Απαντήσεις στον Μπίλυ που είναι εμφανέστατα εκνευρισμένος
1. Όσον αφορά την εμφάνισή μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω. Είμαι πρώην αθλητής, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω, κάνω υγιεινή διατροφή όσο το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που με αναγκάζουν να κάνω συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.
Γυμνάζομαι πλέον σποραδικά γιατί δεν έχω χρόνο και τα σημάδια της ηλικίας μου είναι πλέον εμφανή. Καθότι 45...
Το κόμπλεξ σου με το σώμα φάνηκε από την αρχή της απάντησής σου...
2. Σαφώς και μια νέα κοπέλα πιθανόν να σε επέλεγε λόγω της εμφάνισής σου. Δεν ξέρω μετά αν μπορούσες να την καλύψεις σε επίπεδο κουβέντας.... Τότε ίσως να στρεφόταν σε μένα... μετά να σαι σίγουρος πως δεν θα ξαναγύριζε πίσω.
3. Φωτογραφίες μου δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω από δω που είμαι. Δεν έχω αρχείο φωτογραφιών μου στο λαπ τοπ. Να τραβήξω μία όμως από το κινητό μου και να την δημοσιεύσω αν θέλεις.
4. Το πρόβλημά σου παλικάρι μου είναι μάλλον οικονομικό... Δεν έχεις λεφτά να πηδήξεις Σιτουρίστρια αν και πολύ θα τό ηθελες...
Μπορείτε να με κράζετε όσο θέλετε ορισμένοι. Το ότι είστε ζώα και δεν ξέρετε να φερθείτε ούτε και να μιλήσετε σε μία γυναίκα είναι εμφανέστατο.
Καλή σας μέρα