kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Η τύπα πέρνει σύνταξη ολυμπιακής και οσονούπο και βολευτή + οτι πέρνει χοντρη διατροφή από τον ατυχή μακακα εισαγωγέα που έκανε το μεγαλό λάθπς της ζζωής του
μονο πρασινι κε πασοκαρα κερνανε κε κοτοΣαι αιχουν χαλαση ι πράσηναις
Απάντηση!Θα το έχεται καταλάβει οι περισσότεροι οτι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, παίζουν ένα βρόμικο παιχνίδι, για να κατευθήνουν τους ψηφοφόρους σε αυτούς που τους πληρόνουν.
Το 8% στο ΠΑΣΟΚ ειναι ένα ακομα μεγάλο ψέμα. Σιγά μην ο Μπένι σκοτόνονταν να γινει αρχηγός ενός κόμματος που θα έπερνε 8%.
Ο σκληρός κομματικός πυρήνας ένος κομματος τύπου ΜΠΑΑΘ δεν ειναι μόνο 8%. Ειναι πολύ περισσοτερο από 10%. Αν συνηπολογίσουμε και τα ΜΜΕ που ελεγχουν ανεβένουμε στο +20%.
Το ερώτημα ειναι όμως, ποιοι θα ψηφίσουν Πασοκ στις επερχόμενες εκλογές;;
Εμείς οι πιρφόροι φανατικά ΠΑΣΟΚ .Δεν το αλλάζουμε με τίποτα .Άμα δεν ήταν αυτοί οι ήρωες αυτού του κόμματος σήμερα θα είχαμε χρεοκοπήσει και θα είχαμε γυρίσει στην δραχμή .Είναι εθνικό καθήκον να ψηφίσουμε το κόμμα που μας έσωσε από το χείλος του γκρεμού και μας έδωσε το φιλί της ζωής στην οικονομία ;) ;).Εμένα μου υποσχέθηκαν ότι θα μου επιστρέψουν και όσα ''παραπάνω'' μου πήραν για τον άθλο που έκαναν και ότι θα με βάλουν και σε δεύτερη θέση στο δημόσιο να παίρνω κι ένα ''συμβολικό'' μισθό επιπλέον .Είναι πάντως το κόμμα της καρδιάς μου
ρε λακη εδω πνιξανε χρηματιστηρια ζιμενς ομολογα και εσυ λες για τα πταισματα...Μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη λύση στο ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΗΛΘΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
Επειδη εχθες προσπάθησα για πρωτη φορά στην συμμετοχή μου στο μπου.κομ να μιλήσω για πολιτική και κατάλαβα πως με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι τύποι που μιλούσα ήταν τυπάκια κομματοποιημένα μέχρι το κόκαλο, που μιλούσαν για δεξια, αριστερά κλπ. Το ερώτημα που θέτω είναι απλό, πιστευεται πως μας πέρνει ακόμη να αμπελοφιλοσοφούμε περι δεξιας, αριστεράς κλπ ή πλέον πρεπει να ψηφίσουμε με γνώμονα την επιθυμία μας για συμβιβασμό ή όχι με το μνημόνιο. Προσωπικά θεωρω πως σε αυτες τις εκλογές εμμέσως πλην σαφώς θα κλειθούμε να αποφασίσουμε εαν είμαστε σύμφωνοι με το μνημόνιο ή οχι, οπότε το ζήτημα είναι εθνικό και όχι πολιτικό. Με λίγα λόγια την αναμέτρηση την βλέπω σαν μια διαμάχη μνημονιακών και μη μνημονιακών κομμάτων. Συμφωνείται?
Ενα προκαταβολικό ευχαριστώ για όσους θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και ελπίζω να ήμουν κατανοητός.
Πάμε λοιπόν ....
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ
ένα θεματάκι το 'χεις με την κοπρολαγνεία...
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ε;Ο Λάκης έχει πολλά θεματα, γενικά χάνει λάδια από παντού.
Αλλά τον πάω γιατί είναι αντιπασόκος.
Ο κοινός μας αγώνας μας ενώνει
πραγματικα ρε πουστη μου
ξεπερναει ο δεικτης νοημοσυνης του ελληνα τα 10 IQ?
υστερα απο τοσα σκανδαλα..
ρουσφετια..
κλοπες δημοσιου χρηματος...
αποπειρα δολοφονιας του καραμανλη..
και η ΝΔ μαζευει 22 της εκατο?
μια ζωη τα ιδια και τα ιδια
κυβερνηση εθνικης σωτηρια χρειαζεται... οπως στην ιταλια... μια χαρα τα παει ο μοντι..