sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μακαρι τυπε μου,και θα το φωναζα...μηπως εισαι τραπεζικος με hammer- porche cabrio e.t.c.
σπιτι με πισινα
και 1.000.000 καταθεσεις στο λογαριασμο σου ;
Μακαρι τυπε μου,και θα το φωναζα...μηπως εισαι τραπεζικος με hammer- porche cabrio e.t.c.
σπιτι με πισινα
και 1.000.000 καταθεσεις στο λογαριασμο σου ;
Μακαρι τυπε μου,και θα το φωναζα...
Ρε τυποι περισσοτερο με ενδιαφερει,καμια γνωμη για το θεμα της ηλικιας,μιας και οπωσ ειπα εναι σχεδον συνομιλικες με την κορη μου..
Γιατι κατι πρωιν μοθ γκομενες,και η τελευταια πεσανε να με φανε οταν τουσ το ειπα..
Ρε τυποι περισσοτερο με ενδιαφερει,καμια γνωμη για το θεμα της ηλικιας,μιας και οπωσ ειπα εναι σχεδον συνομιλικες με την κορη μου..
Γιατι κατι πρωιν μοθ γκομενες,και η τελευταια πεσανε να με φανε οταν τουσ το ειπα..
Τυπε ναι δεν εχω προβλημα και τετοια κοληματα..εσυ θα πρεπει να το σκεφτεις αυτο.... αν ερχοταν η κορη σου και σου παρουσιαζε τον γκομενο της ο οποιος θα ηταν σαν εσενα , θα σου αρεσε ;
Νομιζεις...Κερατούκλικο!!!! Είσαι και μαρτυριάρικο!!!!
Νομιζεις...
ΟΚ δικιο εχεις,αλλο καταλαβα..Γιατί? Εσύ περιμένεις να ακούσεις καλό λόγο από γυναίκα για ανταγωνίστριά της?
παλι οφτοπικ εισαι....βαλε και ενα βιντεοκλιπ τωρα....αν πω οτι κολλατε σε λαθος πραγμα κ το θεμα δεν ειναι η κορη αλλα η γυναικα ποσοι θα με κραξουν;
παλι οφτοπικ εισαι....βαλε και ενα βιντεοκλιπ τωρα....
ποια γυναικα?παλι οφτοπικ εισαι....βαλε και ενα βιντεοκλιπ τωρα....
ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?αν πω οτι κολλατε σε λαθος πραγμα κ το θεμα δεν ειναι η κορη αλλα η γυναικα ποσοι θα με κραξουν;
η δικη σου...υπεθεσα οτι εισαι παντρεμενος.ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
θα βαλω εγω μωρη καμπια.....
Και η μεγαλη κορη μου ειναι 19 ειναι κακο?
Και ακομα πριν απο αυτη τα ειχα με μια 26 με την οποια ξεσκιζομαστε στο σεξ,τα καναμε ολα,και τωρα με την πιτσιρικα αν και πενεμορφη εχω ξενερωσει στο σεξ
συγγνωμη....οχι λουκια μου δεν κανω τετοια...χωρισμενος προ εξαετιας..
Τυπε εισαι μουρη και σε παω...τυπε το μαγικο νουμερο και στη ζωη και στα χαρτια σε παει ταμειο. ασε τα ψοφια και τραβα ταμειο. καλοφαγωτα.