Νέα

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.165
Like
34.437
Πόντοι
9.931

Μιλαμε για τον ορισμό του σκατανθρωπου!
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.200
Like
3.434
Πόντοι
456
Ένας ψυχάκιας παντρεύτηκε, μεγάλωσε παιδιά, η γυναίκα του στα 60 επειδή δεν άντεχε άλλο τον παράτησε και αυτός πήρε το όπλο και όποιον πάρει ο χάρος. Ας σαπίσει στην κόλαση τώρα.
Νορμάλ γυναίκες καταλήγουν με κακοποιητικούς άντρες και νορμάλ άντρες με κάρχιες. Το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί και όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει.
Βέβαια τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.
Ίσως θα πρέπει να γίνει αυτό που έλεγε ο Πλάτων πριν πολλά χρόνια


10. Γυναίκες και οικογένεια


Η θέση της γυναίκας στην αρχαία Αθήνα δεν ήταν ζηλευτή. Δεν είχε πολιτικά δικαιώματα, δεν γνώριζε κατά κανόνα ανάγνωση και γραφή, και ήταν πολλαπλώς εξαρτημένη. Ο Πλάτων πιστεύει ότι και οι γυναίκες - φύλακες μπορούν να γυμνάζονται, να εκπαιδεύονται, να πολεμούν, να διοικούν και να φιλοσοφούν, όπως οι άνδρες, εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Ισχυρίζεται εντούτοις ότι οι άνδρες έχουν καλύτερες επιδόσεις σε κάθε είδους δραστηριότητα.
«Οι φίλοι πρέπει να τα έχουν όλα από κοινού». Με βάση αυτό το αξίωμα (πυθαγόρειας προέλευσης) οι φύλακες θα έχουν από κοινού και τις γυναίκες και τα παιδιά. Οι άρχοντες ωστόσο θα φροντίζουν ώστε να μην επικρατήσει η ερωτική ασυδοσία και οι ερωτικές συνευρέσεις να διέπονται από τις αρχές της ευγονικής. Η τεκνοποιία θεωρείται καθήκον απέναντι στην πολιτεία, και την ανατροφή των παιδιών αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κράτος. Έτσι εκμηδενίζονται το ενδιαφέρον για την πρόσκτηση προσωπικής περιουσίας που θα κληροδοτηθεί και παραμερίζονται τα προσωπικά συναισθήματα που ευνοούν τον νεποτισμό. Περιορίζονται επίσης οι συγκρούσεις για τη διεκδίκηση του ελκυστικού ερωτικού συντρόφου.​
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.207
Κριτικές
18
Like
19.985
Πόντοι
4.546
Τι γνωρίζουμε για την σεξουαλική ζωή του Πλάτωνος, μπας και τον ψυχολογήσουμε; Γονείς, αδέλφια, συγγενείς και σχέσεις μεταξύ των;
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.165
Like
34.437
Πόντοι
9.931

Άμεση απόλυση του γιατρού απο το ψυχιατρείο που τον άφησε ελεύθερο.
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.207
Κριτικές
18
Like
19.985
Πόντοι
4.546

Άμεση απόλυση του γιατρού απο το ψυχιατρείο που τον άφησε ελεύθερο.
Αυτό πρέπει να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, καθώς και ποινική δίωξη. Το ίδιο και με αποφυλακίσεις, ΔΕΝ μπορεί να μην έχει ευθύνη αυτός που κρίνει κάποιον ή μια κατάσταση. Ας αλλάξουν τα κριτήρια, ότι χρειάζεται.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom