aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 887
- Πόντοι
- 81
Κάνα 5χιλιαρο στο luna γιατί ήταν black swan συν πλην κάνα χιλιάρικο που'χα μοιράσει λοταρία σε διάφορα shitcoins στο ETH σε φάση "μπας και". Αλλά γενικά βγήκα με 10-12x.δεν γινεται ρε τυπε να εισαι παντα κερδισμενος και να μην εχεις χασει πουθενα μου φαινεται λιγο δυσκολο. συμφωνω οτι πρεπει να αγοραζεις στο capitulation, όταν όλοι έλεγαν ότι τελείωσε και δεν θα ξανανέβει και εγω καπως ετσι εκανα με Btc
Απλά διατηρώ κάποια τάξη. Στήνω stop loss orders μόλις σταθεροποιηθούν σε κάποιο όριο. Πχ στο SOL όταν ξεκίνησε να βρίσκει αντίσταση στα 120 είχα στο 111, ξαναπήρα πίσω περισσότερα πριν 2 μέρες στο μικρό crash στα 96. Ντίπαρε λίγο πιο κάτω, αλλά θα ζήσω.
Δεν χώνομαι ποτέ μέσα σε πράσινα pumps. Όταν κάτι κάνει περίεργο pump 60% πάνω σε μια μέρα πουλάω και στήνω order 30% πιο κάτω και περιμένω correction.
Γενικά, τη μεγαλύτερη πούτσα δεν την έφαγα στο μάρκετ. Είχα κάνει τη μαλακία να βγάλω 80k από τη binance σε αμερικάνικη τράπεζα στον προηγούμενο κύκλο και το γενναιόδωρο IRS μου άφησε 44 ολόκληρα χιλιάρικα από αυτά μετά από φόρους.