Νέα

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τίποτα. Αν ήταν κακός σύζυγος/ πατέρας, υπάρχουν δικαστήρια, τα οποία δε νομίζω ότι ''αδικούν'' τις γυναίκες, επομένως το να το παίξει σερίφης τιμωρός δεν το κατανοώ.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
997
Πόντοι
81
Ρεσιτάλ η πεθερά τελικά, δεν τον γουσταρε,πιπιλαγε μουρμούρα όλη μέρα το γέρο και τώρα στο χώμα ο ένας στη φυλακή ο άλλος κι αυτή έξω να αλωνιζει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931

...Ειδικότερα, τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, φέρονται να είχαν οδηγηθεί ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες...

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206

...Ειδικότερα, τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, φέρονται να είχαν οδηγηθεί ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες...
Καλα δείτε κριτικές για το τμήμα τις περιοχής...

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
* Μία όμορφη τυπική ελληνική οικογένεια..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ άμα ήξερα ότι ο πεθερός έχει καραμπίνα θα ήμουν 2000 χιλιόμετρα μακριά.
Άμα δεν είχε
500 χιλιόμετρα μακριά.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Πρόλαβε ο Χίος το στόρυ που είναι και πατριωτάκι.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Ωραίο παιδί η σύζυγος του γιατρού...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Λέει το ανέκδοτο:

Μια αλεπού είχε ρημάξει όλα τα κοτέτσια ενός χωριού. Κάποτε κατάφεραν και την πιάσανε με δόκανο, την δέσανε από τα 4 πόδια και την γδέρνανε ζωντανή. Τότε της λέει ένας χωρικός με κακία:

- Περνάς καλά τώρα αλεπού?

Και απαντάει η αλεπού μέσα στην πόνο της:

-Καλύτερα από σώγαμπρος.

:coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
* Μία όμορφη τυπική ελληνική οικογένεια..
Πωπω τι τσιμπουκι ειναι η χηρα!!!:bigdick::bigdick:

Θα ξεσκιστει στον πουτσο τωρα με την ανεση της:pipa3::pipa1:

Καλα το εχει πει ο Μεγας Αυγολεμονος, τα ορφανά πορεύονται , κι' οι χήρες κονομιούνται κορόιδα!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
τυποι πως και δεν ηταν γυφτοι; :think::confused::confused::confused:
μολις διαβασα αγια βαρβαρα αυτο σκεφτηκα,με ενα σμπαρο δυο γυφτονια :confused::confused::confused:
αλλα δυστυχως ειναι κανονικοι μυστες :dunno::confused::confused::confused:
Έχει κανονικούς Έλληνες η αγία Βαρβάρα; Δεν το ήξερα κ μάλιστα ο ένας γιος αστυνομικός κ ο άλλος ο νεκρός , γιατρός ..

Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Έχει κανονικούς Έλληνες η αγία Βαρβάρα; Δεν το ήξερα κ μάλιστα ο ένας γιος αστυνομικός κ ο άλλος ο νεκρός , γιατρός ..
Η Αγία Βαρβάρα παραδόξως έχει εξευγενιστεί πλήρως. Οι λιγοστοί γύφτοι που έμειναν, έχουν ανεβεί κάπως επίπεδο, για τα δεδομένα της φυλής τους, ενώ ο κύριος όγκος του πληθυσμού της πλέον είναι μεσαίας τάξης

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Η Αγία Βαρβάρα παραδόξως έχει εξευγενιστεί πλήρως. Οι λιγοστοί γύφτοι που έμειναν, έχουν ανεβεί κάπως επίπεδο, για τα δεδομένα της φυλής τους, ενώ ο κύριος όγκος του πληθυσμού της πλέον είναι μεσαίας τάξης
Σωστά καβουρι πάει να γινει .

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
θέμα που ίσως δεν πρέπει να ξεχαστεί και να μείνει στα αζήτητα..... έχουμε ένα γαμπρό Γιατρό....ο οποίος είχε την όμορφη κόρη !!!!
Για πολλούς γονείς και την ίδια τη γυναίκα πολλές φορές την ομορφιά την εξισώσουν με τεράστια περιουσία !!!!
παράδειγμα : " πήρες την όμορφη κόρη μας ? την όμορφη ανιψιά ? την όμορφη κοπέλα του χωριού ? (και πάει λέγοντας) " σημαίνει ! 'ωρε τυχεράκια....μη μιλάς σαν να πήρες 3 διαμερισματα προίκα !!! Δεν θα μιλάς...θα ακους μόνο και θα λες ευχαριστώ (που πήρες προίκα 3 διαμερίσματα... )
Πιθανόν ο γιατρός ...μέχρι ένα σημείο ακολουθούσε τις οδηγίες....ίσως δεν άντεξε? Χμ.....- γαμπρέ ? τι έχουμε δω? κάνεις νούμερα στη γυναίκα σου? μαγκιές με τόση προίκα κλπ ρε τυχερε ? κρίμα ρε...κι είσαι και μορφωμένο παιδι... Μην το ξανακάνεις όμως....ε? μην μάθουμε ότι η κόρη μας δεν είναι στη πούδρα.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931

...Ο γιος του ζευγαριού που προφυλακίστηκε υπογράμμισε τα εξής για το συμβάν: «Είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει ''τον σκότωσα τον Π...''. Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπαέι στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει. Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι ''τι έκανες ρε;'' εκείνος έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε ''θα σε σκοτώσω κι εσένα''. Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι. Εκ των υστέρων η πεθερά μου που βρισκόταν στο διαμέρισμά μου, βγήκε στο μπαλκόνι με τη σύζυγό μου κι είπε ότι νομίζει πως ο πατέρας μου πυροβόλησε και τρίτη φορά στον αέρα. Εγώ δεν τον άκουσα γιατί είχα μπει μέσα για να καλέσω την άμεση δράση. Η μητέρα μου είχε κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν κίνηση να επιτεθεί στην αδερφή μου και μάλιστα τον Σεπτέμβρη του 2023 της είχε πετάξει ένα ποτήρι. Σχετικά με τη μητέρα μου, αφού είδε τον πατέρα μου,να βγαίνει με το όπλο έξω ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ''Πού πας;'' ''Τι κάνεις;''. Αντίθετα η μητέρα μου τον προέτρεψε να ρίξει»...

Την γαμησε ο γερος, θα φαει την ανώτατη ποινη χωρις ελαφρυντικά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931

Έχουν αρχίσει και σαλτάρουν οι πεθεροί, το νου σας!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Δε βλέπω να γίνεται καμία πορεία αγανακτισμένων για τους άδικους χαμούς δύο συνανθρώπων μας.

Έχουν αρχίσει και σαλτάρουν οι πεθεροί, το νου σας!
Αυτά τα εγκλήματα δείχνουν το πόση μαλακία υπάρχει στον όρο ''γυναικοκτονία'' και ότι ''τη σκότωσε γιατί ήταν γυναίκα''. Μπούρδες και τρίχες κατσαρές: τη σκότωσε γιατί ήταν δολοφόνος και ήθελε να σκοτώσει.
Στο παράδειγμα της Νίκαιας, ο δολοφόνος/ αυτόχειρας πολύ πιθανόν να ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Σκότωσε το γαμπρό του. Δεν ήταν ''γυναικοκτόνος'', ήταν δολοφόνος, ήθελε να σκοτώσει και το έκανε εκτελώντας το γαμπρό του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom