apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπε μουαπολυτος Οαρκανας εξαφανηστικε
θαχει μπλεξει με καμια γκομενα ο παμμεγιστος
ναι τυπε μουαπολυτος Οαρκανας εξαφανηστικε
Τυπε ψοφιμι τελειως,ολο την βαζω να μου κανει..ξηγιεσαι ομορφα τυπε μου
δεν λεει πολλα η 21αρα τυπε?γιατι σε ξενερωσε?
επισηςτυπε μην εμπιστευεσαι κατι που ματωνει επι 5 μερες κ δε πε8αινει
Δεν εχω προβλημα ρε τυπε και να με ξερεις..Ειμαι τυπε! Για αυτο προσεχε τι λες..... μπορει και να σε ξερω!! πλακα κανω φιλε
Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ
α συρμα ηρθαν τα μιλφ.....Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.
καλα ρε τυπε δεν την μαθαινεις τιποτα?Τυπε ψοφιμι τελειως,ολο την βαζω να μου κανει..
ναιΑγγλικα μιλατε με την κορη?
μπα...ακυρο...Εδω προβλιματιζεσε εσυ ρε λουκια....
Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.
επισης
τι να περιμενεις απο ανθρωπους που τους γαμανε
Οχι ρε τυπε τι πατατα?δεν παω με πατατες..κορμι αψογο τυπε..αλλα τα βαριεμε τα μαθηματα..καλα ρε τυπε δεν την μαθαινεις τιποτα?
δεν ειναι καλη μαθητρια?
εμφανιση λεει τιποτα η ειναι πατατα?
κεγκελ και πασης ελλαδος.....εχω μια απορια. γιατι σε οποιοδηποτε θρεντ ρωτανε οτιδηποτε εσυ αυτοματα νομιζεις οτι ζητανε τη γνωμη σου για τον τροπο που πρεπει να γαμησουν?
Σε αυτο θα σε ακουσω κατι θα ξερεισ...μπα...ακυρο...
αμα γουσταρετε και οι δυο περαστε καλα οσο ειναι....
οσο γ το σεξ....μαθε της..
ασε που πολλες χαζογκομενες που πανε με μεγαλυτερους το παιζουν παρθενες γ να μην τις κακοχαρακτηρισουν...
σου κανω trade με μπουρουχα πιτσιρικα που γαμιετε καλα...και δωσε σε εμενα το μοντελο και θα την βρω την ακρη
μπα μερικες οσο και να γαμηθουν παντα βοδια μενουν....Καμμια γυναικα δε γεννηθηκε πορνοσταρ.Ολες αποκτουν εμπειριες απο τις σχεσεις τους γι αυτο και η γρια η κοτα εχει το ζουμι