Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ο απολυτος οταν τον στριμωγνω κανει την παπια , τον ρωτησα αν λεει τις πουτανες ακομπλεξαριστες και απελευθερωμενες μα δεν απαντησε   τι να πει; οτι το λεει για τις ελλεηνιδες; :grin: αφου δεν ασχολειται με αυτες οποτε που ξερει τι ειναι οι ελλεηνιδες; :tits2: εκτος να εχει πολλες σπιτι του συγγενολοι και ετσι και να μας το κρυβει.  :P εκει θα τον λυπηθω, γιατι μαλλον η μανουλα και η αδελφουλα τον εχει στην πιεση  :2funny:
αστους να λενε κοριτσι μου και συνεχισε να δινεις λιστες με το τι ειναι καυλωτικο καυλωτικοτερο καυλοτικοτατο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ο απολυτος οταν τον στριμωγνω κανει την παπια , τον ρωτησα αν λεει τις πουτανες ακομπλεξαριστες και απελευθερωμενες μα δεν απαντησε   τι να πει; οτι το λεει για τις ελλεηνιδες; :grin: αφου δεν ασχολειται με αυτες οποτε που ξερει τι ειναι οι ελλεηνιδες; :tits2: εκτος να εχει πολλες σπιτι του συγγενολοι και ετσι και να μας το κρυβει.  :P εκει θα τον λυπηθω, γιατι μαλλον η μανουλα και η αδελφουλα τον εχει στην πιεση  :2funny:
Γνωστα αυτα...Μην επανερχομαστε
Ακομπλεξαριστεs ειναι οι πουτανεs.......Οι Ελληνιδεs ειναι απλα καριολεs

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνωστα αυτα...Μην επανερχομαστε
Ακομπλεξαριστεs ειναι οι πουτανεs.......Οι Ελληνιδεs ειναι απλα καριολεs
πεστα ρε τυπε
e7ab51.gif

:rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μπηκες για γνωριμιες δλδ???     :think:

Εχω ακουσει οτι η ερι ειναι αξιολογο μουνι παντως.....Αλλα πολλοι σφαζονται για χαρη της δεν ξερω τι πιθανοτητες εχεις....
μπηκε για να γαμησει...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αν μπήκατε στου ΜΠΟΥ για να βρείτε γκόμενες να γαμήσετε τσάμπα.... θα περιμένετε πολύ...

Οι τύπισσες που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι ή εκδιδόμενες, ή λεσβίες, ή κάνουν την πλάκα τους, ή είναι άντρες μιλημένοι από τους moderators για να ανεβάζουν τη λίμπιντο του σάιτ.

Συμμετέχετε στις συζητησεις, κάντε την πλάκα σας... αλλά μέχρι εκεί...

Μην περιμένετε τίποτα άλλο.

Φιλιά σε όλα τα θηλυκά.... Quar, vilma, erinal και rythm που βλέπω τακτικά εδώ μέσα.

Σε λίγο θα πάω να γαμήσω ένα υπέροχο Σουηδεζάκι που καμάκωσα το μεσημέρι στο εστιατόριο. Αν είναι και ξυρισμένο.... θα του λιώσω το μουνάκι στο γλείψιμο!!

Πόσο πορνόγερος είμαι..... χε χε χε  θα του φάω το κουλούρι του μωρού....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε λίγο θα πάω να γαμήσω ένα υπέροχο Σουηδεζάκι που καμάκωσα το μεσημέρι στο εστιατόριο. Αν είναι και ξυρισμένο.... θα του λιώσω το μουνάκι στο γλείψιμο!!

τυπε βαλε και καμια φωτο να παρουμε και εμεις λιγο ματι :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν μπήκατε στου ΜΠΟΥ για να βρείτε γκόμενες να γαμήσετε τσάμπα.... θα περιμένετε πολύ...

Οι τύπισσες που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι ή εκδιδόμενες, ή λεσβίες, ή κάνουν την πλάκα τους, ή είναι άντρες μιλημένοι από τους moderators για να ανεβάζουν τη λίμπιντο του σάιτ.

Φιλιά σε όλα τα θηλυκά.... Quar, vilma, erinal και rythm που βλέπω τακτικά εδώ μέσα.

Πόσο πορνόγερος είμαι..... χε χε χε  θα του φάω το κουλούρι του μωρού....

Καταλαβαινειs τωρα τι εκανεs???
Τα αποκαλυψεs ολα και θα σταματησει το σαλιαρισμα  :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  Ποτέ δεν εκθέτω τα κορίτσια που πηδάω friend. Αν θες χωρίς πρόσωπο ευχαρίστως να βάλω μία. Σε λίγο.
γιατι ρε τυπε φοβασαι μην της βγει η φημη στην σουηδια? :grin:
δικε μου το να καλυπτεις την μουτσουνα της ειναι δεδομενο
το εχουμε πει εδω και χρονια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταλαβαινειs τωρα τι εκανεs???
Τα αποκαλυψεs ολα και θα σταματησει το σαλιαρισμα  :grin: :grin: :grin:
τυπε δεν θα τον πιστεψει κανεις
υπαρχουν αντρες με γυναικεια νικς στο σαιτ? :think:
δεν γινονται αυτα δικε μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε δεν θα τον πιστεψει κανεις
υπαρχουν αντρες με γυναικεια νικς στο σαιτ? :think:
δεν γινονται αυτα δικε μου
Οκ   Να το γραψουμε κι εδω λοιπον.......Δεν γινονται τετοια πραγματα
Ειναι σκοπιμη παραπληροφορηση/προβοκατσια/προπαγανδα που σκοπο εχει να μειωσει το ενδιαφερον :grin:......Θα βαλω ολα τα μεσα για να φτασω στα ακρα...Τηλ  στη χ.α.    τωρα  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε φοβασαι μην της βγει η φημη στην σουηδια? :grin:
δικε μου το να καλυπτεις την μουτσουνα της ειναι δεδομενο
το εχουμε πει εδω και χρονια

Ελα ρε απόλυτε..... Για πάρτη σου.... Εκοψα, έραψα... πάρτο να καβλώνεις....

Τραβηγμένη το μεσημέρι από το κινητό μου.

Συνημμένα

• swedish.JPG
    swedish.JPG
    19 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τυπε καρδαμωμενη φαινεται

Όχι κανονική είναι. Το κινητό δεν τραβάει καλά και η μεταφορά στον υπολογιστή την άπλωσε.

Γύρω στο 1,75 και 65-70 κιλά το πολύ. Στήθος γεμάτο, πολύ σφιχτό κορμί, οδοντοστοιχία άψογη. 30 ετων.

Ευχηθείτε μου σίδερο στη μέση μου. Απόψε θα θυμηθώ τα παλιά. Εχω πολύ καιρό να πηδήσω μη εκδιδόμενη και μου χε λείψει...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

;) ;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Είσαι μεγάλο "γατόνι",εσύ....καλά σε είχα καταλάβει! Για FBI,σε κόβω............... :police:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Γιατί ρε απόλυτε; Δεν είναι ;  Το χαμόγελό της μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα... νούλα.... Αξύριστο μουνί, αν και καθαρό, πίπα με το ζόρι και πολύ ερασιτεχνική, καθόλου σπάσιμο μέσης στην οπισθοκολλητική στάση, κώλο ούτε σαν σκέψη να περάσει από το μυαλό της (με κοίταξε σαν να ήρθα από τον Άρη όταν το πρότεινα), χέρια σκληρά (καλά κρέμες δεν έχουν εκεί πάνω;), πόδια απεριποίητα με σκληρές φτέρνες... σκατά. Ούτε να γλείψω δαχτυλάκια μπορούσα, ούτε μουνάκι ένεκα η αξυρισιά....

Καλή φάση που έσωσε τα προσχήματα, ήταν όταν ήρθε από πάνω, όπου περιποιήθηκα τα υπέροχα μεμέ της και τα πολλά γλωσσόφιλα, όπου έδειχνε πως της άρεσαν.
Προσπάθησα να την πείσω για reverse cow girl , κάτι πήγε να γίνει, αλλά μου είπε πως πονάει.
Ύστερα από 2 ώρες μάχη... κι ενώ είχα αρχίσει να βαριέμαι μου είπε πως πέρασε καλά και πως επρεπε να φύγει.

Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο πολύ στη ζωή μου όταν μου αδειάζουν τη γωνιά γυναίκες που δεν ευχαριστήθηκα μαζί τους το σεξ...

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο πολύ στη ζωή μου όταν μου αδειάζουν τη γωνιά γυναίκες που δεν ευχαριστήθηκα μαζί τους το σεξ...

Αφού δε χρειάστηκε να την πληρώσεις.... ούτε του παπά να μην το πείς. :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αφού δε χρειάστηκε να την πληρώσεις.... ούτε του παπά να μην το πείς. :cheesy:

Απορώ αυτή η γκόμενα τι ευχαριστήθηκε ρε πούστη μου... Πήγα να τη γλείψω στο κορμί, με τράβαγε να μην το  κάνω... Στα 5 λεπτά προκαταρκτικά, μου λέει έλα να με γαμήσεις, βάζω προφυλακτικό ξεκάβλωτος τελείως.... της λέω κάνε μου πίπα να καυλώσω μπας και σε γαμήσω.... κάνει μία πίπα εκεί με πολύ χέρι και δόντι (πίπα της συμφοράς τη λέω εγώ)... τέλος πάντων καύλες είχα σηκώθηκε ο Γιακούμής.... πάω να γαμήσω ιεραποστολικά.... της σηκώνω τα πόδια στο κόντρα παξιμάδι "Όοοοοχι πονάει!!" Τι πονάει μωρή γαμιόλα; Δεν είμαι ο Τζόν Χόλμς!
Γύρνα πισωκολλητό.... Όοοοοχι πονάει! ΚΩΛΟ; Τι είπες τώρα ρε βρωμιάρη;

Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε από πάνω και σώσαμε τα προσχήματα...  Βγάζω το προφυλακτικό κάποια στιγμή και της λέω θέλω να χύσω στο στόμα σου... Όοοοοχι σιχαίνομαι.... Εγώ μωρή κάργια σιχάθηκα τα χύσια σου όταν σε έγλειψα;

Αει σιχτίρι....  κομοδίνο! Ε κομοδίνο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απορώ αυτή η γκόμενα τι ευχαριστήθηκε ρε πούστη μου... Πήγα να τη γλείψω στο κορμί, με τράβαγε να μην το  κάνω... Στα 5 λεπτά προκαταρκτικά, μου λέει έλα να με γαμήσεις, βάζω προφυλακτικό ξεκάβλωτος τελείως.... της λέω κάνε μου πίπα να καυλώσω μπας και σε γαμήσω.... κάνει μία πίπα εκεί με πολύ χέρι και δόντι (πίπα της συμφοράς τη λέω εγώ)... τέλος πάντων καύλες είχα σηκώθηκε ο Γιακούμής.... πάω να γαμήσω ιεραποστολικά.... της σηκώνω τα πόδια στο κόντρα παξιμάδι "Όοοοοχι πονάει!!" Τι πονάει μωρή γαμιόλα; Δεν είμαι ο Τζόν Χόλμς!
Γύρνα πισωκολλητό.... Όοοοοχι πονάει! ΚΩΛΟ; Τι είπες τώρα ρε βρωμιάρη;

Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε από πάνω και σώσαμε τα προσχήματα...  Βγάζω το προφυλακτικό κάποια στιγμή και της λέω θέλω να χύσω στο στόμα σου... Όοοοοχι σιχαίνομαι.... Εγώ μωρή κάργια σιχάθηκα τα χύσια σου όταν σε έγλειψα;

Αει σιχτίρι....  κομοδίνο! Ε κομοδίνο...

Kανονικη γκομενα αυτη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom