Επισκέπτης
οι πιο πολλοι παντως το ιδιο προβλημα εχουν
τυπε υπαρχει επεμβαση που θα σε σωσει.
κοψτην.
όπως οι περισσοτερες εχουν κανει προσθετικη στήθους αλλα καποιες ελάχιστες πχ δημητρα λιανη και σαντραλοβ εχουν κανει αφαιρεση επειδη ειχαν τεραστια βυζια.
πηγαινε σε πλαστικο και ζητα να σου αφαιρεσει 4 εκατοστα από μηκος και 1 εκατοστο από διαμετρο.
θα σου αφαιρεσει ιστο και αν δεν πειραχθουν αρκετα νευρα δεν θα χασεις αισθηση.
δεν νομιζω τυπε...αυτή την περιοδο ο λιλα εχει σοβαρο δεσμο με έναν κεδρο...
βγάλε το φιδάκι σου φώτο φίλε μου καλέ.
υπομονη ψαχνει στο googleβγάλε το φιδάκι σου φώτο φίλε μου καλέ.
υπομονη ψαχνει στο google
καλα το 21 σου φαινεται μεγαλο?εγω 19 την εχω κ νομιζω οτι ειναι μικρο...ενας φιλος μου που την εχει 26 τι να πει???? σιγα το προβλημα...21 τυπε. Μπορει πολλοι να κοροϊδεψουν αλλα αν δε βιωσεις κατι δε μπορεις να καταλαβεις. Φαντασου οι πουτανες να σου ελεγαν "οχι στα τεσσερα" , " με εσενα οχι απο πισω " , " μη το βαλεις ολο " , "αργα αργα " ... Κατανταει ενοχλητικο.
καλα το 21 σου φαινεται μεγαλο?εγω 19 την εχω κ νομιζω οτι ειναι μικρο...ενας φιλος μου που την εχει 26 τι να πει???? σιγα το προβλημα...
Ρε θα μου πειτε καμια που να το βαζει ολο μεσα ;
13??? και δεν αυτοκτονουν????Τυπε μου, δε ξερω σε ποια χωρα ζεις και τι ψωλες εχεις δει αλλα εδω Ελλαδα ο μεσος ορος ειναι 13 αν δεν κανω λαθος.
τυπε μετραει και τα αρχιδια μαζι ο τυπος,γι αυτό βγαζει 21.Τυπε μου, δε ξερω σε ποια χωρα ζεις και τι ψωλες εχεις δει αλλα εδω Ελλαδα ο μεσος ορος ειναι 13 αν δεν κανω λαθος.
Τύπε, δυστηχώς δεν νομίζω να πάρεις σοβαρή απάντηση. όπως είπες οι περισσότεροι είναι στο μέσο όρο που δεν το λες και μεγάλο, επομένως και να έχουν γνωρίσει αυτό που ψάχνεις δεν θα το ξέρουν ούτε οι ίδιοι.