Να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τίποτα. Αν ήταν κακός σύζυγος/ πατέρας, υπάρχουν δικαστήρια, τα οποία δε νομίζω ότι ''αδικούν'' τις γυναίκες, επομένως το να το παίξει σερίφης τιμωρός δεν το κατανοώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 997
- Πόντοι
- 81
Ρεσιτάλ η πεθερά τελικά, δεν τον γουσταρε,πιπιλαγε μουρμούρα όλη μέρα το γέρο και τώρα στο χώμα ο ένας στη φυλακή ο άλλος κι αυτή έξω να αλωνιζει.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Αγία Βαρβάρα: Τέσσερις μηνύσεις είχαν ανταλλάξει ζευγάρι και πεθερικά πριν το φονικό - Η κόρη τούς είχε καταγγείλει για κακοποίηση
Ο πεθερός υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον απείλησε και πήγε να τον χτυπήσει
www.protothema.gr
...Ειδικότερα, τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, φέρονται να είχαν οδηγηθεί ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες...
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Καλα δείτε κριτικές για το τμήμα τις περιοχής...Αγία Βαρβάρα: Τέσσερις μηνύσεις είχαν ανταλλάξει ζευγάρι και πεθερικά πριν το φονικό - Η κόρη τούς είχε καταγγείλει για κακοποίηση
Ο πεθερός υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον απείλησε και πήγε να τον χτυπήσειwww.protothema.gr
...Ειδικότερα, τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, φέρονται να είχαν οδηγηθεί ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Πραγματικά σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα και τα όσα κρυβόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία είτε κρύβει στοιχεία ή δεν ξέρει στοιχεία αντιμετωπίζοντας...
www.makeleio.gr
sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Πραγματικά σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα και τα όσα κρυβόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία είτε κρύβει στοιχεία ή δεν ξέρει στοιχεία αντιμετωπίζοντας...
www.makeleio.gr
sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Ωραίο παιδί η σύζυγος του γιατρού...
Λέει το ανέκδοτο:
Μια αλεπού είχε ρημάξει όλα τα κοτέτσια ενός χωριού. Κάποτε κατάφεραν και την πιάσανε με δόκανο, την δέσανε από τα 4 πόδια και την γδέρνανε ζωντανή. Τότε της λέει ένας χωρικός με κακία:
- Περνάς καλά τώρα αλεπού?
Και απαντάει η αλεπού μέσα στην πόνο της:
-Καλύτερα από σώγαμπρος.
Μια αλεπού είχε ρημάξει όλα τα κοτέτσια ενός χωριού. Κάποτε κατάφεραν και την πιάσανε με δόκανο, την δέσανε από τα 4 πόδια και την γδέρνανε ζωντανή. Τότε της λέει ένας χωρικός με κακία:
- Περνάς καλά τώρα αλεπού?
Και απαντάει η αλεπού μέσα στην πόνο της:
-Καλύτερα από σώγαμπρος.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Πωπω τι τσιμπουκι ειναι η χηρα!!!* Μία όμορφη τυπική ελληνική οικογένεια..ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Πραγματικά σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα και τα όσα κρυβόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία είτε κρύβει στοιχεία ή δεν ξέρει στοιχεία αντιμετωπίζοντας...www.makeleio.gr
Θα ξεσκιστει στον πουτσο τωρα με την ανεση της
Καλα το εχει πει ο Μεγας Αυγολεμονος, τα ορφανά πορεύονται , κι' οι χήρες κονομιούνται κορόιδα!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Έχει κανονικούς Έλληνες η αγία Βαρβάρα; Δεν το ήξερα κ μάλιστα ο ένας γιος αστυνομικός κ ο άλλος ο νεκρός , γιατρός ..τυποι πως και δεν ηταν γυφτοι;
μολις διαβασα αγια βαρβαρα αυτο σκεφτηκα,με ενα σμπαρο δυο γυφτονια
αλλα δυστυχως ειναι κανονικοι μυστες
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Η Αγία Βαρβάρα παραδόξως έχει εξευγενιστεί πλήρως. Οι λιγοστοί γύφτοι που έμειναν, έχουν ανεβεί κάπως επίπεδο, για τα δεδομένα της φυλής τους, ενώ ο κύριος όγκος του πληθυσμού της πλέον είναι μεσαίας τάξηςΈχει κανονικούς Έλληνες η αγία Βαρβάρα; Δεν το ήξερα κ μάλιστα ο ένας γιος αστυνομικός κ ο άλλος ο νεκρός , γιατρός ..
petros2000.
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Σωστά καβουρι πάει να γινει .Η Αγία Βαρβάρα παραδόξως έχει εξευγενιστεί πλήρως. Οι λιγοστοί γύφτοι που έμειναν, έχουν ανεβεί κάπως επίπεδο, για τα δεδομένα της φυλής τους, ενώ ο κύριος όγκος του πληθυσμού της πλέον είναι μεσαίας τάξης
θέμα που ίσως δεν πρέπει να ξεχαστεί και να μείνει στα αζήτητα..... έχουμε ένα γαμπρό Γιατρό....ο οποίος είχε την όμορφη κόρη !!!!
Για πολλούς γονείς και την ίδια τη γυναίκα πολλές φορές την ομορφιά την εξισώσουν με τεράστια περιουσία !!!!
παράδειγμα : " πήρες την όμορφη κόρη μας ? την όμορφη ανιψιά ? την όμορφη κοπέλα του χωριού ? (και πάει λέγοντας) " σημαίνει ! 'ωρε τυχεράκια....μη μιλάς σαν να πήρες 3 διαμερισματα προίκα !!! Δεν θα μιλάς...θα ακους μόνο και θα λες ευχαριστώ (που πήρες προίκα 3 διαμερίσματα... )
Πιθανόν ο γιατρός ...μέχρι ένα σημείο ακολουθούσε τις οδηγίες....ίσως δεν άντεξε? Χμ.....- γαμπρέ ? τι έχουμε δω? κάνεις νούμερα στη γυναίκα σου? μαγκιές με τόση προίκα κλπ ρε τυχερε ? κρίμα ρε...κι είσαι και μορφωμένο παιδι... Μην το ξανακάνεις όμως....ε? μην μάθουμε ότι η κόρη μας δεν είναι στη πούδρα.....
Για πολλούς γονείς και την ίδια τη γυναίκα πολλές φορές την ομορφιά την εξισώσουν με τεράστια περιουσία !!!!
παράδειγμα : " πήρες την όμορφη κόρη μας ? την όμορφη ανιψιά ? την όμορφη κοπέλα του χωριού ? (και πάει λέγοντας) " σημαίνει ! 'ωρε τυχεράκια....μη μιλάς σαν να πήρες 3 διαμερισματα προίκα !!! Δεν θα μιλάς...θα ακους μόνο και θα λες ευχαριστώ (που πήρες προίκα 3 διαμερίσματα... )
Πιθανόν ο γιατρός ...μέχρι ένα σημείο ακολουθούσε τις οδηγίες....ίσως δεν άντεξε? Χμ.....- γαμπρέ ? τι έχουμε δω? κάνεις νούμερα στη γυναίκα σου? μαγκιές με τόση προίκα κλπ ρε τυχερε ? κρίμα ρε...κι είσαι και μορφωμένο παιδι... Μην το ξανακάνεις όμως....ε? μην μάθουμε ότι η κόρη μας δεν είναι στη πούδρα.....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Αγία Βαρβάρα: Ο πεθερός δολοφόνησε τον γαμπρό και μετά σημάδεψε τον γιο του στην Αγία Βαρβάρα - «Θα σε σκοτώσω και εσένα»
Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 69χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία - Στη φυλακή και η σύζυγός του
www.protothema.gr
...Ο γιος του ζευγαριού που προφυλακίστηκε υπογράμμισε τα εξής για το συμβάν: «Είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει ''τον σκότωσα τον Π...''. Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπαέι στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει. Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι ''τι έκανες ρε;'' εκείνος έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε ''θα σε σκοτώσω κι εσένα''. Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι. Εκ των υστέρων η πεθερά μου που βρισκόταν στο διαμέρισμά μου, βγήκε στο μπαλκόνι με τη σύζυγό μου κι είπε ότι νομίζει πως ο πατέρας μου πυροβόλησε και τρίτη φορά στον αέρα. Εγώ δεν τον άκουσα γιατί είχα μπει μέσα για να καλέσω την άμεση δράση. Η μητέρα μου είχε κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν κίνηση να επιτεθεί στην αδερφή μου και μάλιστα τον Σεπτέμβρη του 2023 της είχε πετάξει ένα ποτήρι. Σχετικά με τη μητέρα μου, αφού είδε τον πατέρα μου,να βγαίνει με το όπλο έξω ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ''Πού πας;'' ''Τι κάνεις;''. Αντίθετα η μητέρα μου τον προέτρεψε να ρίξει»...
Την γαμησε ο γερος, θα φαει την ανώτατη ποινη χωρις ελαφρυντικά.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.252
- Πόντοι
- 1.056
ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ............. Νίκαια: Πεθερός σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
μαλλον οι σωγαμπροι πρεπει να αρχιζουν να σκεφτονται την φυγηΤι γινεται ρε,οι πεθεροί βγήκαν παγανιά
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε
Ο 64χρονος δράστης θεωρούσε ότι η κόρη του και ο 40χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του - Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία
www.protothema.gr
Έχουν αρχίσει και σαλτάρουν οι πεθεροί, το νου σας!
Δε βλέπω να γίνεται καμία πορεία αγανακτισμένων για τους άδικους χαμούς δύο συνανθρώπων μας.
Στο παράδειγμα της Νίκαιας, ο δολοφόνος/ αυτόχειρας πολύ πιθανόν να ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Σκότωσε το γαμπρό του. Δεν ήταν ''γυναικοκτόνος'', ήταν δολοφόνος, ήθελε να σκοτώσει και το έκανε εκτελώντας το γαμπρό του.
Αυτά τα εγκλήματα δείχνουν το πόση μαλακία υπάρχει στον όρο ''γυναικοκτονία'' και ότι ''τη σκότωσε γιατί ήταν γυναίκα''. Μπούρδες και τρίχες κατσαρές: τη σκότωσε γιατί ήταν δολοφόνος και ήθελε να σκοτώσει.Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε
Ο 64χρονος δράστης θεωρούσε ότι η κόρη του και ο 40χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του - Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδίαwww.protothema.gr
Έχουν αρχίσει και σαλτάρουν οι πεθεροί, το νου σας!
Στο παράδειγμα της Νίκαιας, ο δολοφόνος/ αυτόχειρας πολύ πιθανόν να ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Σκότωσε το γαμπρό του. Δεν ήταν ''γυναικοκτόνος'', ήταν δολοφόνος, ήθελε να σκοτώσει και το έκανε εκτελώντας το γαμπρό του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 196
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις