Νέα

Είναι κάτι «άντρες» ρε γαμώτο...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που πιστεύετε ότι κυρίως οφείλεται η συμπεριφορά του άντρα που περιγράφεται στο νήμα

• Γονιδιακό το θέμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

• Η μητέρα. Εκεί συνήθως κρύβονται τέτοιες συμπεριφορές.

• Πατέρας "φάντασμα" στο σπίτι. Φταίει ο πατέρας τέλος πάντων...

• Γυναίκα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και καταπιεστική.

• Αδιαφορία. στ'αρχίδια του όλα.

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου και της Σάλμα Χάγιεκ (για τους μπαχαλάκηδες)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Το θέμα δεν έχει να κάνει με σεξ.
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Δεν ξέρω αλήθεια πως να το ονομάσω...
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.724
Πόντοι
1.056
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.
Έχεις εσύ δηλαδή τέτοιον άντρα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
ο μοντιε ????? :new_shocked:
τι βλεπουν τα πρασινα και αμυγδαλωτα μου ματια ???? :glasses:
κυρ γιαννη μας ειχα ελπιδες οτι θα γινω σωφερ σου και θα λυσω το μελλοντικο μου εργασιακο προβλημα.
...να ανησυχω ???? :effemine:
πες μου οχι κυρ γιαννη μας... ΟΧΙ κυρ γιαννη μας δεν ειναι δυνατον να πουστεψες και να ενδιαφερεσαι για "ανδρες" και εσυ, μη με στεναχωρεις... :undecided-old:
ειλικρινα δε θα τ'αντεξω ΚΑΙ αυτο το πικρο ποτηρι, μετα το μπιγκσακικο πλοκ του αρχοντα... θα λυγισω απο το κλαμα :cry:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί -

τυπε μη ντρεπεσαι να πεις τη γνωμη σου.εδω μεσα εχουμε δει και χειροτερα απο αυτο που περιγραφεις :confused::confused::confused:

xc.gif

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.427
Πόντοι
206
Από απλή παρατήρηση και από αυτά που έχω διαβάσει, χωρίς να είμαι ομοιοπαθής, υποθέτω ότι η αβουλία τους οφείλεται από όλους αυτούς τους λόγους που έθεσες για ψηφοφορία, είτε μεμονωμένα είτε με συνδυασμό τους.
Είναι αρκετοί άντρες ακόμα και διάσημοι και φτασμένοι στον τομέα τους και στην επιστήμη τους οι οποίοι μέσα στο σπίτι αποφασίζει η κυρά τους για όλα.
Δεν είναι κατά την γνώμη μου απαραίτητα αδυναμία χαρακτήρα. Θεωρώ ότι καθείς στον τομέα του ας πούμε, κάτι σαν επιμερισμός εργασίας και ευθυνών.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
τυπε μη ντρεπεσαι να πεις τη γνωμη σου.εδω μεσα εχουμε δει και χειροτερα απο αυτο που περιγραφεις :confused::confused::confused:

xc.gif
ειλικρινα δεν το περιμενα απο τον κυρ γιαννη μας ρε παιχτη ναουμε.
γι'αυτο με καλοπιανε και με πλευριζε καθε φορα, ταχα μου ταχα μου του αρεσε το χιουμορ μου και δωστου λικες και γελακια και χαχαχα χουχουχου... τωωωρα το καταλαβα.
τοιχο-τοιχο απο εδω και μπρος... ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Από απλή παρατήρηση και από αυτά που έχω διαβάσει, χωρίς να είμαι ομοιοπαθής, υποθέτω ότι η αβουλία τους οφείλεται από όλους αυτούς τους λόγους που έθεσες για ψηφοφορία, είτε μεμονωμένα είτε με συνδυασμό τους.
Είναι αρκετοί άντρες ακόμα και διάσημοι και φτασμένοι στον τομέα τους και στην επιστήμη τους οι οποίοι μέσα στο σπίτι αποφασίζει η κυρά τους για όλα.
Δεν είναι κατά την γνώμη μου απαραίτητα αδυναμία χαρακτήρα. Θεωρώ ότι καθείς στον τομέα του ας πούμε, κάτι σαν επιμερισμός εργασίας και ευθυνών.
Κι εγώ πιστευω ότι συντρέχουν αρκετοί λόγοι...
Αλλά ξέρω άτομα που είναι πραγματικά τόσο άβουλα...δεν είναι επιμερισμός, μάλλον για ανικανότητα μου κάνει

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.427
Πόντοι
206
Κι εγώ πιστευω ότι συντρέχουν αρκετοί λόγοι...
Αλλά ξέρω άτομα που είναι πραγματικά τόσο άβουλα...δεν είναι επιμερισμός, μάλλον για ανικανότητα μου κάνει
Ή απλούστατα νοσηρή τεμπελιά... σε μερικούς

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Εντούρε η σοφία σου είναι πάντα καλοδεχούμενη... :grin:

τυπε η μητερα φταιει αμα ενας χυστης βγει μαλακοπιτουρας :confused::confused::confused:
ο τυπος βεβαια μπορει να ειναι και λιγο απο γεννησιμιου του λαλακης,αλλα την ζημια την κανει η μητερα :confused::confused::confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
τυπε η μητερα φταιει αμα ενας χυστης βγει μαλακοπιτουρας :confused::confused::confused:
ο τυπος βεβαια μπορει να ειναι και λιγο απο γεννησιμιου του λαλακης,αλλα την ζημια την κανει η μητερα :confused::confused::confused:
Ειδικά στους άντρες

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom