Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι περισσοτερο με ενδιαφερει,καμια γνωμη για το θεμα της ηλικιας,μιας και οπωσ ειπα εναι σχεδον συνομιλικες με την κορη μου..
Γιατι κατι πρωιν μοθ γκομενες,και η τελευταια πεσανε να με φανε οταν τουσ το ειπα..

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Ρε τυποι περισσοτερο με ενδιαφερει,καμια γνωμη για το θεμα της ηλικιας,μιας και οπωσ ειπα εναι σχεδον συνομιλικες με την κορη μου..
Γιατι κατι πρωιν μοθ γκομενες,και η τελευταια πεσανε να με φανε οταν τουσ το ειπα..

εσυ θα πρεπει να το σκεφτεις αυτο.... αν ερχοταν η κορη σου και σου παρουσιαζε τον γκομενο της ο οποιος θα ηταν σαν εσενα , θα σου αρεσε ;

η πρωιν σου , σου την πεσανε να σε φανε απο τη ζηλια τους

το θεμα ειναι οτι σοβαρα δεν μπορεις να το δεις γιατι καποια στιγμη εσυ θα κλεινεις ραντεβου στο ικα και αυτη θα θελει μπουζουκια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.455
Πόντοι
25.467

Κερατούκλικο!!!! Είσαι και μαρτυριάρικο!!!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ θα πρεπει να το σκεφτεις αυτο.... αν ερχοταν η κορη σου και σου παρουσιαζε τον γκομενο της ο οποιος θα ηταν σαν εσενα , θα σου αρεσε ;
Τυπε ναι δεν εχω προβλημα και τετοια κοληματα..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν πω οτι κολλατε σε λαθος πραγμα κ το θεμα δεν ειναι η κορη αλλα η γυναικα ποσοι θα με κραξουν;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ

τυπε το μαγικο νουμερο και στη ζωη και στα χαρτια σε παει ταμειο. ασε τα ψοφια και τραβα ταμειο. καλοφαγωτα.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οχι λουκια μου δεν κανω τετοια...χωρισμενος προ εξαετιας.. :grin: