Νέα

Γυναίκα σκότωσε 43χρονο μέσα στη μέση του δρόμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.433
Πόντοι
34.538
ολα τα σαητς το γραφουν παιχτη, απο την αρχη σχεδον κιολας του σκηνικου.
μηπως ξερεις το ονομα της τυπισσας ?
αυτο ψαχνουμε.
Κανενα μελος απο Χαλκιδα δεν εχουμε να το μαθει?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Κανενα μελος απο Χαλκιδα δεν εχουμε να το μαθει?
ενα πιτσαμαν ειχα σταμπαρει καποια στιγμη, αλλα δε ξερω τι κανει πλεον.
ξερω το ονομα (της πιτσαριας), αλλα μην τον εκθεσω δημοσια γιατι δε λεει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Έχουμε ένα παιδάκι στη γειτονιά το οποίο έχει σοβαρά ψυχολογικά. Δεν ξέρω όμως αν έχει θέματα λόγω περιβάλλοντος ή αν είναι έτσι εκ γενετής.

Η οικογένεια είναι όλοι για ψυχιατρείο. Έχουμε μεγαλώσει μαζί και μας χωρίζει ένα σπίτι. Καταστάσεις πολύ άσχημες. Τα παιδιά δεν έβγαιναν για παιχνίδι, φωνές, περιορισμοί κτλ. Οι γονείς δήθεν αξιοσέβαστοι αλλά στην πραγματικότητα δεν έκαναν για πουθενά. Κανένας δεν θα σου πει μια καλή κουβέντα. Όχι ότι είναι πχ κλέφτες αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω. Τα παιδιά μεγάλωσαν και έχουν και αυτά σοβαρά θέματα. Ζουν από εποχικές συμβάσεις στο δήμο αν και έχουν τελειώσει πανεπιστήμια. Φυσικά δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς ούτε μια πέτρα γιατί μπορεί να την πετάξουν σε κανένα και να τον σκοτώσουν.

Κάποια στιγμή βρήκαν ένα τύπο και πάντρεψαν την κόρη. Όλοι απορούμε πως η οικογένεια του έδωσε έγκριση γι' αυτό το γάμο καθώς είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Δεν είδαν τίποτα περίεργο; Τέλος πάντων έκαναν το παιδάκι που γράφω πιο πάνω και εκεί άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα. Ο τύπος παρ' όλο τα δικά του θέματα ήθελε να έχει μια φυσιολογική οικογένεια. Έλα μου που οι άλλοι δεν ήταν για πουθενά. Πέραν του γεγονότος ότι η πεθερά ήταν ΜΟΝΙΜΑ σπίτι, η κόρη ήταν σε άλλο πλανήτη. Δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Μηδέν ασχολία με το σπίτι και φυσικά ανίκανη να κατανοήσει ότι έχει παιδί. Και πριν αρχίσουμε τα φεμινιστικά θεωρώ πως και η Ελισάβετ της Αγγλίας όταν ήταν μόνη της ένα ποτήρι θα το πήγαινε στο νεροχύτη. Εδώ όμως πλήρη ανικανότητα.

Μετά από λίγο καιρό ήρθε το διαζύγιο. ΦΥΣΙΚΑ η ανίκανη πολιτεία μας έδωσε το παιδί στη μάνα. Και εδώ είναι που κάνουν "τουμπεκί" όλες οι φεμιναζί. Το παιδάκι έχει μεγαλώσει και απλά ΔΕΝ έχει κοινωνικοποιηθεί καθόλου. Στο σχολείο οι δασκάλες δεινοπαθούν κάθε μέρα. Είναι επιθετικό προς τα άλλα παιδιά τραυματίζοντας τα. Η συμπεριφορά του εντελώς αλλοπρόσαλλη με τσιρίδες κτλ. Αλλά ούτε λόγος για ειδικό σχολείο που έχουμε στην πόλη μας. Μάνα, κόρη και εγγονάκι κάθε Κυριακή εκκλησία και μετά για καφέ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στην Εκκλησία είναι σχεδόν πάντα δίπλα ένας νεωκόρος να προσέχει μην κάνει τίποτα και στην καφετέρια γυρίζει γύρω γύρω δημιουργώντας προβλήματα.

Αυτό το παιδάκι πόσο πιο άσχημα θα το μεγάλωνε ο πατέρας του;
Εσυ έχεις δίκιο αλλά στην εποχή που η κάθε μια που τσιριζει θεωρείται αυτοματως ότι έχει δίκιο ,τα λόγια σου θεωρούνται "τοξικα και μισογυνικα"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Αλάνια,
Αργά το βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου ρίχνετε κάνα βλέφαρο στο ΣΚΑ'Ι' στην εκπομπή"Γυναίκες Δολοφόνοι"...για να έχετε μια εικόνα ως που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα με λασκαρισμενες βίδες .

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Το'πα κι άλλη φορά.
Τα γυναικεία προβλήματα με απασχολούν περίπου όσο απασχολούν τις γυναίκες τα ανδρικά.
Δηλαδή ελάχιστα έως καθόλου.
Υπάρχει μία λέξη για τον κόσμο που μόνο παίρνει και δεν προσφέρει πίσω τίποτα κι είναι "παράσιτα".
Η ανιδιοτέλεια ψόφισε και βρώμισε.
Το 90% των θυμάτων κάθε μορφής βίας είναι άνδρες. Το 90% των αστέγων είναι άνδρες. Το 90% των θυμάτων βιασμών είναι άνδρες (ρίξε μια ματιά σε στατιστικές φυλακών να καταλάβεις). Στην ενδοοικογενειακή βία οι γυναίκες πλέον έχουν περάσει τους άνδρες και είναι λογικό γιατί αυτό επικροτείται, και σε περίπτωση που ο άνδρας θα προσπαθήσει να αμυνθεί θα φάει ξύλο από τον νόμο και τους λευκούς ιππότες. Ανδρικά θέματα υγείας δεν χρηματοδοτούνται ούτε στο 1/4 των γυναικείων, ενώ οι άνδρες στο 80% είναι οι χρηματοδότες όλων των συστημάτων υγείας γιατί πληρώνουν παντού το 80% των φόρων.
Μέχρι να δω τις γυναίκες έστω να αναφέρουν όλα αυτά τα θέματα, δε θα υποστηρίξω ούτε με like στο fb κάποιο θέμα που αφορά αυτές. Θα υποστηρίζω μόνο τα συμφέροντα του δικού μου φύλου, όπως αντίστοιχα κάνουν και αυτές, γιατί αυτές μου το έμαθαν. Θέλουν κάτι, εγώ θέλω κάτι σε αντάλλαγμα. Και δεν εννοώ μουνί, αυτό είναι ένα 200ευρω στην καλύτερη.
Δεν μπορείς μονίμως να χέζεις πάνω στο 50% του πληθυσμού από τον οποίο εξαρτάται ολόκληρος ο πολιτισμός σου και η επιβίωσή σου, γιατί στα πτώματα των ανδρών είναι χτισμένα τα πάντα από τα ορυχεία μέχρι τους δορυφόρους. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί οι περισσότεροι ν'αρχίσουν να νιώθουν σαν εμένα και μετά καλή τύχη με την στοιχειώδη επιβίωση.

Φιλε μου εσυ εχεις ομως το πλεονεκτημα οτι δεν εχεις φαει τσεκουρια στ αρχιδια που να ματωνει 5-7 μερες το μήνα και επίσης κατουράς και όρθιος!! δες λιγο κ την αλλη πλευρα.....μην εισαι αδικος...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Έχουμε μεγαλώσει 3 αδέρφια κι ένας πατέρας με ψυχωτική μάνα και κάτι τύποι μας λέγανε "Σιγά, γυναίκα είναι, πόσο δυνατά μπορεί να βαράει" ή "Εσείς φταίτε που δεν την ακούτε" ή "Έχει ψυχολογικά και ορμονικά".
Έχω φάει γαμημένο πιάτο στο κεφάλι στα καλά καθούμενα 12 χρονών επειδή δεν κλείδωσα με σύρτη και "θα μπούνε κλέφτες". Στα 80s, που οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν με ανοιχτές πόρτες.
Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονή

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
ενα πιτσαμαν ειχα σταμπαρει καποια στιγμη, αλλα δε ξερω τι κανει πλεον.
ξερω το ονομα (της πιτσαριας), αλλα μην τον εκθεσω δημοσια γιατι δε λεει.
Προσοχη με τους πιτσαδορους.
Η εκδικηση τους ειναι αμεση και δεν καθαριζει ευκολα!

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Φιλε μου εσυ εχεις ομως το πλεονεκτημα οτι δεν εχεις φαει τσεκουρια στ αρχιδια που να ματωνει 5-7 μερες το μήνα και επίσης κατουράς και όρθιος!! δες λιγο κ την αλλη πλευρα.....μην εισαι αδικος...
Ναι, θα μας σώσει το ότι μπορούμε να γράψουμε τ'όνομά μας με κάτουρο στο χιόνι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν μπορείς μονίμως να χέζεις πάνω στο 50% του πληθυσμού από τον οποίο εξαρτάται ολόκληρος ο πολιτισμός σου και η επιβίωσή σου, γιατί στα πτώματα των ανδρών είναι χτισμένα τα πάντα από τα ορυχεία μέχρι τους δορυφόρους. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί οι περισσότεροι ν'αρχίσουν να νιώθουν σαν εμένα και μετά καλή τύχη με την στοιχειώδη επιβίωση.
1) Αν κρίνω από τα μουνοδουλοτράγουδα που παίζουνε διαρκώς στα ραδιόφωνα, αργεί ακόμα αυτή η στιγμή.
2) Αν αποσυρθούν οι άντρες και καταρέυσει η κοινωνία οι πρώτοι που θα το πληρώσουν θα είναι αυτοί. Πάρε για παράδειγμα την πρώην ΕΣΣΔ ή την ηττημένη Γερμανία στον Β' ΠΠ. Το μουνί πάντα στον αφρό θα την περνάει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονή
Υπομονή...
Εμείς θα είμαστε εδώ για σου δίνουμε διέξοδο.
Όμως σκέψου και το να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο επιστήμονα στο πιο κοντινό σου νοσοκομείο( μιλάω για κοιν.λειτουργο η ψυχολογο).Δεν χρειάζεται να βάλεις το χέρι στην τσέπη ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αν πχ υπάρξει κενό εξουσίας και το εκμεταλευτούν οι μουσουλμανοι με κάποιον πόλεμο οι άντρες θα πεθάνουν πρώτοι. Θα σου έρθει ένα πιστόλι στον κρόταφο για να σε στείλει στο μέτωπο όπου θα γίνεις κιμάς. Βλέπεις τι γινεται τώρα στην Ουκρανία.
Στη χειρότερη των περιπτώσεων οι γυναίκες θα αναγκαστούν να κάνουν κανένα παιδί και να φορέσουν και κανένα πιο μακρύ ρούχο. Άστο. Άλλος κόσμος για αυτές. Άλλο είδος εντελώς...

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.337
Πόντοι
206

Δε δειχνει και δυνατη για να τον εφαγε πισωπλατα παντως. Αν τις εφαγε πλατη με μπουφαν και μπλουζακι ζακετα απο μέσα και οχι λαιμο περιεργο ειναι να πεθανε επιτοπου.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Η γυναίκα αυτή έπαιξε τελείως επιθετικά σαν να ήταν άνδρας!
Ατάκα του τύπου" αν δεν σε έχω εγώ να μην σε έχει καμμία" κυρίως από άνδρα περιμένουμε ...
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποσοστό τεστοστερόνης στον οργανισμό της...:think::rolleyes:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Η γυναίκα αυτή έπαιξε τελείως επιθετικά σαν να ήταν άνδρας!
Ατάκα του τύπου" αν δεν σε έχω εγώ να μην σε έχει καμμία" κυρίως από άνδρα περιμένουμε ...
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποσοστό τεστοστερόνης στον οργανισμό της...:think::rolleyes:
πίνουν πολλούς καφέδες.

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
131
Πόντοι
0
Δυστυχώς και εγώ μεγαλώνω 2 παιδιά με ψυχωτική μάνα και σε καταλαβαίνω, στην αρχή θεωρούσα ότι είναι απλά νεύρα, τώρα όμως είμαι πεπεισμένος ότι είναι κάτι παραπάνω, κάνω υπομονή για τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει, τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν στην εφηβεία, το τι καυγάδες ομηρικοί κάνουν με τη μάνα τους δε μπορεί να περιγράφουν, πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή έχει το πρόβλημα, δε μπορεί να μαλώνει με όλους στην οικογένεια, τέλος πάντων κάνω υπομονη
Να κανω μια χαζη ερωτηση ρε αδερφε?Τι θα κερδισεις με την υπομονη?Κ για σενα κ για τα παιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom