Επισκέπτης
Ζεις σε παγκάκι και τρως από τα σκουπίδια έτσι?
Γιατί μόνο αυτό είναι "δεν έχω τίποτα να χάσω"
Ναι οσοι δεν γουσταρουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μνημονιο ζουμε σε παγκακια. Εισαι ατομο λεμε!!!!!
Ζεις σε παγκάκι και τρως από τα σκουπίδια έτσι?
χαχαχα σωστος.Ζητησέ τα τωρα απο τον Τσιπρα να δω τι θα σου απαντησει!
Ναι οσοι δεν γουσταρουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μνημονιο ζουμε σε παγκακια. Εισαι ατομο λεμε!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙς ΔΟΣΕΙς ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ,δηλ ποσο πιο απλα να το γραψω??Αναφέρθηκα στη φράση "δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε"
Ενώ το να θέτεις ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, να διαγράφεις βουλευτές με μια δήλωση και μετά να τους καλείς να γυρίσουν είτε κάνοντας δήλωση μετανοίας, είτε ψηφίζοντας εφαρμοστικούς νόμους είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού..Το σχόλιο φυσικά αναφέρεται και στα 2 πρώην μεγάλα κόμματα..ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
ΠΑΠΑΡΗΓΑ Δεν δέχτηκε καν συνάντηση
ΤΣΙΠΡΑΣ Απέρριψε εκ των προτέρων κάθε πρόταση
ΚΑΜΜΕΝΟΣ Έκανε ΦΑΡΣΑ δίνοντας το τηλέφωνο στον....Χαικάλη,ο οποίος παρίστανε πως είναι ο....Γεωργαλάς!!!!!
κατι ηξερε ο χοντρος κ την ΄΄εκανε΄΄με ελαφρα...στα τσακιδια κ ακομη παραπερα....
+1Ενώ το να θέτεις ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, να διαγράφεις βουλευτές με μια δήλωση και μετά να τους καλείς να γυρίσουν είτε κάνοντας δήλωση μετανοίας, είτε ψηφίζοντας εφαρμοστικούς νόμους είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού..Το σχόλιο φυσικά αναφέρεται και στα 2 πρώην μεγάλα κόμματα..
Αναφέρθηκα στη φράση "δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε"
μακαρι να δω τον χοντρο να σερνεται κ να ξεφτυλιζεται...μην νομιζεις...
δεν εφαγε και λιγα ο χοντρος...
σαν τον ακη και αυτος...
απλα πρως το παρον ειναι εξυπνος και κραταει καλα καποιους
αλλα ως ποτε...
για καμενο αν ισχυειΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
ΠΑΠΑΡΗΓΑ Δεν δέχτηκε καν συνάντηση
ΤΣΙΠΡΑΣ Απέρριψε εκ των προτέρων κάθε πρόταση
ΚΑΜΜΕΝΟΣ Έκανε ΦΑΡΣΑ δίνοντας το τηλέφωνο στον....Χαικάλη,ο οποίος παρίστανε πως είναι ο....Γεωργαλάς!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙς ΔΟΣΕΙς ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ,δηλ ποσο πιο απλα να το γραψω??
δεν εχει σχεση με μισθους συμταξεις υγεια κλπ
+1...δεν θα ειχε τελειωμο αυτη η ιστορια...Μα τι αλλο εχουμε να χασουμε ? Αν εκαναν κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ θα ειχαμε κι αλλες αυξησεις κι αλλες περικοπες κι αλλη ανεργια. Μια απο τα ιδια δηλαδη. Ε, μπουχτησε ο κοσμος, ειδε οτι δεν παει αλλο. Γιαυτο και τα ποσοστα των ΣΥΡΙΖΑ, Καμενου και Χρυσης αυγης. Παρτε το χαμπαρι, με τα μετρα που επερναν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οχι αναπτυξη δεν θα βλεπαμε, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων σε λιγα χρονια δεν θα ειχε να φαει.
MIΚΡΟ ομολογιουχος ειναι αυτος που τα διαθεσιμα λεφτα του για ΣΕΧ, φτανανε μεχρι ακα με πρεζουδες στην ομονοια μια φορα τον μηνα...οσοι δινανε για στουντιο,κολ,εσκορτ ηταν ενα κλικ πιο πανω,αρα δεν πρεπει να δικαιουνται αποζημιωσης!!!σεμνα και ταπεινα και σταρατα!είσαι σίγουρος ότι μπορούν να το κάνουν χωρίς να αρχίσουν να πέφτουν βροχή οι αγωγές των υπολοίπων με τις οποίες να μας πάρουν και τα βρακιά μας???
και τι είναι μικρο-ομολογιούχος? πόσα έχει? 10.000 ευρώ, 50.000 ευρω, 100.000 ευρώ, 500.000 ευρώ ???
γιατί αν πείς 20.000 ευρώ μπορεί να δώσεις λεφτά πίσω σε κάποιον ο οποίος έχει περιουσία 10.000.000 ευρώ και έτυχε να έχει ομόλογα 20.000 ευρώ και να κόψεις κάποιον που έχει ομόλογα 50.000 ευρώ και τίποτε άλλο...
δεν γίνονται αυτά τα πράματα φίλε...
Δεν είναι ακριβώς έτσι..Υπήρχαν άνθρωποι που τις οικονομίες τους τις έκαναν ομόλογα, αντί να τα φυλάνε στις τράπεζες..MIΚΡΟ ομολογιουχος ειναι αυτος που τα διαθεσιμα λεφτα του για ΣΕΧ, φτανανε μεχρι ακα με πρεζουδες στην ομονοια μια φορα τον μηνα...οσοι δινανε για στουντιο,κολ,εσκορτ ηταν ενα κλικ πιο πανω,αρα δεν πρεπει να δικαιουνται αποζημιωσης!!!σεμνα και ταπεινα και σταρατα!
αν οι πολλοι δεν εχουν τιποτα να χασουν ,τοτε ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ,φιλεΟ καθενας αναλογα με την θεση του εχει τις αποψεις που τον εκφραζουν.Δυστυχως ολοι βαζουμε πανω το προσωπικο συμφερον μας.Φυσικα αυτοι που θα ζησουμε στην Ελλαδα και τα υποοιπα χρονια θα φαμε το αγγουρι.Οι υπολοιποι και οι οικογενειες τους θα ερχονται για διακοπες.Αυτος που δεν εχει να χασει τιποτα επιλεγει το χαος και απλα φανηκε οτι αυτοι που δεν εχουν τιποτα για να χασουν ειναι περισσοτεροι.
εγω ζω σε Χ-5 φουλ εξτρα,που αγορασα ευκαιρια απο ενα γειτονα 1000ευρω με λεφτα που "εκλεψα" απο το χαρατσι της δεη.... κατουραω σε παρακειμενα γουδεις και τα βραδυα ακουω περπινιαδη να πνιξω τον καημο μου για τον "λουλουδοπολεμο" που με αναγκασε η μερκελ να κοψω μαχαιρι!καργιωλα!Ζεις σε παγκάκι και τρως από τα σκουπίδια έτσι?
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ τα ιδια λεμε,απλα αν καποιος μαζεψε κανα 25χιλιαρο,δεν θα τον βγαλουμε κ το ιδιο με την morgan-stanleyMIΚΡΟ ομολογιουχος ειναι αυτος που τα διαθεσιμα λεφτα του για ΣΕΧ, φτανανε μεχρι ακα με πρεζουδες στην ομονοια μια φορα τον μηνα...οσοι δινανε για στουντιο,κολ,εσκορτ ηταν ενα κλικ πιο πανω,αρα δεν πρεπει να δικαιουνται αποζημιωσης!!!σεμνα και ταπεινα και σταρατα!
ρε συ,ο σορος εισαι??εγω ζω σε Χ-5 φουλ εξτρα,που αγορασα ευκαιρια απο ενα γειτονα 1000ευρω με λεφτα που "εκλεψα" απο το χαρατσι της δεη.... κατουραω σε παρακειμενα γουδεις και τα βραδυα ακουω περπινιαδη να πνιξω τον καημο μου για τον "λουλουδοπολεμο" που με αναγκασε η μερκελ να κοψω μαχαιρι!καργιωλα!