PSYXOLOGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιαςΚαι την Ξάνθη κ 'Α Θεσσαλονίκης
και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιαςΚαι την Ξάνθη κ 'Α Θεσσαλονίκης
αντε παμε μια αν και ειμαστε διαφορετικων πολιτικων επιλογων,εσυ κομμουνιστης και εγω βασιλοφρωνΚαι γω χύστη μου και γω!!!!
Έλα να συγχρονιστούμε να τελειώσουμε παρέα.
Συγνωμη παραφερθηκα κυριε κοτομπιφτεκε
εχεις ξεχασει ποια ειναι τα μελη της χρυσης αυγηςΧλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....(επειδή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, εκτός και ααν γίνει "κυβέρνηση αριστεράς" όπως είπε ο Τσίπρας οπότε σας βλέπω να μη πατάτε ΚΑΝ στη βουλή γιατί θα σας περιμένουν τα ΜΑΤ )
Χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....(επειδή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, εκτός και ααν γίνει "κυβέρνηση αριστεράς" όπως είπε ο Τσίπρας οπότε σας βλέπω να μη πατάτε ΚΑΝ στη βουλή γιατί θα σας περιμένουν τα ΜΑΤ )
δικε μου γιατι τους εχουν με ροζακι;δεν πιστευω.....και ετοιμαζονται να γινουν ροζ οι = Α' πειραιως - κερκυρα - κεφαλληνιας
Πρέπει να μπου κ οι άλλοι με 3% ρε γμτ...αλλιώς βγαίνουν οι πούστηδες.06-05-2012 21:50 , ΥΠ ΕΣ
οποία αβρότης!!!
πουντα τα στυλιάρια?
δικε μου γιατι τους εχουν με ροζακι;δεν πιστευω.....
συγχαρητηρια μανΝα μη ξεχασουμε να δοσουμε "συγχαρητιρια" σε οσους ψηφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
στιν βουλι θα δικσετε πιι ιστε εκι θα κριθιτε ο δρομοσ ινε ανιχτοσ ιρεμα κε με επιχιριματα σαν ελινικο διμοκρατικο κομαστον κωλο σου αρχιμαλακα χαφιεδακο
αλλα απο τις βοιδοπουτσες που εχεις φαει που να τα νοιωσεις ΒΛΑΚΑ
οτι δικαιωθηκεΟ Καμμένος αποψε θεωρείται οτι νίκησε ???
οχι πολλα λογια... ένα ναι ή ενα οχι θελω.
Πρέπει να μπου κ οι άλλοι με 3% ρε γμτ...αλλιώς βγαίνουν οι πούστηδες.
Ο Καμμένος αποψε θεωρείται οτι νίκησε ???
οχι πολλα λογια... ένα ναι ή ενα οχι θελω.
αντε παμε μια αν και ειμαστε διαφορετικων πολιτικων επιλογων,εσυ κομμουνιστης και εγω βασιλοφρων