Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καρτακη οχι ρε. Ορισμενοι οντως δεν πηδανε ομως
και λενε φουμαρα.  :dancing:
ρε συ ειδες την απαντηση του μετα ο τυπος δεν γουσταρε καθολου και ξερεις κατι αν λεει και μουφες στον πουτσο μας. Μονο εσυ εδωσες σημασια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα στα αρχιδια μου κιολας....  

ας κανει οτι θελει ο ανθρωπος..  :P

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε συ ειδες την απαντηση του μετα ο τυπος δεν γουσταρε καθολου και ξερεις κατι αν λεει και μουφες στον πουτσο μας. Μονο εσυ εδωσες σημασια
Πάρτε τον.............. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=125558.msg4097978#msg4097978]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=125558.msg4097978#msg4097978[/url]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε γαμερέ... μην εισαι μιρλας
Κυριακη πρωι... αν θες να κανουμε πλακα
αραξε... αν οχι κανε ενα τσιγαρο και τραβα πισω
να κανεις αλλο εναν γυρο με την αγαπητικια σου  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τώρα τον κατάλαβες???? Την άλλη φορά μας έλεγε ότι γαμάει μόνο Citytours.......και ότι δίνει και παραπάνω φράγκα...για δωράκι! Τώρα έβαλε φωτό, μια φακλάνα που δεν την πηδούσαμε με τίποτα..............έλεος!!! :idiot:

1. Δεν είπα ότι πηδάω μόνο Citytours. Πηδάω και Σιτουρίστριες, και κωλ γκερλς και γυναίκες μη εκδιδόμενες άμα μου τύχει.
Δεν κάνω διακρίσεις, δεν είμαι ρατσιστής.
2. Δεν δίνω παραπάνω φράγκα για δωράκι... Αγοράζω ένα δωράκι  και το δίνω σε μία κοπέλα. Αυτό και μόνον.
3. Η φωτό με τη "φακλάνα" που λες ίσως να βγήκε απλωμένη. Η κοπέλα είναι μια χαρά εμφανισιακά. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα ήταν όμορφη  και για αυτό της κόλλησα.

4. Αν την έβλεπες πως είναι στην πραγματικότητα ίσως να τον έπαιζες κιόλας. Και θα πήγαιναν περίπαταο οι κουβέντες πως δεν θα την πηδούσες με τίποτα.

Εκτός αν γαμάς μόνο γκόμενες Τύπου Παμελα Μπέιγουοτς. Που πολύ αμφιβάλλω αν έχεις βγάλει ποτέ και τέτοιου είδους γκόμενα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τυπε γαμερέ... μην εισαι μιρλας
Κυριακη πρωι... αν θες να κανουμε πλακα
αραξε... αν οχι κανε ενα τσιγαρο και τραβα πισω
να κανεις αλλο εναν γυρο με την αγαπητικια σου  :grin:
χαχαχα μιρλας ε? και εσυ χαλαρος?  :2funny: :2funny: :2funny: οκ εγω κυριακατικα δεν σχολιασα γαμησια αλλου   :2funny: :2funny: :2funny:
αραχτος τσιγαρο και μπυρα.Θα γαμησω το βραδυ, εσυ? θα τα καταφερεις φετος η θα παει τζαμπα και αλλη μια χρονια?  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
3. Η φωτό με τη "φακλάνα" που λες ίσως να βγήκε απλωμένη. Η κοπέλα είναι μια χαρά εμφανισιακά. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα ήταν όμορφη  και για αυτό της κόλλησα.

Εκτός αν γαμάς μόνο γκόμενες Τύπου Παμελα Μπέιγουοτς. Που πολύ αμφιβάλλω αν έχεις βγάλει ποτέ και τέτοιου είδους γκόμενα.
Εγώ δεν την γαμούσα με τίποτα αυτήν......ούτε να με πλήρωνε..... Την Πάμελα δεν την είχα,ούτε και "τέτοιου είδους γκόμενα".....όπως και το 99,99% όλων εδώ μέσα! Προτιμώ να γαμάω με 20€ σε στανταράκια (μπουρδέλα)....παρά να έχω την άλλη από πάνω μου.....να μου λέει: "Που ήσουνα? - Με θες μόνο για το SEX".....????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγώ δεν την γαμούσα με τίποτα αυτήν......ούτε να με πλήρωνε..... Την Πάμελα δεν την είχα,ούτε και "τέτοιου είδους γκόμενα".....όπως και το 99,99% όλων εδώ μέσα! Προτιμώ να γαμάω με 20€ σε στανταράκια (μπουρδέλα)....παρά να έχω την άλλη από πάνω μου.....να μου λέει: "Που ήσουνα? - Με θες μόνο για το SEX".....????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

Μόνος σου κατατάσσεις τον εαυτό σου να πηδάς Β κατηγορίας γυναίκες....

Μείνε εκεί. Καλά είσαι. Δεν αξίζεις και για παραπάνω.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα μιρλας ε? και εσυ χαλαρος?  :2funny: :2funny: :2funny: οκ εγω κυριακατικα δεν σχολιασα γαμησια αλλου   :2funny: :2funny: :2funny:
αραχτος τσιγαρο και μπυρα.Θα γαμησω το βραδυ, εσυ? θα τα καταφερεις φετος η θα παει τζαμπα και αλλη μια χρονια?  :grin:

Δεν σου λεω. Γιατι θα αρχισεις να σχολιαζεις γαμησια δικα μου
και θα γινεις κωλοτουμπιτσας κυριακατικα... θα πέσει και η μπυρα
και θα κανεις τον τοπο πουτανα εκει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
  :rockon: :rockon: :rockon:

Μόνος σου κατατάσσεις τον εαυτό σου να πηδάς Β κατηγορίας γυναίκες....

Μείνε εκεί. Καλά είσαι. Δεν αξίζεις και για παραπάνω.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τις γκόμενες (ιερόδουλες) που έχω πηδήξει δεν τις ονειρεύεσαι καν........ Και να ξέρεις,έχω περάσει πολύ καλύτερα με αυτές....από κάτι μπάζα δικά μας.... Αν τις θεωρείς εσύ Β' Κατηγορίας,μαζί σου........ Τον αν αξίζω ή όχι σου το επιστρέφω στα μούτρα,γιατί δεν με ξέρεις...... Αν θες μπορούμε να ρωτήσουμε 100 γυναίκες,ποιον θα προτιμούσαν...εμένα ή εσένα! Οι 99 θα έλεγαν εμένα!!! Σε καταλαβαίνω αγύμναστε φίλε μου..........κομπλεξάρεις και τα βγάζεις όλα εδώ......που θα μου πεις: " Μείνε εκεί. Καλά είσαι. Δεν αξίζεις και για παραπάνω ". Ντροπή σου......... :thefinge: :knuppel: :uzi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια... παλι τσακωνεστε?  :P

ηρεμηστε....

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τις γκόμενες (ιερόδουλες) που έχω πηδήξει δεν τις ονειρεύεσαι καν........ Και να ξέρεις,έχω περάσει πολύ καλύτερα με αυτές....από κάτι μπάζα δικά μας.... Αν τις θεωρείς εσύ Β' Κατηγορίας,μαζί σου........ Τον αν αξίζω ή όχι σου το επιστρέφω στα μούτρα,γιατί δεν με ξέρεις...... Αν θες μπορούμε να ρωτήσουμε 100 γυναίκες,ποιον θα προτιμούσαν...εμένα ή εσένα! Οι 99 θα έλεγαν εμένα!!! Σε καταλαβαίνω αγύμναστε φίλε μου..........κομπλεξάρεις και τα βγάζεις όλα εδώ......που θα μου πεις: " Μείνε εκεί. Καλά είσαι. Δεν αξίζεις και για παραπάνω ". Ντροπή σου......... :thefinge: :knuppel: :uzi:

ρε φιλε τι καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του?

ο τυπος ειναι τεραστιος μαλακοπαπατζης

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε φιλε τι καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του?

ο τυπος ειναι τεραστιος μαλακοπαπατζης
Τον προκαλώ να βάλει μια φωτό του,να γελάσουμε και λίγο.......................... Αγύμναστο κομπλεξικό άτομο.............. Ασχολούμαι διότι είναι για πούλο,από το site........ :huh: :huh: :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καρτακης οπως βλεπεις τον κραζουν και αλλοι....

αρα δεν ηταν το θεμα οτι ζηλεψα επειδη και καλα πηδαει αυτος
και οχι εγω  :P

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τον προκαλώ να βάλει μια φωτό του,να γελάσουμε και λίγο.......................... Αγύμναστο κομπλεξικό άτομο.............. Ασχολούμαι διότι είναι για πούλο,από το site........ :huh: :huh: :huh:

κατσε ρε φιλε γιατι εδω εισαι φαουλ

δηλαδη ολοι οι υπολοιποι στο σαιτ ειναι φετες?

εγω παντων την εχω την κοιλιτσα μου  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Stories