pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Του δωσαμε ιδεες και μας παρατησε στα κρυα του λουτρου!!!σαν τον γκορι και αυτος φιλε παντρεμενε ολοι ιδιοι ειναι...
Δεν ξαναμιλαω σε νεους. Αστο καλο στεναχωρηθηκα!
Του δωσαμε ιδεες και μας παρατησε στα κρυα του λουτρου!!!σαν τον γκορι και αυτος φιλε παντρεμενε ολοι ιδιοι ειναι...
Του δωσαμε ιδεες και μας παρατησε στα κρυα του λουτρου!!!
Ε άστον λίγο μόνο του ρε τύπε να σκεφτεί τι θα γράψει παρακάτω. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κάνεις λάιβ συγγραφή μυθιστορήματος;σαν τον γκορι και αυτος φιλε παντρεμενε ολοι ιδιοι ειναι...
Ε άστον λίγο μόνο του ρε τύπε να σκεφτεί τι θα γράψει παρακάτω. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κάνεις λάιβ συγγραφή μυθιστορήματος;
Του δωσαμε ιδεες και μας παρατησε στα κρυα του λουτρου!!!
100% ναι!λες να μας τρολευει παλιε και εμπειρε συναγωνιστη πσιχ φαν σου βρωμαει κατι και εσενα... ;;
100% ναι!
δωσε μια ευκαιρια ακομα αδερφε, λιγο ψωμακι (μαλλον παντεσπανι) πηγε να παρει ο ανθρωπος για να τραφει...
Έγραψα πιο πάνω το πού βασίζω το συμπέρασμά μου αλλά κανείς δεν το σχολίασε. Είναι ίσως πολύ καλή η ιστορία του για να σας τη "χαλάσω" με το ξεσκέπασμα της αλήθειας. Διάβασε το κείμενο παραπάνω.Trompalion μας δουλεύεις. Γράφτηκες στο site τη μέρα που έκανες και το thread. Είσαι κλασικός κλώνος που προβάλλει άλλο προφίλ από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Εξάλλου το ψευδώνυμό σου αναφέρεται σε αυτό που περιγράφεις. Φαίνεσαι καλό παιδί αλλά, όσον αφορά τις ιστορίες που αναφέρεις, σίγουρα μας δουλεύεις. Ούτε ματάκιας είσαι, ούτε πουτανίτσα φοιτήτρια ξέρεις, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η άποψή μου. Καλό μεσημέρι σε όλους.
Έγραψα πιο πάνω το πού βασίζω το συμπέρασμά μου αλλά κανείς δεν το σχολίασε. Είναι ίσως πολύ καλή η ιστορία του για να σας τη "χαλάσω" με το ξεσκέπασμα της αλήθειας. Διάβασε το κείμενο παραπάνω.
Έγραψα πιο πάνω το πού βασίζω το συμπέρασμά μου αλλά κανείς δεν το σχολίασε. Είναι ίσως πολύ καλή η ιστορία του για να σας τη "χαλάσω" με το ξεσκέπασμα της αλήθειας. Διάβασε το κείμενο παραπάνω.
Ναι ναι θα τον συναντήσω φίλε μου, για να κάνεις πλάκα εσύ. Δε μιλάς με χαζό 20χρονο. Είμαι σχεδόν 40.
ναι το διαβασα αμεσως οταν το ποσταρες φιλε μου ψιχ αλλα εχεις ενδειξεις μονο ομως οχι ακραδαντες αποδειξεις...το συννονοματο θρεντ με νικνειμ δε λεει τιποτα και πως συμπεραινεις 100% οτι δεν ειναι πραγματι ματακιας... μονο αν του στειλεις πμ θα ξερεις 100% μονο αν τον συναντησεις...
Ναι ναι θα τον συναντήσω φίλε μου, για να κάνεις πλάκα εσύ. Δε μιλάς με χαζό 20χρονο. Είμαι σχεδόν 40.
Δε με ενδιαφέρει να έχω αποδείξεις. Άστον να γράφει ως trompalion και να σχολιάζει ως paparakis. Δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι να μη μασάτε όλοι εσείς. Κλείστε τον υπολογιστή, κάντε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε και αφήστε τους τρελούς να γράφουν ό,τι θέλουν.
Και προφέρεται ψιξ (όχι ψιχ) ;)
Και προφέρεται ψιξ (όχι ψιχ) ;)
Αυτό να μου πεις...εδω εμενα με λενε θοδωρα......
Αυτό να μου πεις...
Μπααα, άνεργος θα είναι. Και μη μασάτε, από γλυφομούνι ΔΕΝ παθαίνεις πυώδεις αμυγδαλές, το κέρατό μου, μα τι στόκος που είναι ρε ο τύπος. Ό,τι να'ναι γράφει. Όλα θα τα ανεχόμουν, την κοροϊδία και την ανάπτυξη φοβιών μέσω internet δεν τη δέχομαι! Και μην αγχώνεστε, καμία φοιτήτρια δε θα ρίσκαρε τη ζωή της για 1000 ευρώ. Κάνουν κρα για 30 ευρώ και δουλεύουν μεροκάματο από τα 7 ξημερώματα μέχρι τα 17 μεσάνυχτα σε καφετέριες και internet cafe.ποια πλακα χαλαρωσε ρε φιλε σου μιλαω σοβαρα σαν εμπειρος ντετεκτιβ τρολοκυνηγος ξεσκεπαστης troll-hunter εχω νομιζω μια ακραδαντη αποδειξη οτι μας τρολαρει ασυστολα και πισω του κρυβεται ενας κακομοιρης βιοπαλαιστης που δουλευει σαν σκυλι για ενα κομματι ψωμι και ονειρευεται οτι ειναι πλουσιος κληρονομος και καθεται δεκα χρονια τωρα με χιλιαρικα βολτες και αμαξαρες αυτη ειναι η φαντασιωση του νομιζω και οχι το ματι...μπλοφα καλυψη αποκρυψη ειναι το ματι για να ικανοποιησει την αλλη του φαντασιωση οτι ειναι λεφτας που δινει μια 600αρα σαν να ναι ενας καφες για να δει την φοιτητριουλα καριολιτσα να γαμιεται μπροστα του και να...
Μπααα, άνεργος θα είναι. Και μη μασάτε, από γλυφομούνι ΔΕΝ παθαίνεις πυώδεις αμυγδαλές, το κέρατό μου, μα τι στόκος που είναι ρε ο τύπος. Ό,τι να'ναι γράφει. Όλα θα τα ανεχόμουν, την κοροϊδία και την ανάπτυξη φοβιών μέσω internet δεν τη δέχομαι! Και μην αγχώνεστε, καμία φοιτήτρια δε θα ρίσκαρε τη ζωή της για 1000 ευρώ. Κάνουν κρα για 30 ευρώ και δουλεύουν μεροκάματο από τα 7 ξημερώματα μέχρι τα 17 μεσάνυχτα σε καφετέριες και internet cafe.
Μπορεί να έχει μαγαζί, να μην πατάει άνθρωπος και να είναι όλη μέρα στο laptop. Ξέρεις πόσους βλέπω καθημερινά έτσι;οχι φιλε δεν ειναι ανεργος...1000% οχι πονταρω τα ρεστα μου φιλε θες να μιλησουμε σοβαρα;