Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχαχά....................πρώην αθλητής μας είπε ότι είναι,κλαίω................... :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, το γνωρίζεις αυτό.

Βέβαια ο ποδολάγνος, από τα γραφόμενά του, φαίνεται να είναι άτομο με μορφωτικό υπόβαθρο, με ευχέρεια λόγου και άποψης και πιθανόν και με ευρύ κοινωνικό περίγυρο.

Το να ακυρώνουμε συλλήβδην κάποιον γιατί απλά ίσως έγραψε κάτι που πιθανόν να μας ενόχλησε δεν προάγει τη δημόσια συζήτηση.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Και ο asia fun είχε κάποιες αμφιβολίες όταν έλεγα πως παίζω ευρωδολάριο και όταν του δωσα μια προβλεψη σορτ θεση από 1,3160 στο 1,2800 κατάπιε τη γλώσσα του.

Δεν τραβάω ζόρι να με πιστέψουν κάποιοι. Στα αρχίδια μου αν με πιστεύετε.

Ο καθένας μπορεί να γράφει πίσω από ένα μόνιτορ και να λέει πως είναι μέχρι και στο Αφγανιστάν. Κι ας γράφει και από υπόγειο στην Αχαρνών.  :cheesy:

Την πλάκα μας κάνουμε να περάσει η ώρα ευχάριστα... γιατί αύριο είναι πολύ δύσκολη μέρα.

Μετά θα πάω να βρω μια "φακλάνα" πάλι μπας και κάνω κανα καλό σεξ... διότι εδώ στη Σουηδία δεν έχει και πουτάνες.... Ωιμέ...

οτι πεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Βέβαια ο ποδολάγνος, από τα γραφόμενά του, φαίνεται να είναι άτομο με μορφωτικό υπόβαθρο, με ευχέρεια λόγου και άποψης και πιθανόν και με ευρύ κοινωνικό περίγυρο.

Το να ακυρώνουμε συλλήβδην κάποιον γιατί απλά ίσως έγραψε κάτι που πιθανόν να μας ενόχλησε δεν προάγει τη δημόσια συζήτηση.
Συμφωνώ μαζί σου και επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα θίξει παλαιότερα...!!! Να αναλύσουμε "ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ"...... Ακόμα περιμένω!!!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

ο ποδολαγνος εχει δηλωσει μπετατζης, σκουπιδιαρης, ναυτης, καντιλαναυτης, αθλητης, μπαρμαν, σερβιτορος, λαχειοπωλης, παντοπωλης, πλανοδιος εμπορος, αθλητης, νεκροθαφτης, κτλ, κτλ  :2funny:

ενω τωρα ειναι χρηματιστης και ταξιδευει σε ολο τον κοσμο  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο ποδολαγνος εχει δηλωσει μπετατζης, σκουπιδιαρης, ναυτης, καντιλαναυτης, αθλητης, μπαρμαν, σερβιτορος, λαχειοπωλης, παντοπωλης, πλανοδιος εμπορος, αθλητης, νεκροθαφτης, κτλ, κτλ  :2funny:

Και λίγα λες...................

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Για να ενοχληθεί κάποιος φίλε agiana πρέπει να έχει δεχτεί προσωπική λεκτική επίθεση.

Αν διαβάσετε τα σχόλιά μου, σε κανένα από αυτά δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του άλλου. Δέχομαι πως είναι αλήθεια αυτά που λέει. Δεν με ενδιαφέρει αν λέει την αλήθεια. Το θέμα εξετάζω.
Και νομίζω πως είμαι αρκετά ευγενής με όλους όσους ρωτούν πράγματα και απόψεις από κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία και με πολλά βιώματα.
Είχα την ευτυχία να μεγαλώσω σε ένα ευπορο περιβάλλον με καλές σπουδές. Εχω οικονομική ευχέρεια, η κρίση δεν με έχει αγγίξει, ίσως με έχει βοηθήσει κιόλας.
Αν τώρα υπάρχουν αμφισβητίες.... NO PROBLEM....

Με τα  κόμπλεξ του καθενός δεν μπορείς να τα βάλεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είσαι γνήσια κότα! Με αποκάλεσες "μαλάκα".....αυτό είναι το επιχείρημα σου? Αν ναι,δείχνεις ποιος είσαι!
Aφου εισαι μαλακας...εγω φταιω...το δικο σου επιχειρημα ποιο ειναι?η ειρωνια?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Aφου εισαι μαλακας...εγω φταιω...το δικο σου επιχειρημα ποιο ειναι?η ειρωνια?
Ναι...με κατάλαβες.......η ειρωνεία (μάθε ορθογραφία δεν γράφεται "ειρωνια") και ο σαρκασμός είναι τα "όπλα" μου........ Συνέχισε να βρίζεις,αυτός είσαι! :piss:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η ημιμάθειά σας έχει πολύ μεγάλη πλάκα. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ είναι αυτός που έχει πελατολόγιο ανθρώπων που δεν ξέρουν από χρηματιστήριο και προτείνει επενδύσεις πάνω σε μετοχές και παράγωγα.
 Εγώ είμαι trader. Αλλο φρούτο είναι αυτό. Επενδύω για πάρτη μου. Και αυτό γίνεται ταυτόχρονα με μία άλλη εργασία που κάνω ως free lancer κι όχι εξαρτημένης σχέσης εργοδότη - υπαλλήλου.
Η άλλη εργασία μου απαιτεί ταξίδια σε μεγάλες εργατουπόλεις που εχουν λιμάνι.

Αυτά. Και πάλι λέω πως λίγο με νοιάζει αν με πιστεύουν κάποιοι. Φαίνεται άλλωστε πως η πολλή η μαλακία έχει χτυπήσει κόκκινο σε ορισμένους.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι...με κατάλαβες.......η ειρωνεία (μάθε ορθογραφία δεν γράφεται "ειρωνια") και ο σαρκασμός είναι τα "όπλα" μου........ Συνέχισε να βρίζεις,αυτός είσαι! :piss:
αντε σε αφηνω να μαλακιστεις στο πληκτρολογιο με την ησυχια σου..οτι καλυτερο ξερεις να κανεις μαλλον...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μάγκες ο άνθρωπος μπορεί να γαμάει μόνο δυνατά σιτυτούρια με λεφτά, ενώ τσάμπα να γαμάει ό,τι του κάτσει.. Τι κόλημα είναι αυτό μερικών που του επιτέθηκαν επειδή η Σουηδέζα φαίνεται κινητό κρεοπωλείο? Και στην τελική το είπε και μόνος του ότι η όλη φάση ήταν μούφα, η γκόμενα πέρα από χορηγός αλυσίδας γυράδικων ήταν και αξύριστη και απεριποίητη και ανέραστη μπουρούχα..Δηλαδή αν σας έλεγε ότι γάμησε μουνάρα και έκανε τρελό γαμήσι τι θα λέγατε?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε μάγκες ο άνθρωπος μπορεί να γαμάει μόνο δυνατά σιτυτούρια με λεφτά, ενώ τσάμπα να γαμάει ό,τι του κάτσει.. Τι κόλημα είναι αυτό μερικών που του επιτέθηκαν επειδή η Σουηδέζα φαίνεται κινητό κρεοπωλείο? Και στην τελική το είπε και μόνος του ότι η όλη φάση ήταν μούφα, η γκόμενα πέρα από χορηγός αλυσίδας γυράδικων ήταν και αξύριστη και απεριποίητη και ανέραστη μπουρούχα..Δηλαδή αν σας έλεγε ότι γάμησε μουνάρα και έκανε τρελό γαμήσι τι θα λέγατε?

Εκεί να δεις αμφισβήτηση ....  Λες : " βλέπω ένα όμορφο μουνί, του την πέφτω, λέω θα περάσω καλά, έρχεται αξύριστο και δεν κάνει και καλό σεξ...., ξενερώνω και τη διώχνω... ή μάλλον φεύγει από μόνη της και ξεφουσκώνω από χαρά...."

Τι πιο αληθινό από αυτό;

Να λεγα πως πέρασα απίθανα.... να λεγα πως γάμησα ένα θεόμουνο και μου κάνε τα φανταστικά κοπλα.... να δεχτώ και τις ειρωνείες και τα σχόλια....

Μα λέω πως δεν πέρασα καλά.... και πάλι ειρωνείες και σχόλια.... μέχρι και σε υπόγειο της Αχαρνών βρέθηκα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom