argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Ίσως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο ..πίνουν πολλούς καφέδες.
Ίσως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο ..πίνουν πολλούς καφέδες.
Τυπε μολις τα παιδια σου γινουν 15-16 πήγαινε μια βολτα μαζι τους, εξήγησε τους την κατάσταση, παρε διαζύγιο και πες στα παιδια σου να πουν στο δικαστήριο οτι θέλουν να μείνουν με τον πατερα τους. Σε αυτη την ηλικία το δικαστήριο θα λάβει υπόψη αυτο που θελουν τα παιδια και θα σου δωσει την επιμέλεια...\Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονή
Ίσως να μην αφήσω μόνα τους τα παιδιά στα χέρια της???Να κανω μια χαζη ερωτηση ρε αδερφε?Τι θα κερδισεις με την υπομονη?Κ για σενα κ για τα παιδια?
Καλά αν βασιστω στο σύστημα υγείας της χώρας μας (ΕΣΥ) σώθηκα .....Υπομονή...
Εμείς θα είμαστε εδώ για σου δίνουμε διέξοδο.
Όμως σκέψου και το να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο επιστήμονα στο πιο κοντινό σου νοσοκομείο( μιλάω για κοιν.λειτουργο η ψυχολογο).Δεν χρειάζεται να βάλεις το χέρι στην τσέπη ...
Σε αυτό ίσως ελπιζωΤυπε μολις τα παιδια σου γινουν 15-16 πήγαινε μια βολτα μαζι τους, εξήγησε τους την κατάσταση, παρε διαζύγιο και πες στα παιδια σου να πουν στο δικαστήριο οτι θέλουν να μείνουν με τον πατερα τους. Σε αυτη την ηλικία το δικαστήριο θα λάβει υπόψη αυτο που θελουν τα παιδια και θα σου δωσει την επιμέλεια...\
Μην κάθεσαι αλλο, καταστρέφεις την ζωη σου και πιθανόν και των παιδιών σου.
Να σε ρωτήσω κάτι, τύπε;Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονή
Ο,τι πει η τσέπη σου.Καλά αν βασιστω στο σύστημα υγείας της χώρας μας (ΕΣΥ) σώθηκα .....
Όχι θέλουν γκόμενα γι'αυτό έχουν καταντήσει να παρακαλάνε τις Ελληνίδες που έχουν ένα μουνακι και νομίζουν ότι με αυτό το μουνακι είναι ανώτερες.Θεωρω ο αγοραίος έρωτα είναι επένδυση για τον άντρα και πρέπει να πηγαίνει και να μη ασχολείται με τις έξω πάει οι έξω είναι γτπ οι περισσότερες οι συνομιλικες μου θέλουν φλώρους και μαλακες δυστιχως.Εγω εργενης,κολητα φιλαρακια παντρεμενοι οικογενειαρχες μ ρωτανε,- πως θα γινει να βρουμε γκομενα να γαμησουμε;
-ρε μαλακες,τους λεω,δωσε 150-200€ και γαμα κανα τρελο εσκορτ και μην το λες ουτε σε μενα!Δεν βλεπετε τι παρανοια κυκλοφορει εξω;-ε οχι,θελουμε γκομενα...
Πασχει η σκεψη των αντρων σημερα θεωρω.
Κάνε υπομονή με την καθυστερημένη καντω για τα παιδιά σου όχι για άλλον ειλικρινά.Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονή
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλαΚάνε υπομονή με την καθυστερημένη καντω για τα παιδιά σου όχι για άλλον ειλικρινά.
τιποτα εχεις πληρη κατανοηση απο μενα να αγαπας τα παιδια σου και να τα προσεχεις και να εχεις γραμμενη αυτη τη καρια.Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα
Δεν ξέρω αν ζούσες ή όχι αρχές 90s, αλλά το μουνί της ΕΣΣΔ κόστιζε ένα καλσόν ή ένα κουτί σοκολατάκια σε κείνη τη φάση. Τώρα είναι iphone, διακοπές στο Ντουμπάι, κάπου εκεί γύρω. Κι αυτό επειδή κάπου είχε να πάει. Άμα παραιτηθεί ο Δυτικός Κόσμος βλέπω την τιμή του δυτικού μουνιού κάπου στα ίδια επίπεδα στις χώρες του Κόλπου.1) Αν κρίνω από τα μουνοδουλοτράγουδα που παίζουνε διαρκώς στα ραδιόφωνα, αργεί ακόμα αυτή η στιγμή.
2) Αν αποσυρθούν οι άντρες και καταρέυσει η κοινωνία οι πρώτοι που θα το πληρώσουν θα είναι αυτοί. Πάρε για παράδειγμα την πρώην ΕΣΣΔ ή την ηττημένη Γερμανία στον Β' ΠΠ. Το μουνί πάντα στον αφρό θα την περνάει.
Πάντως το ''αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία'', δείχνει μια εμμονικότητα με το θύμα, το οποίο επίσης γράφουν ότι το παρενοχλούσε συνέχεια, μάλιστα επί χρόνια. Μάλλον έχει κάποια σοβαρότατη ψυχική διαταραχή, αλλά δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι για ψυχιατρείο ή χειρότερα ακόμα για φυλακή. Έχει πέσει σίγουρα συνεννόηση γονιών και δικηγόρου για να έχει κάπως καλύτερη τύχη από πλευράς ποινής.Νέα εκδοχή με τη δολοφονία στη Χαλκίδα: Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μας πριν τρία χρόνια, λένε οι γονείς της 39χρονης
Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, καθώς οι γονείς της 39χρονης που αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη διέψευσαν ότι η κόρη τους παρενοχλούσε επί τρία χρόνια τον 43χρονο δηλώνοντας πως αντίθετα, η κόρη τους βασανιζόταν για χρόνια, καθώς βιάστηκε από το...www.newsbeast.gr
Άρχισαν τα παραμύθια από τον δικηγόρο για να πέσει στα μαλακά.
ε στα μαλακα δεν θα τολεγα,το ψυχιατρειο δεν θα το γλιτωσει ειτε επειδη ηταν απλα τρελη,ειτε επειδη ειχε τρελαθει επειδη οντως την ειχε βιασει ο μακαριτης....Νέα εκδοχή με τη δολοφονία στη Χαλκίδα: Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μας πριν τρία χρόνια, λένε οι γονείς της 39χρονης
Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, καθώς οι γονείς της 39χρονης που αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη διέψευσαν ότι η κόρη τους παρενοχλούσε επί τρία χρόνια τον 43χρονο δηλώνοντας πως αντίθετα, η κόρη τους βασανιζόταν για χρόνια, καθώς βιάστηκε από το...www.newsbeast.gr
Άρχισαν τα παραμύθια από τον δικηγόρο για να πέσει στα μαλακά.