Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κανενα αξιολογο μουνι εδω μεσα δεν υπαρχει δηλαδη????????????????????????????????????????????????
Τοσες επαγγελματιες εχει δεν σου φτανουν????
Κανενα αξιολογο μουνι εδω μεσα δεν υπαρχει δηλαδη????????????????????????????????????????????????
Τοσες επαγγελματιες εχει δεν σου φτανουν????
οταν λεει μπαζα εννοει απτα κυβικα της γυναικας του bbwlover και πανω
Κάτσε φρόνιμα,κάτσε ήσυχα λέμε.Αμεσως να μου το χαλασεις εσυ....
δεν θελω επαγγελματιες, εδω δεν μπηκαμε για δουλειες
οταν λεει μπαζα εννοει απτα κυβικα της γυναικας του bbwlover και πανω
αναλογα την γκομενα τυπε
στην εριναλ εχει βγει μια βρωμα οτι της αρεσουν παντως
για πες κατι χυδαιο που θα της ελεγες
Κάτσε φρόνιμα,κάτσε ήσυχα λέμε.
Να βγειτε ραντεβού και να πιάσει ο άνθρωπος κανα παλαμάρι δεν λέει.
Μπηκες για γνωριμιες δλδ???
Εχω ακουσει οτι η ερι ειναι αξιολογο μουνι παντως.....Αλλα πολλοι σφαζονται για χαρη της δεν ξερω τι πιθανοτητες εχεις....
λεω εχεις κατοικιδιο στο σπιτι απανταει και λεω και εγω εχω μου λεει τι λεω φιδι θες να στο δειξω λεει που ειναι να εδω στη τσεπη μου το πιαστο
Το παλαμαρι δεν ειναι μονιμο βρε...Γιαννη με φωναζουν οταν το φοραω.....
εριναλ θελεις να βγουμε εξω ραντεβου ξερεισ και το προβλημα μου θα ειμαι ανετος
τυπε μαλλον θες μαθηματα στο καμακι απτον καμακολογο του σαιτ τον μπορδελομορτηθα της ελεγα για την ωραια βυζαρα της τη κολαρα τι μουναρα εισε συ και τετοια και μετα θα τησ ελεγα μια ατακα που λεω αλλα δε πιανει
λεω εχεις κατοικιδιο στο σπιτι απανταει και λεω και εγω εχω μου λεει τι λεω φιδι θες να στο δειξω λεει που ειναι να εδω στη τσεπη μου το πιαστο
θα της ελεγα για την ωραια βυζαρα της τη κολαρα τι μουναρα εισε συ και τετοια και μετα θα τησ ελεγα μια ατακα που λεω αλλα δε πιανει
τι ειπε ο ανθρωπας ρε
γλυκιε μου σε ευχαριστω, με τιμα πολυ που μαζι με ολες τις γκομενες που βλεπεις στον δρομο (εκτος απο αυτες που ειναι 90 χρονων και θεοχοντρες) επελεξες και μενα. Μολις κατενω αθηνα θα τα πουμε απο κοντα. περιμενω πως και πως
γλυκιε μου σε ευχαριστω, με τιμα πολυ που μαζι με ολες τις γκομενες που βλεπεις στον δρομο (εκτος απο αυτες που ειναι 90 χρονων και θεοχοντρες) επελεξες και μενα. Μολις κατενω αθηνα θα τα πουμε απο κοντα. περιμενω πως και πως
αναλογα την γκομενα τυπε
στην εριναλ εχει βγει μια βρωμα οτι της αρεσουν παντως
για πες κατι χυδαιο που θα της ελεγες
τυπε θα φας καλασαλονικιος ειμαι
εγω δεν κανω καμακι σε ελλεεινιδεςβαζεις τον μικρο να κανει οτι ντρεπεσαι να κανεις εσυ;