baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
αισι πωται θα μαι καιρασεις ραι φοιλε[size=30pt]εφτιχοσ που εχο φιλαρακια που κερνανεεεεεεεεεεεεεε[/size]
αισι πωται θα μαι καιρασεις ραι φοιλε[size=30pt]εφτιχοσ που εχο φιλαρακια που κερνανεεεεεεεεεεεεεε[/size]
Η τραγικότητα να παρακαλάει ο Αντωνάκης να μπει η Ντόρα στην Βουλή μπας και κυβερνήσει
πες τα..γιατί ορισμένοι νομίζουν ό,τι από αύριο θα αρχίσουν οι αυξήσεις..
ενα προχειρο αν και οχι ιδιαιτερος ακριβης ειναι αυτο
ιερόδουλος η [ieróδulos] Ο36 & ιερόδουλη η [ieróδuli] Ο32 : (συνήθ. επίσ.) η πόρνη, η γυναίκα που εκδίδεται κατ΄ επάγγελμα.
[λόγ. < ελνστ. ἱερόδουλος `δούλη που εργάζεται ως εταίρα σε ναό΄· ιερόδουλ(ος) μεταπλ. -η κατά τα άλλα θηλ. σε -η για προσαρμ. στη δημοτ.]
εξου και το ναοι της ιδονης/οικοι ανοχης κοινος μπουρδελα σε πιο καινουριο λεξικο πληρος ενημερωμενο θα δεις οτι οι ναοι που λεει εδω αναφεροντε σε οικοι ανοχης απλα δεν εβρισκα αλλο ονλαιν λεξικο και δεν εχω χρονο να ψαξω
παραθετω και λινκ
www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&dq=]http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&dq=[/url]
αυτο που μου κανει ομως τρελη εντυπωση ειναι οτι
την βδομαδα αυτη που εχει ξεσπασει το θεμα με το ειντζζ εχουν γινει καποια πραγματα και κανεις δεν εχει νοιαστει
1)συζητηση για την παραχωρηση του ελληνικου fir σε αλλο κρατος
2)πουληθηκε η μιση ΕΥΔΑΠ και ΟΣΕ
3)ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΛΥΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
www.gazzetta.gr/politiki/article/286173-edosan-ti-marina-mytilinis-se-toyrkoys]http://www.gazzetta.gr/politiki/article/286173-edosan-ti-marina-mytilinis-se-toyrkoys[/url]
λινκ για τους δυσπιστους
και ολα αυτα υπο την σκια του ειτζ και της τρομοκρατησης που δημιουργησαν μεσω των υποτιθεμενων ιεροδουλων
τις οποιες ονομασαν ετσι για να εχεουν πατημα στο παραθυρακι του νομου που προανεφερα
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Η ρωσσίδα που προφυλακίστηκε από τον οίκο της ανοχής δεν έχει AIDS.
Της έχουν κάνει 3 τεστ διαφορετικά και είναι αρνητική,
αύριο βγαίνουν και τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ.
Η πληροφορία είναι από τον δικηγόρο της......
και εδω ερχεσε στα λεγομενα μου...
ιεροδουλη λεγετε μονο η γυνεκα που εκδιδετε σε οικους ανοχης
επιασαν αυτη που οπως ειπαμε πιο πισω της τα εδωσαν χοντρα και οπως ειπε καποιος
θα κανει διακοπες στας ανατολας...
την επιασαν για να μπορουν να δωσουν τον ορο ιεροδουλες στις ναρκομανης και να εχουν πατημα για το παραθυρακι του νομου
και να ξεκινησουν αυτο τον πανικο και να κανουν αλλα οπως ειπα πιο πισω
οπως ηδη ειπα και κανεις δεν εδωσε σημασια
σκεφτητε και λιγο....
Η τραγικότητα να παρακαλάει ο Αντωνάκης να μπει η Ντόρα στην Βουλή μπας και κυβερνήσει
ο αλεξης πηρε μολις και τις κυκλαδες
62ρη ισε θεοσ....αισι πωται θα μαι καιρασεις ραι φοιλε
Μέσα σ αυτούς οι 18 περίπου βουλευτές της Χ.Α όταν δουν τους 45 περίπου ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, τους 25 περίπου ΚΚΕδες και τους 12 περίπου του Κουβέλη
οιμειθαιος αιχο ακωμα πωλει ψομει να σαι φτασο62ρη ισε θεοσ....
κατσε μην μπουν και τα τριαΜαλλον τον Καρατζαφερη που μπαινει τελικα . . .
Εχει να πεσει γελιο απο αυριο. . .
ο αλεξης πηρε μολις και τις κυκλαδες
Όσο κι αν έπεσαν τα "μεγάλα" κόμματα, τελικά ο Έλληνας δεν αλλάζει.Θέλει κι άλλο γαμήσι.
σεμνα κιριε ΧαλκονΓια πρωινο θα τους εχουν θα πεφτει στυλιαρι οπως το 65-66
σεμνα κιριε Χαλκον
δε σου εφτανε 3 μρ το λιλακομιλαει ο χοντρος!!!!!τον εχω πεταξει εξω και χυνω λεμε
Και γω χύστη μου και γω!!!!μιλαει ο χοντρος!!!!!τον εχω πεταξει εξω και χυνω λεμε
Χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....(επειδή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, εκτός και ααν γίνει "κυβέρνηση αριστεράς" όπως είπε ο Τσίπρας οπότε σας βλέπω να μη πατάτε ΚΑΝ στη βουλή γιατί θα σας περιμένουν τα ΜΑΤ )Για πρωινο θα τους εχουν θα πεφτει στυλιαρι οπως το 65-66