erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βαζεις τον μικρο να κανει οτι ντρεπεσαι να κανεις εσυ;
Με συγχωρειτε που παρεμβαινω, αν εκανα εγω καμακι στην κυρια θα ξεκιναγα ως εξης:
Γεια σας, βλεπω οτι δεν καπνιζετε,μηπως εχετε φωτια?
Η αλλη συνηθως ψαρωνει,οποτε ερχεται η ερωτηση:
γιατι αν καπνιζατε θα σας ζητουσα φωτια κ θα το θεωρουσατε κακο καμακι..αφηστε που δεν καπνιζω κι εγω.
Και μετα αρχιζει το διπλαρωμα..
Βεβαια πρεπει να προσθεσω οτι δεν το χω δοκιμασει πουθενα αυτο, απλα στη σκεψη και μονο με στελνει στην τουαλετα
εγω δεν κανω καμακι σε ελλεεινιδες
τι με περασες
για αγαπουλη πυρφορο?
τυπε πολυ ψαρωτικη ερωτηση το αν εχει φωτιαΜε συγχωρειτε που παρεμβαινω, αν εκανα εγω καμακι στην κυρια θα ξεκιναγα ως εξης:
αν θελω εξαερωση παω σε μπουρδελα ή freelancerεξαερωση δεν θες; το ιδιο και ο ρεπας. Που τον ειδες τον πυρφορο αγαπουλη; ειδικα με την ατακα με το φιδι..
Με συγχωρειτε που παρεμβαινω, αν εκανα εγω καμακι στην κυρια θα ξεκιναγα ως εξης:
γιατι αν καπνιζατε θα σας ζητουσα φωτια κ θα το θεωρουσατε κακο καμακι..αφηστε που δεν καπνιζω κι εγω.
Και μετα αρχιζει το διπλαρωμα..
Βεβαια πρεπει να προσθεσω οτι δεν το χω δοκιμασει πουθενα αυτο, απλα στη σκεψη και μονο με στελνει στην τουαλετα
εξαερωση δεν θες; το ιδιο και ο ρεπας. Που τον ειδες τον πυρφορο αγαπουλη; ειδικα με την ατακα με το φιδι..
αν θελω εξαερωση παω σε μπουρδελα ή freelancer
ειναι γνωστα αυτα
ε τοτε γιατι σπρωχνεις ρε παιχτη το παιδι στα βαθια μαζι μου;τι σου φταιξε το μωρακι;
ε τοτε γιατι σπρωχνεις ρε παιχτη το παιδι στα βαθια μαζι μου;τι σου φταιξε το μωρακι;
αφου σου εκανε καμακιε τοτε γιατι σπρωχνεις ρε παιχτη το παιδι στα βαθια μαζι μου;τι σου φταιξε το μωρακι;
αφου σου εκανε καμακι
εγω απλα τον ενθαρρυνω
ερι μιλησε μας για το βαθος σου
Στα μπουρδέλα πληρωνεις.... Το "μωράκι" δήλωσε ταπί και ψύχραιμος.
Εχεις δει πως κανουν βαθια πιπα;
ο απολυτος υποστηριζει οτι και στις ελλεινιδες πληρωνεις πιο πολλα, και οχι μονο ο απολυτος εδω που τα λεμε. Οποτε στελνει τον ρεπα στον γκρεμο. και ειναι τοσο γλυκο παιδακι..
τυπε της αρεσε ο τροπος που κανεις καμακι;) :-* :-*