PSYXOLOGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιαςΚαι την Ξάνθη κ 'Α Θεσσαλονίκης
και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιαςΚαι την Ξάνθη κ 'Α Θεσσαλονίκης
αντε παμε μια αν και ειμαστε διαφορετικων πολιτικων επιλογων,εσυ κομμουνιστης και εγω βασιλοφρωνΚαι γω χύστη μου και γω!!!!
Έλα να συγχρονιστούμε να τελειώσουμε παρέα.![]()
Συγνωμη παραφερθηκα κυριε κοτομπιφτεκε
εχεις ξεχασει ποια ειναι τα μελη της χρυσης αυγηςΧλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....(επειδή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, εκτός και ααν γίνει "κυβέρνηση αριστεράς" όπως είπε ο Τσίπρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπότε σας βλέπω να μη πατάτε ΚΑΝ στη βουλή γιατί θα σας περιμένουν τα ΜΑΤ
)
Χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....(επειδή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, εκτός και ααν γίνει "κυβέρνηση αριστεράς" όπως είπε ο Τσίπρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπότε σας βλέπω να μη πατάτε ΚΑΝ στη βουλή γιατί θα σας περιμένουν τα ΜΑΤ
)
δικε μου γιατι τους εχουν με ροζακι;δεν πιστευω.....και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιας
Πρέπει να μπου κ οι άλλοι με 3% ρε γμτ...αλλιώς βγαίνουν οι πούστηδες.06-05-2012 21:50 , ΥΠ ΕΣ
οποία αβρότης!!!
πουντα τα στυλιάρια?![]()
δικε μου γιατι τους εχουν με ροζακι;δεν πιστευω.....
συγχαρητηρια μανΝα μη ξεχασουμε να δοσουμε "συγχαρητιρια" σε οσους ψηφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
στιν βουλι θα δικσετε πιι ιστε εκι θα κριθιτε ο δρομοσ ινε ανιχτοσ ιρεμα κε με επιχιριματα σαν ελινικο διμοκρατικο κομαστον κωλο σου αρχιμαλακα χαφιεδακο
αλλα απο τις βοιδοπουτσες που εχεις φαει που να τα νοιωσεις ΒΛΑΚΑ![]()
![]()
οτι δικαιωθηκεΟ Καμμένος αποψε θεωρείται οτι νίκησε ???
οχι πολλα λογια... ένα ναι ή ενα οχι θελω.
Πρέπει να μπου κ οι άλλοι με 3% ρε γμτ...αλλιώς βγαίνουν οι πούστηδες.
Ο Καμμένος αποψε θεωρείται οτι νίκησε ???
οχι πολλα λογια... ένα ναι ή ενα οχι θελω.
αντε παμε μια αν και ειμαστε διαφορετικων πολιτικων επιλογων,εσυ κομμουνιστης και εγω βασιλοφρων