Επισκέπτης
Eχουν χεστει οι Ευρωπαιοι,μιλανε για τεραστια ζημια σε Ευρωπαικες τραπεζες,Δανειστες.
Καλη αρχη...
Καλη αρχη...
Καλά εσύ δεν καταλαβαίνεις
αν η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κατάσταση θεωρείς ότι είναι ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ που μπορούμε να ζήσουμε,είσαι μάλλον από άλλον πλανήτη
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ "Aνεβαίνουν" τα spread σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, και Γαλλία
"Aνεβαίνουν" τα spread σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, και Γαλλία
07-05-2012 13:56:13
Αυξάνονται τα spreads (οι διαφορές στην απόδοση) των 10ετών ομολόγων της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σε σχέση με τα αντίστοιχα γερμανικά ομόλογα , καθώς το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών αναθέρμανε τις ανησυχίες για τη συνοχή της Ευρωζώνης.
καλη αρχη
μονο το οσμιο να εκμεταλευτουμε κοστιζει 100.000-150.000 ΤΟ ΓΡΑΜΑΡΙΟ
φιλε μου απλα ξεκινησαν παλι την καταστροφολογια για να τους περασει....
«Οι εκπρόσωποι του Ταμείου θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνο εάν η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να οριστικοποιήσει τα νέα μέτρα περικοπής κόστους για τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει. Αν και οι πιστωτές του επίσημου τομέα έχουν προετοιμαστεί να περιμένουν μέχρι να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, δεν υπάρχουν σκέψεις για παρέκκλιση από το τι έχει συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση. Εάν δεν υπάρχει συμφωνία για νέα περικοπή κόστους,[size=20pt] τα κεφάλαια προς την Ελλάδα δεν θα δοθούν μέχρι να υπάρξει μια ικανοποιητική συμφωνία[/size]», δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος του ΔΝΤ.
τωρα τι λεει ο αλεξης με 16%!!!!![]()
Την θέση μου, την εξεφρασα και χθες.Eχουν χεστει οι Ευρωπαιοι,μιλανε για τεραστια ζημια σε Ευρωπαικες τραπεζες,Δανειστες.
Καλη αρχη...
κανεις δεν μας βγαζει απλα κοιτανε να τιθασευσουν λιγο τον τσιπρα μια ωρα αρχιτεραμολις βγει η ελλαδα απο το € ξεκινα η καταρευση ισπανιας πορτογαλλιας ιταλιας με κοστος απωλειων 1 τρι ευρω δεν νομιζω να μας βγαλουν τοσο ευκολα
Ο Χρυσόγονος, δεν ανεφερε οτι για να παραιτηθεις, πρεπει πρωτα να ορκισθείς βουλευτης?Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους εκλεγμένους βουλευτές του να παραιτηθούν και να αποφασίσει εκείνος ποια στελέχη του κόμματος του θα καθίσουν στα βουλευτικά έδρανα.
Οσοι αναρωτιέστε αν αυτό μπορεί να γίνει η απάντηση είναι ναι.
Οπως δήλωσε στο Newsit o έγκριτος συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος "αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εάν οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί δεχτούν να παραιτηθούν τότε ο αρχηγός του κόμματος ορίζει όποιους εκείνος θέλει".
Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραιτηθούν και το κόμμα θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι τελικά θα ορκιστούν βουλευτές.
Ερχονται οι wehrmacht .. :S
Eχουν χεστει οι Ευρωπαιοι,μιλανε για τεραστια ζημια σε Ευρωπαικες τραπεζες,Δανειστες.
Καλη αρχη...
Αν εξακολουθησουν να εχουν την μεχρι τωρα τακτικη, τον βλεπω στο 35%.κανεις δεν μας βγαζει απλα κοιτανε να τιθασευσουν λιγο τον τσιπρα μια ωρα αρχιτερα
Εμένα ρωτάς?Εσύ τα ξες αυτά χρυσούλι!Ο Χρυσόγονος, δεν ανεφερε οτι για να παραιτηθεις, πρεπει πρωτα να ορκισθείς βουλευτης?
Παρεμπιπτοντως, αν παμε παλι σε εκλογες, η βουλη δεν θα συνεδριασει καν.
Ερχονται οι wehrmacht .. :S
έτσι.Την θέση μου, την εξεφρασα και χθες.
Ας μας ειχαν φερθεί λιγο καλύτερα.
Δεν ηταν συμπεριφορα αυτη τα τελευταια 2 χρονια.
Τι κλαινε τωρα?
Απλα διευκρινισα γλυκουλι!Εμένα ρωτάς?Εσύ τα ξες αυτά χρυσούλι!
Η αλαζονεια ειναι κακος συμβουλος τελικα.έτσι.
ο σόιμπλε και η δωροθέα νόμιζε ότι οι έλληνες είναι ανατολικογερμανοί.
ο ανατολικογερμανός είχε μάθει στην πείνα δεκαετίες.
ο έλληνας είχε μάθει στην καλοπέραση δεκαετίες.
τώρα εδώ σε θέλω δωροθέα μου.![]()
Εγώ δεν τον θέλω τον Μάνο.Αν κάνει συνεργασία,θα πάω Καμμένο.Απλα διευκρινισα γλυκουλι!
Υ.Γ. Η Ντορα εκανε κατι δηλωσεις περι "θλιψης καιαγανακτησης" επειδη ο φιλελευθερος χωρος κατεβηκε διασπασμενος. Εσυ δεν μου ελεγες οτι δεν τον θελετε τον Μανο μαζι?
ετσιΑν εξακολουθησουν να εχουν την μεχρι τωρα τακτικη, τον βλεπω στο 35%.
Να καθισεις τον καλοφτιαγμενο κωλο σου σε ενα σημειο δεν μπορεις ε?Εγώ δεν τον θέλω τον Μάνο.Αν κάνει συνεργασία,θα πάω Καμμένο.
εντάξει από αύριο ξεκινάμε να ψάχνουμε για...όσμιο!
πώς το ρουφάς αυτό,από την μύτη?
Πότε θα ασχοληθουμε, οταν γινει 25%?ετσι
και εαν εξακολουθησει το 93% του Ελληνικου λαου να ασχολειται με το 7% της ΧΑ τους βλεπω να παιρνουν τη θεση του ΚΚΕ