Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ
Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εδω προβλιματιζεσε εσυ ρε λουκια....
μπα...ακυρο...
αμα γουσταρετε και οι δυο περαστε καλα οσο ειναι....
οσο γ το σεξ....μαθε της..
ασε που πολλες χαζογκομενες που πανε με μεγαλυτερους το παιζουν παρθενες γ να μην τις κακοχαρακτηρισουν...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Καλά κάνεις και την έχεις. Το καλό με τα πιτσιρίκια είναι ότι δεν έχουν τις ανασφάλειες που έχουν οι 30 plus και είναι και λίγο τρελά που προσωπικά γουστάρω. Αν το γαμήσι όμως δεν είναι καλό τότε υπάρχει πρόβλημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.

εχω μια απορια. γιατι σε οποιοδηποτε θρεντ ρωτανε οτιδηποτε εσυ αυτοματα νομιζεις οτι ζητανε τη γνωμη σου για τον τροπο που πρεπει να γαμησουν?  :headbang:

Επισκέπτης
Και την πιτσιρίκα κράτα την,μην χάνεστε,για καβάτζα.Σε καμιά πενταετία θα έχει μάθει να γαμιέται .

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα ρε τυπε δεν την μαθαινεις τιποτα?
δεν ειναι καλη μαθητρια?
εμφανιση λεει τιποτα η ειναι πατατα?
Οχι ρε τυπε τι πατατα?δεν παω με πατατες..κορμι αψογο τυπε..αλλα τα βαριεμε τα μαθηματα..

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εχω μια απορια. γιατι σε οποιοδηποτε θρεντ ρωτανε οτιδηποτε εσυ αυτοματα νομιζεις οτι ζητανε τη γνωμη σου για τον τροπο που πρεπει να γαμησουν?  :headbang:
κεγκελ και πασης ελλαδος..... :grin:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σου κανω trade με μπουρουχα πιτσιρικα που γαμιετε καλα...και δωσε σε εμενα το μοντελο και θα την βρω την ακρη

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καμμια γυναικα δε γεννηθηκε πορνοσταρ.Ολες αποκτουν εμπειριες απο τις σχεσεις τους γι αυτο και η γρια η κοτα εχει το ζουμι :fuck2:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπα...ακυρο...
αμα γουσταρετε και οι δυο περαστε καλα οσο ειναι....
οσο γ το σεξ....μαθε της..
ασε που πολλες χαζογκομενες που πανε με μεγαλυτερους το παιζουν παρθενες γ να μην τις κακοχαρακτηρισουν...
Σε αυτο θα σε ακουσω κατι θα ξερεισ...

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Καμμια γυναικα δε γεννηθηκε πορνοσταρ.Ολες αποκτουν εμπειριες απο τις σχεσεις τους γι αυτο και η γρια η κοτα εχει το ζουμι :fuck2:
μπα μερικες οσο και να γαμηθουν παντα βοδια μενουν.... :sunglasses: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom