LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
το τυρανάς το κορίτσι μπραντ, δείξε λίγο οίκτοΕτσι και αλλιως δεν ξεκολαει..
το τυρανάς το κορίτσι μπραντ, δείξε λίγο οίκτοΕτσι και αλλιως δεν ξεκολαει..
οχι ρε τη με περασες κοκεμπορα στην ομονοια... λοιπον περα απο τα γνωστα κλισε περι εμπειριας και τετοιες μαλακιες...αραξε και ασχολησου με το χρυσο 21..εδω εγω που ειμαι μικροτερος απο εσενα δεν την παλευω με συνομηλικες ασε που εχουν ορεξη και δεν ασχολουνται και τοσο με αλλες μαλακιες..Τυπε απο οτι καταλαβα πασ να μου φορτωσεις σκαρτο πραγμα..
Ο πατερας της μικρης ειναι γυμνασμενος?
Θα σεΟ πατερας της μικρης ειναι γυμνασμενος?
θα σε γελασω..Ο πατερας της μικρης ειναι γυμνασμενος?
Μου βγαίνει αυθόρμητα καύλα..εχω μια απορια. γιατι σε οποιοδηποτε θρεντ ρωτανε οτιδηποτε εσυ αυτοματα νομιζεις οτι ζητανε τη γνωμη σου για τον τροπο που πρεπει να γαμησουν?
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ
ΜΟΥΦΑ ΤΥΠΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΑΥΤΑ..
:- :- :- :- :-Τα ξερεις τα μικρα,με το παραμικρο..
χαχαχαχαχα γουσταρω τρελα την κορη σου!!!!
Αγορι μου..εσυ..το τυρανάς το κορίτσι μπραντ, δείξε λίγο οίκτο
Σιγά μην είναι κακό.Γάμα την γερά ,δυνατά , με ρυθμό.Κράτα αυτην που πηδιέται καλύτερα.Εύγε αγόρι μου.
Καλα τα πας..οχι ρε τη με περασες κοκεμπορα στην ομονοια... λοιπον περα απο τα γνωστα κλισε περι εμπειριας και τετοιες μαλακιες...αραξε και ασχολησου με το χρυσο 21..εδω εγω που ειμαι μικροτερος απο εσενα δεν την παλευω με συνομηλικες ασε που εχουν ορεξη και δεν ασχολουνται και τοσο με αλλες μαλακιες..
22-23 και κατω....σωτηρια....
ανεβασε λιγο το οριο ρε μλκ...ειμαστε κ μεις εδω.....
22-23 και κατω....σωτηρια....
το "γάμα τη δίχως αύριο" ξέχασεςνα γαμας δυνατα σταθερα και με ρυθμο, ζιγγολο.
προλαβα την αλλη
Α ρε αφελεια. Αφελεια 1000%
Για αυτο και σας ριχνουν πολυ ευκολα... επειδη ειστε αγαθοβιολες και πιστευετε.
Ναι ανοιξε της τα ματια..Α ρε αφελεια. Αφελεια 1000%
Για αυτο και σας ριχνουν πολυ ευκολα... επειδη ειστε αγαθοβιολες και πιστευετε.
εσυ εισαι εξαιρεση γιατι δεν εχεις απαιτησεις για αυτοκινητα και ακριβα γουστα...με μαλαματινες και κανα χορτο εισαι ευχαριστημενη..ανεβασε λιγο το οριο ρε μλκ...ειμαστε κ μεις εδω...
Ναι ανοιξε της τα ματια..
τα καλυτερα γαμησια στα ριξαν με αυτο δηλαδη?
μου χαλας στην μοστρα σε ξενο φορουμ ρε καθικι.εσυ εισαι εξαιρεση γιατι δεν εχεις απαιτησεις για αυτοκινητα και ακριβα γουστα...με μαλαματινες και κανα χορτο εισαι ευχαριστημενη..