ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγώ δεν τον θέλω τον Μάνο.Αν κάνει συνεργασία,θα πάω Καμμένο.
για νεες εγγραφες και μετανιωμενες πμ στον φουφουτο ωρες γραφειου.
Εγώ δεν τον θέλω τον Μάνο.Αν κάνει συνεργασία,θα πάω Καμμένο.
εντάξει από αύριο ξεκινάμε να ψάχνουμε για...όσμιο!
πώς το ρουφάς αυτό,από την μύτη?
Να καθισεις τον καλοφτιαγμενο κωλο σου σε ενα σημειο δεν μπορεις ε?
Οτι ο λαος ενεκρινε αυτα που του προτειναν.όποιος υιοθετεί επιχειρήματα τύπου "Δεν θα τολμήσουν να μας βγάλουν",ΔΕΙΧΝΕΙ πόσο επικίνδυνος είναι
Γιατί ουσιαστικά ΤΖΟΓΑΡΕΙ την μοίρα ενός λαού
κι αν τολμήσουν δηλαδή?
ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ??????????????
Ω τι παραστατικός.οπου φυσαει ο ανεμος και οπου σπερνουν τα χυσια ειναι τουτη
κανεις δεν μας βγαζει απλα κοιτανε να τιθασευσουν λιγο τον τσιπρα μια ωρα αρχιτερα
Οτι ο λαος ενεκρινε αυτα που του προτειναν.
Μηπως πρεπει ΟΝΤΩΣ καποια στιγμη να γινει το δημοψηφισμα που λεγαμε το Νοεμβριο?
Θελεις να πεις οτ ξαφνικα το 7% εγινε ιδεολογος χρυσυγιτης???Πότε θα ασχοληθουμε, οταν γινει 25%?
Ω τι παραστατικός.
δεν τους έβαλε μυαλό το πάθημα του χιτλεράκου.Η αλαζονεια ειναι κακος συμβουλος τελικα.
Ούτε το 17% εγινε ξαφνικα ριζοσπαστικος αριστερός, αλλά το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Θελεις να πεις οτ ξαφνικα το 7% εγινε ιδεολογος χρυσυγιτης???
Μηπως εθελοτυφλουμε λιγο?
Οτι ο λαος ενεκρινε αυτα που του προτειναν.
Μηπως πρεπει ΟΝΤΩΣ καποια στιγμη να γινει το δημοψηφισμα που λεγαμε το Νοεμβριο?
μην λες μεγαλα λογιαδεν ειναι γιωργακης ο τσιπρας θα ειναι δυσκολο καρυδι γιατι ξερει οτι αν τιθασεφτει και πει ναι στο μνημονιο μετα ουτε 3% δεν θα βγαλει ασε που και δευτερος γυρος εκλογων να γινει θα αυξησει τα ποσοστα του
αν ο σαμαρας ειχε πει οχι στο μνημονιο 2 τωρα θα επαιρνει 60% και δεν υπηρχε και ο καμμενος σαν κομμα αλλα επεσε στη παγιδα του γαπ για να γκρεμιστει και αυτος
Tα ειπες ολα.δεν τους έβαλε μυαλό το πάθημα του χιτλεράκου.
τελικά έχω καταλήξει ότι ο γερμανός είναι τόσο πειθαρχημένος σε σημείο αυτοκαταστροφής.
ας πρόσεχαν.
το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
εάν νόμιζαν τα φρίτζια ότι έλληνες και ιταλοί μετά απο καγιένια και φεραρικά θα δεχόντουσταν πείνα και 300 ευρώ σύνταξη ήταν και είναι βαθειά γελασμένοι.
και ξαναλέω.
το πείραμα πέτυχε στην ανατολική γερμανία γιατί οι ανατολικοί έτρωγαν με Δελτία δεκαετίες.
ενδέχεται οι μαλάκες των 2 κομμάτων να μην είχαν καταστήσει σαφές στους έξω ότι ο έλληνας ΔΕΝ είναι της φάπας και ότι τον ρίχνεις στο φιλότιμο με τυράκι. μετά του τα πέρνεις όλα.
τώρα τόμπολα.
Τωρα δεν ειναι καλη δηλαδη?που να την εβλεπες πιο νεα την τσαπερδωνα![]()
ρε βλαμμένε γιθα να τρώνε μερικά μαλακισμένα με χρυσά κουτάλια δε φτάνει να χρησιμοποιείτε λογικες και επιχειρήματα δημοτικού.όποιος υιοθετεί επιχειρήματα τύπου "Δεν θα τολμήσουν να μας βγάλουν",ΔΕΙΧΝΕΙ πόσο επικίνδυνος είναι
Γιατί ουσιαστικά ΤΖΟΓΑΡΕΙ την μοίρα ενός λαού
κι αν τολμήσουν δηλαδή?
ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ??????????????
με τον ξυλινο λογο του ΚΚΕ ειναι και αυτο λογικοΟύτε το 17% εγινε ξαφνικα ριζοσπαστικος αριστερός, αλλά το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Tα ειπες ολα.![]()
Θυμαμαι μικρος που εγραφαν οι κομμουνιστες στους τοιχους "ΚΚΕ-17% Γ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ" και δεν το πηραν ποτέ.με τον ξυλινο λογο του ΚΚΕ ειναι και αυτο λογικο