Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν θελω επαγγελματιες, εδω δεν μπηκαμε για δουλειες  :grin:

Μπηκες για γνωριμιες δλδ???    :think:

Εχω ακουσει οτι η ερι ειναι αξιολογο μουνι παντως.....Αλλα πολλοι σφαζονται για χαρη της δεν ξερω τι πιθανοτητες εχεις....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οταν λεει μπαζα εννοει απτα κυβικα της γυναικας του bbwlover και πανω

Παρακαλώ όταν μιλάτε για τον φίλο μου τον ΜΠΙΜΠΙ να πλένετε το στόμα σας.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Προσκυνώ ΜΠΙΜΠΙ...   UNPECTABLE  FUCKER.  

Επισκέπτης
αναλογα την γκομενα τυπε
στην εριναλ εχει βγει μια βρωμα οτι της αρεσουν παντως :grin:
για πες κατι χυδαιο που θα της ελεγες

θα της ελεγα για την ωραια βυζαρα της τη κολαρα τι μουναρα εισε συ και τετοια και μετα θα τησ ελεγα μια ατακα που λεω αλλα δε πιανει
λεω εχεις κατοικιδιο στο σπιτι απανταει και λεω και εγω εχω μου λεει τι λεω φιδι θες να στο δειξω λεει που ειναι να εδω στη τσεπη μου το πιαστο

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Μπηκες για γνωριμιες δλδ???     :think:

Εχω ακουσει οτι η ερι ειναι αξιολογο μουνι παντως.....Αλλα πολλοι σφαζονται για χαρη της δεν ξερω τι πιθανοτητες εχεις....

με την ερι κανονισαμε να μας μετρησει τις πουτσες και οποιος εχει την μεγαλυτερη θα την φαει... επαγγελματιζει λιγο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λεω εχεις κατοικιδιο στο σπιτι απανταει και λεω και εγω εχω μου λεει τι λεω φιδι θες να στο δειξω λεει που ειναι να εδω στη τσεπη μου το πιαστο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ανθρωπας ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Το παλαμαρι δεν ειναι μονιμο βρε...Γιαννη με φωναζουν οταν το φοραω.....    :sunglasses:

Με σένα δηλαδή πρέπει να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο μη μας βρει καμμιά κωλομπηχτή;

Παναία μου.....   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εριναλ θελεις να βγουμε εξω ραντεβου ξερεισ και το προβλημα μου θα ειμαι ανετος

γλυκιε μου σε ευχαριστω, με τιμα πολυ που μαζι με ολες τις γκομενες που βλεπεις στον δρομο (εκτος απο αυτες που ειναι 90 χρονων και θεοχοντρες) επελεξες και μενα. Μολις κατενω αθηνα θα τα πουμε απο κοντα. περιμενω πως και πως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα της ελεγα για την ωραια βυζαρα της τη κολαρα τι μουναρα εισε συ και τετοια και μετα θα τησ ελεγα μια ατακα που λεω αλλα δε πιανει
τυπε μαλλον θες μαθηματα στο καμακι απτον καμακολογο του σαιτ τον μπορδελομορτη :grin:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

ρεπα σε παιδικο σταθμο πας και τα λες αυτα  :huh:

Επισκέπτης
γλυκιε μου σε ευχαριστω, με τιμα πολυ που μαζι με ολες τις γκομενες που βλεπεις στον δρομο (εκτος απο αυτες που ειναι 90 χρονων και θεοχοντρες) επελεξες και μενα. Μολις κατενω αθηνα θα τα πουμε απο κοντα. περιμενω πως και πως

σαλονικιος ειμαι

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μην ξεχάσεις να φέρεις και τον πασατέμπο.... Μετά το σεξ τι θα φάτε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Stories

Νέο!