Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Kανονικη γκομενα αυτη ?
πιστευε και μη ερευνα
Kανονικη γκομενα αυτη ?
πιστευε και μη ερευνα
Aποψε βγηκα μια βολτα Συνταγμα...
καλα μαλακες οι πιρφοροι σας εχουν σκισει....
9 στους 10 κυκλοφορουσαν με γκομενες αποψε....
ΣΑΣ ΕΣΚΙΣΑΝ !!!! Κατι μελετες οτι 70% στις γκομενες υπαρχει αγαμησια
πανε για σαιτα
Αυτες που εβλεπες ηταν το 30% που εχουνε γκομενο....αγαμησια και στους αντρες υπαρχει πολυ μεγαλη....σκανε και μεγαλες παρεες μπουλουκια απο μονο αντρες στον δρομο....
Kανονικη γκομενα αυτη ?
ήθελα να το γράψω από την αρχή του θρεντ, αλλά θα το γράψω και τώρα.
Εχω πρόβλημα λέει με τα ωραία μουνιά...
Εγώ έχω πρόβλημα με τα αξύριστα μουνιά...
Της σουηδεζας τυπε ηταν μπιτ για μπιτ αξυριστο? στουβια που λεμε?ήθελα να το γράψω από την αρχή του θρεντ, αλλά θα το γράψω και τώρα.
Εχω πρόβλημα λέει με τα ωραία μουνιά...
Εγώ έχω πρόβλημα με τα αξύριστα μουνιά...
Της σουηδεζας τυπε ηταν μπιτ για μπιτ αξυριστο? στουβια που λεμε?
" Σάλτα ξυρίσου... και ξαναέλα!"
Όχι στούβια.... αλλά αξύριστο πολύν καιρό... και αρκετό διάστημα αγάμητη όπως μου εξομολογήθηκε. Γι αυτό στα 5' βιαζόταν να τη γαμήσω. Μου πρότεινε και ακάποτο γαμήσι λέγοντας πως είναι πολύ καθαρή κι έχει κάνει και εξετάσεις.... ρώτησε κι εμένα αν είμαι "καθαρός" κι αν πηγαίνω με πολλές γυναίκες. Της είπα πως έχω αρχή το προφυλακτικό και ίσως μετά από καιρό... Το δέχτηκε χωρίς πολλά πολλά.
Που πας ρε Καραμήτρο; Για γαμήσι πας κυρά μου.... Άνθρωπος θα πάει να σου γλείψει το μουνί, όχι σκύλος... Ξύρισέ το το ρημάδι σου...
Της το επεσήμανα για την αξυρισιά και μου είπε πως είναι ταξιδιώτισσα κι αυτή και δεν περίμενε πως θα της τύχαινε γκόμενος στον δρόμο...
" Σάλτα ξυρίσου... και ξαναέλα!"
Τι σημαίνει "κανονική" ρε Μπόλντι; Μια γυναίκα ήταν... που απλώς δεν την πλήρωσα για να τη γαμήσω.
Κρίμα το κορίτσι... γιατί ήταν ωραίο μουνάκι για τα δεδομένα μου... κι είχε πάνω της στοιχεία που δεν τα έχουμε στην Ελλάδα εν αφθονία. Γαλάζια ματάκια, ξανθά μαλλιά, σφιχτό και αρκετά καλό κορμί.
Πάμε για άλλα. Το Goteborg είναι πήχτρα στο μουνί.
Πολυ του μπλα μπλα σε κοβω εσενα
και εχω αρχισει να ανησυχω
μηπως μας λες μουφιες ?
Τώρα τον κατάλαβες???? Την άλλη φορά μας έλεγε ότι γαμάει μόνο Citytours.......και ότι δίνει και παραπάνω φράγκα...για δωράκι! Τώρα έβαλε φωτό, μια φακλάνα που δεν την πηδούσαμε με τίποτα..............έλεος!!!μηπως μας λες μουφιες ?
Τώρα τον κατάλαβες???? Την άλλη φορά μας έλεγε ότι γαμάει μόνο Citytours.......και ότι δίνει και παραπάνω φράγκα...για δωράκι! Τώρα έβαλε φωτό, μια φακλάνα που δεν την πηδούσαμε με τίποτα..............έλεος!!!
Κάτσε να βρω τις "λαλακίες" που έγραφε στον "Ρομαντισμό" και επιστρέφω...................Ο καρτακης δεν τον εχει καταλαβει ακομη.