματων στο ενδεχομενο που σ πουν τον πουλο...βγηκε ο αλλος κ ειπε για δεσμευση λογαριασμων..

ο σαμαρας αυτα που προτεινει πχ μειωση φορολογιας για την επανεκινηση της οικονομιας ειναι σωστα και τουλαχιστον δειχνουν σοβαροτητα..και παραλληλα να διαπραγματευθεις μαζι τους τωρα που η κατασταση αρχιζει ν αλλαζει πανευρωπαικα..αλλα δεν τον εμπιστευομαι καθολου τον συγκεκριμενο..2,5 χρονια μ επεισε γι αυτο..

** αυτο που θελω εγω ειναι ευρω, επαναδιαπραγματευση για καλυτερους ορους βασιζομενος στην εκλογικη αποψη του λαου για να ανασανουν λιγο τα νοικοκυρια, και μετρα για να ξεκινησει αναπτυξη.. εαν τωρα δεν καταλαβαινουν απ αυτα οι εταιροι τους λες τον πουλο φευγω..εκει και τοτε τα παιζεις ολα γι ολα..ο τσιπρας το αρχισε αμεσως απο εκει και σ αυτο διαφωνω

*** κ αφου τα λυσουμε αυτα δικαστηριο για γαπ, σημιτη, παπακωνσταντινου

Επισκέπτης
Αν ο Τσιπρας χασει την ευκαιρια που εχει , κι ο κοσμος που ψηφισε μαζικα αριστερα χασει την ελπιδα , τοτε στις επομενες εκλογες οι δυο μεγαλοι θα ξαναερθουν στα ποσοστα τους
κάνεις λάθος τύπε τωρα πρέπει να ψηφίσουν μαζικά να τους στείλουν στον αγύριστο..τα ζώα ξύπνησαν πλέον ;)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τρόμος τους έχει πιάσει και έχουν ξαμοληθεί τα κομματόσκυλα  μπας και σώσουν την κατάσταση και επιστρέψουν τα "πρόβατα" στο μαντρί τους ...  έχουν πάρει αμπάριζα κανάλια, ραδιόφωνα , ιντερνετ .  Το γέλιο είναι με διάφορους "αντικειμενικούς"  που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο καλο είναι το μνημόνιο - έχουν βρομίσει τα φόρουμ από δαύτους .
Καναδυό είναι και εδώ μέσα ....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
Τρόμος τους έχει πιάσει και έχουν ξαμοληθεί τα κομματόσκυλα  μπας και σώσουν την κατάσταση και επιστρέψουν τα "πρόβατα" στο μαντρί τους ...  έχουν πάρει αμπάριζα κανάλια, ραδιόφωνα , ιντερνετ .  Το γέλιο είναι με διάφορους "αντικειμενικούς"  που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο καλο είναι το μνημόνιο - έχουν βρομίσει τα φόρουμ από δαύτους .
Καναδυό είναι και εδώ μέσα ....
Εχεις ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΗΜΑ.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
κάνεις λάθος τύπε τωρα πρέπει να ψηφίσουν μαζικά να τους στείλουν στον αγύριστο..τα ζώα ξύπνησαν πλέον ;)
Φιλε θεωριτικα ειναι ετσι οπως το περιγραφεις και προσωπικα ειμαι υπερ αυτης της προοπτικης , ομως ειμαι βεβαιος οτι ο δικομματισμος θα επιστρεψει , αν χαθει η ευκαιρια τωρα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
Φιλε θεωριτικα ειναι ετσι οπως το περιγραφεις και προσωπικα ειμαι υπερ αυτης της προοπτικης , ομως ειμαι βεβαιος οτι ο δικομματισμος θα επιστρεψει , αν χαθει η ευκαιρια τωρα
Εχει μεγάλη ΚΑΒΑ,και ΠΛΑΤΕΣ το ΣΥΣΤΗΜΑ,μην το ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

αν ξεχασουν τα περι αυτοδυναμιας και χερια δεμενα του σαμαρα και πιστεψουντα οτι ο συριζα δεν θελει να κυβερνησει πολυ το φοβαμαι και εγω ξαναπαμε σε δικοματισμο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κυριος σαμαρας αφου λεει σε υποστιριζω και θα πω ναι σε οτι θες δεν κανει το πιο απλο πραγμα
να αρνηθει τις επιπλεον εδρες που λογο  του πολυ χαμηλου ποσοστου εχει το δικαιωμα να το κανει
και να ζητησει πληρη αναλογια αναμεσα σε ολα τα κομματα
το σε υποστηριζω αλλα δεν περνω πισω τιποτα αποσα εχω υπογραψει οτι ειμαι υπερ του μνημονιου ειναι σαν να λεει ελα για την καταστροφη σου γιατι εγω μονο μνημονιο θα υποστηριξω
βουτα στην παραλια με τους καρχαριες και μην φοβασε δεν θα σε δαγκωσει κανεις σορρυ αλλα εγω δεν βουταω...
τα κουκια δεν εβγαιναν για τον σαμαρα την δευτερα με 108 εδρες
βγαινουν για τον τσιπρα με 52?
ελλας το μεγαλειο σου χαρβαρντ τα μαθηματικα σου :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν ξεχασουν τα περι αυτοδυναμιας και χερια δεμενα του σαμαρα και πιστεψουντα οτι ο συριζα δεν θελει να κυβερνησει πολυ το φοβαμαι και εγω ξαναπαμε σε δικοματισμο
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κυριος σαμαρας αφου λεει σε υποστιριζω και θα πω ναι σε οτι θες δεν κανει το πιο απλο πραγμα
να αρνηθει τις επιπλεον εδρες που λογο  του πολυ χαμηλου ποσοστου εχει το δικαιωμα να το κανει
το σε υποστηριζω αλλα δεν περνω πισω τιποτα αποσα εχω υπογραψει οτι ειμαι υπερ του μνημονιου ειναι σαν να λεει ελα για την καταστροφη σου γιατι εγω μονο μνημονιο θα υποστηριξω
βουτα στην παραλια με τους καρχαριες και μην φοβασε δεν θα σε δαγκωσει κανεις σορρυ αλλα εγω δεν βουταω...

ρε μεγαλ εαν ο σαμαρας δεν τελειωσει οτι αφησε το πασοκ εχει διαγραφει απο τον πολιτικο χαρτη διαπαντως

Επισκέπτης
έτσι ακριβώς είναι...και ευτυχώς ο τσιπρας δεν πιάστηκε στη φάκα και για να συνεργαστεί τους ζήτησε τα αυτονόητα....μολις αυτοι ζορίστηκαν άρχισαν τις κωλοτουμπες.ειδικά ο σαμαράς ειναι ολυμπιονίκης και κακώς δεν τον κατεβάζουμε στο Λονδίνο..στο τσεπάκι το έχουμε το χρυσό :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
έτσι ακριβώς είναι...και ευτυχώς ο τσιπρας δεν πιάστηκε στη φάκα και για να συνεργαστεί τους ζήτησε τα αυτονόητα....μολις αυτοι ζορίστηκαν άρχισαν τις κωλοτουμπες.ειδικά ο σαμαράς ειναι ολυμπιονίκης και κακώς δεν τον κατεβάζουμε στο Λονδίνο..στο τσεπάκι το έχουμε το χρυσό :2funny:

ρε μαλακα περα την πλακα
δεν ξερω ποσο καιρο μπαινεις και αν το εχεις δει
αλλα ελεγα κωλοτουμπα τον καρατζαφερη
κοιτα να δεις που ο σαμαρας τον ξεπερασε... :S

Επισκέπτης
ρε μαλακα περα την πλακα
δεν ξερω ποσο καιρο μπαινεις και το εχεις δει
αλλα ελεγα κωλοτουμπα τον καρατζαφερη
κοιτα να δεις που ο σαμαρας τον ξεπερασε... :S
εγώ πάλι το λέω εδώ και πολλούς μήνες ο σαμαράς είναι αξεπέραστος...οι κωλοτουμπες εχουν ξεκινήσει απο πιο παλιά ο κυρ Γιώργος είναι πολύ πίσω από τον Αντωνάκη :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom