Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Κατι ακομα. Αγαπητοι αλλαξοκωλακιδες, σας παρακαλω να μην μου στειλετε αλλα ΠΜ. Δεν ενδιαφερομαι να βαλω το καβλι μου σε ανδρικο στομα ουτε με λεφτα, ουτε με κλειστα ματια.
Κατι ακομα. Αγαπητοι αλλαξοκωλακιδες, σας παρακαλω να μην μου στειλετε αλλα ΠΜ. Δεν ενδιαφερομαι να βαλω το καβλι μου σε ανδρικο στομα ουτε με λεφτα, ουτε με κλειστα ματια.
πλατανι ειναι τυπε :S :S :Sδεν νομιζω τυπε...αυτή την περιοδο ο λιλα εχει σοβαρο δεσμο με έναν κεδρο...
τυπε αμα την εχει κανενας χυστης 42 εκατοστα,για να του πει η γκομενα να σταματησει θα πρεπει να τον παρει τηλεφωνο :S :S :S
Πώς την μετράς και βγαίνει 21; Γιατί και εγώ αν την μετρήσω από την εξωτερική πλευρά βγαίνει 20
Η πλακα ειναι πως το παρουσιασες λες και τον εχεις 30 εκ.
Πώς την μετράς και βγαίνει 21; Γιατί και εγώ αν την μετρήσω από την εξωτερική πλευρά βγαίνει 20
Δε ξερω ποια λες εξωτερικη πλευρα. Εγω την μετραω απο πανω. Απλα σκεψου οτι καβλωμενη φθανει πιο πανω απο τον οφαλο μου και ειμαι ανθρωπος 1.93, οχι καμια μισορεξια.
Αν εξωτερικη λες την κατω πλευρα τοτε γελαω ... απο την κατω πλευρα, δηλαδη πισω απο τ'αρχιδια παιζει να κερδιζει 4-5 ποντους. Αμα ειναι να λεμε ψεματα και σε ανθρωπους που δε ξερουμε και ουτε κατα πασα πιθανοτητα θα γνωρισουμε τοτε αλιμονο μας
Εσύ αλλη δουλειά δεν κάνεις την σηκώνεις για να την μετράς???
Και εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις παρά να σχολιάζεις αυτούς που μετράνε τα καυλιά τους;
Ο δασκαλος την μετράει απο πάνω!!Εγώ την έχω 15 εκατοστά τύποι περίπου.21 αν την έχεις πρέπει να είσαι τυχερός καμία δεν θα πει όχι αν είναι καβλωμενη καλά
Ρε μαν κοίτα να δεις, λες δεν καπνίζεις αλλά όταν πατάω να δω τις κριτικές σου μου βγάζει από έναν voltairo που γράφει ότι κάπνιζε πούρο και ήπιε κρασί ΑΡΑ
1) ή εγώ είμαι μαλάκας
2) ή το pc έχει σκαλώσει
3) ή εσύ μας λες φιδιές....
Εδω ειναι το νημα που μετραμε τις ψωλες μας;;;
δοκιμασε αντζελαΡε θα μου πειτε καμια που να το βαζει ολο μεσα ;