Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε τι θα γινει με σενα θα βαρεσεις καμια σκοπια?
ζωαρα κανεις κουφαλιτσα
ναι φιλε αλλα μαλλον εχω τσιμπηθει με μια
απο εκει και θα παρω τα αρχιδια μου. :'(
ρε τι θα γινει με σενα θα βαρεσεις καμια σκοπια?
ζωαρα κανεις κουφαλιτσα
ναι φιλε αλλα μαλλον εχω τσιμπηθει με μια
απο εκει και θα παρω τα αρχιδια μου. :'(
εποπινα η αξιωματικο?
οχι ρε τι εποπινα... οι εποπινες ειναι πολυ ευκολες.
Ενας φιλος μου βγηκε στο χαλαρο με μια απο αυτες...
Βασικα υπαξιωματικος ειναι αυτη που σκεφτομαι. Αλλα εχω τσεκαρει και μια αξιωματικο
μην φοβασαι
σιγα ρε και οι υπαξιωματικοι σαμπως τι νομιζεις πως ειναι?
ανετα τις τρως πιστευω
ειδικα αφου γνωριζουν οτι εισαι βυσμα
μπορεις να το παιξεις οτι και καλα θα τις φτιαξεις
αλλα να μου πεις και αυτες βυσματα θα ναι για να βρισκονται εκει
οπως και να χει δε νομιζω πως θα ναι πολυ δυσκολο
Πάω να ρίξω ένα γιατί έφαγα ένα κρουασάν..........επιστρέφω σε λίγο διανοούμενε φίλε μου....... Σε προκαλώ να αναλύσουμε το "Μυστήριο του αιώνιου παρόντος",όταν γυρίσω......Απαντήσεις στον Μπίλυ που είναι εμφανέστατα εκνευρισμένος
1. Όσον αφορά την εμφάνισή μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω. Είμαι πρώην αθλητής, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω, κάνω υγιεινή διατροφή όσο το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που με αναγκάζουν να κάνω συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.
Γυμνάζομαι πλέον σποραδικά γιατί δεν έχω χρόνο και τα σημάδια της ηλικίας μου είναι πλέον εμφανή. Καθότι 45...
Το κόμπλεξ σου με το σώμα φάνηκε από την αρχή της απάντησής σου...
2. Σαφώς και μια νέα κοπέλα πιθανόν να σε επέλεγε λόγω της εμφάνισής σου. Δεν ξέρω μετά αν μπορούσες να την καλύψεις σε επίπεδο κουβέντας.... Τότε ίσως να στρεφόταν σε μένα... μετά να σαι σίγουρος πως δεν θα ξαναγύριζε πίσω.
3. Φωτογραφίες μου δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω από δω που είμαι. Δεν έχω αρχείο φωτογραφιών μου στο λαπ τοπ. Να τραβήξω μία όμως από το κινητό μου και να την δημοσιεύσω αν θέλεις.
4. Το πρόβλημά σου παλικάρι μου είναι μάλλον οικονομικό... Δεν έχεις λεφτά να πηδήξεις Σιτουρίστρια αν και πολύ θα τό ηθελες...
Μπορείτε να με κράζετε όσο θέλετε ορισμένοι. Το ότι είστε ζώα και δεν ξέρετε να φερθείτε ούτε και να μιλήσετε σε μία γυναίκα είναι εμφανέστατο.
Καλή σας μέρα
Δεν ειμαι βυσμα γαμω
το ξερω πως ειναι δυσκολο να με πιστεψει καποιος
επειδη η Ελλαδα ειναι ενα απερνατο βυσματοκομειο αλλα δεν ειμαι...
εκει που ειμαι βεβαια εχω κανει γνωριμιες και απο εδω και στο εξης ειμαι οκ.
Με την υπαξιωματικο τωρα ειναι δυσκολο γιατι της ειχα στειλει κατι και δεν απαντησε καθολου.
Αλλα την εχω κανονικα φβ.
Απο την αξιωματικο δεν εχω παρει τιποτα αλλα την τελευταια φορα με χαιρετησε αρκετα ζεστα και με χαμογελα και με εβαλε σε σκεψεις....
Πάω να ρίξω ένα γιατί έφαγα ένα κρουασάν..........επιστρέφω σε λίγο διανοούμενε φίλε μου....... Σε προκαλώ να αναλύσουμε το "Μυστήριο του αιώνιου παρόντος",όταν γυρίσω......
Πάω να ρίξω ένα γιατί έφαγα ένα κρουασάν..........επιστρέφω σε λίγο διανοούμενε φίλε μου....... Σε προκαλώ να αναλύσουμε το "Μυστήριο του αιώνιου παρόντος",όταν γυρίσω......
Χαχαχαχαχαχά....................πρώην αθλητής μας είπε ότι είναι,κλαίω...................ρε συ μην ασχολεισαι μαζι του
ο τυπος δεν ειναι ενας απλος ψευτης
αλλα του εχει λασκαρει εντελως
πρεπει να εχει αρχισει να τα πιστευει τα ψεματα του
τωρα θα μας γραφει απο κανα υπογειο στην αχαρνων και αυτος νομιζει οτι βρισκεται στο γκετεμποργκ
ρε μπιλι γιατι ξηγιεσαι σκαρτα?τον ξερεις τον αλλον?Χαχαχαχαχαχά....................πρώην αθλητής μας είπε ότι είναι,κλαίω...................
ρε μπιλι γιατι ξηγιεσαι σκαρτα?τον ξερεις τον αλλον?
Διάβασε τον λίγο και θα τον μάθεις........κλασικό άτομο........ρε μπιλι γιατι ξηγιεσαι σκαρτα?τον ξερεις τον αλλον?
μορτη αποκλειεται να μην εισαι βυσμα και να κανεις τετοια θητεια
αυτες οι θητειες δεν σου καθονται ετσι απλα, κανονιζονται
και μαλιστα κρινοντας απο το ποσο συχνα εισαι εξω για τη θεση σου πεσανε πολλα κορμια
τωρα μπορει εσυ οντως να μην το ξερεις και να σε εφτιαξε ο πατερας σου χωρις να στο πει
παντως ειτε το ξερεις ειτε οχι εισαι βυσμα
νομιζω πως εισαι αρκετα εξυπνος για να διακρινεις την αληθεια
Διάβασε τον λίγο και θα τον μάθεις........κλασικό άτομο........
οχι ρε τυπε..αλλα ουτε εσενα ξερω..αλλα δεν βγηκα να γραψω μαλακιες του τυπου οτι μας πουλας φιδια... απο την στιγμη που δεν σε ξερω..γιατι τον ξερεις εσυ?
Καλώς τον "όψιμο υποστηρικτή"......................οχι ρε τυπε..αλλα ουτε εσενα ξερω..αλλα δεν βγηκα να γραψω μαλακιες του τυπου οτι μας πουλας φιδια... απο την στιγμη που δεν σε ξερω..
ρε συ μην ασχολεισαι μαζι του
ο τυπος δεν ειναι ενας απλος ψευτης
αλλα του εχει λασκαρει εντελως
πρεπει να εχει αρχισει να τα πιστευει τα ψεματα του
τωρα θα μας γραφει απο κανα υπογειο στην αχαρνων και αυτος νομιζει οτι βρισκεται στο γκετεμποργκ
Δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα...
και ο αλλος μπορει να κυκλοφορει με μουναρα και να λες
ωπ? πως την βρηκε... ειναι θεμα τυχης.
Βεβαια αν εισαι μαλακας δεν θα καταφερεις να κρατησεις την μουναρα....