Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
δουλευει σε δουλεια που σιχενεται γιαυτο απαξιωνει τοσο τη δουλεια φιλε εξ'αρχης του εκανα πολλες ερωτησεις ωσπου ο 8οδορος μου ειπε τι τον ρωτας τοσα ασφαλιτης εισαι ή τον ψυχολογεις λοιπον και τα δυο εκανα τυπε θελω να γινω η ασφαλεια εναντιων των τρολ ειναι το μονο που δεν ανεχομαι φιλε εσυ δεν ανεχεσαι τα ψευδη για μικροβιοφοβια και εμενα με τρελαινουν τα τρολς... >:( >:( >:( :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
Ας τον ξεσκεπάσουμε λοιπόν! ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μπορεί να έχει μαγαζί, να μην πατάει άνθρωπος και να είναι όλη μέρα στο laptop. Ξέρεις πόσους βλέπω καθημερινά έτσι;

οχι φιλε υπαλληλος ειναι και δουλευει πολλες ωρες γυρνα σπιτι και ξερενεται στον υπνο ξερεις πως το καταλαβα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
οχι φιλε υπαλληλος ειναι και δουλευει πολλες ωρες γυρνα σπιτι και ξερενεται στον υπνο ξερεις πως το καταλαβα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???
Ε γράψτο ντε, μην κάνεις ρητορικές ερωτήσεις.. :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ε γράψτο ντε, μην κάνεις ρητορικές ερωτήσεις.. :grin:

λοιπον πολυ απλα φιλε μου ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ποστς του ειναι απο τις 10 νταν το πρωι μεχρι το πολυ 11-11.30..!!!! μεχρι σημερα που μας ελεγε εδω και δυο ωρες σχεδον οτι πρεπει να παει να παρει το ψωμι παντεσπανι του που λεει ο θοδωρας...και σε ρωτω φιλε μου ειναι ποτε δυνατον να ειναι το απολυτο ρεμαλι που μας περιγραφει και 4 μερες τωρα να ποσταρει με τετοια ακριβεια ωρας ελβετικου ρολογιου ενω υποτιθεται οτι κοπροσκυλιαζει μεχρι το ξημερωμα σαν ενα καλο ρεμαλι που ειναι... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;???!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
λοιπον πολυ απλα φιλε μου ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ποστς του ειναι απο τις 10 νταν το πρωι μεχρι το πολυ 11-11.30..!!!! μεχρι σημερα που μας ελεγε εδω και δυο ωρες σχεδον οτι πρεπει να παει να παρει το ψωμι παντεσπανι του που λεει ο θοδωρας...και σε ρωτω φιλε μου ειναι ποτε δυνατον να ειναι το απολυτο ρεμαλι που μας περιγραφει και 4 μερες τωρα να ποσταρει με τετοια ακριβεια ωρας ελβετικου ρολογιου ενω υποτιθεται οτι κοπροσκυλιαζει μεχρι το ξημερωμα σαν ενα καλο ρεμαλι που ειναι... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;???!!!!
Μπορεί να ξυπνάει τέτοια ώρα και να κάθεται στον υπολογιστή. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Άρα τι; Γαμάει και δεν βλέπει απλώς; Εγώ νομίζω ότι δε γαμάει ντιπ. :)

οχι ρε φιλε ξεκωλα απτα γαμησια και το ματι ειπαμε δευτερευον ειναι αυτο γιατι το βασικο που τον φτιαχνει ειναι οτι ειναι ενα απολυτο ρεμαλι που τρωει απτα ετοιμα και σιχαινεται να παει για δουλεια φιλε ενω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ποσταρει με ελβετικη ακριβεια 10-11.30πμ...!!!!! λες το απολυτο ρεμαλι να βαζει ξυπνητηρι για να ποσταρει στο μπου... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:???!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μπορεί να ξυπνάει τέτοια ώρα και να κάθεται στον υπολογιστή. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

σε ευχαριστω ειλικρινα φιλε αλλα 4 στα 4 ρε φιλε 4 μερες σερι ξυπνα και ποσταρει ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ και ξαναμπαινει την αλλη μερα ειναι αυτη συμπεριφορα απολυτου ρεμαλιου φιλε μου.... :huh: :huh: :huh: :huh: : :S :S :S :S :think: :think: :think: :think: :think:  :S :S :S :S???!!!!!!!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
σε ευχαριστω ειλικρινα φιλε αλλα 4 στα 4 ρε φιλε 4 μερες σερι ξυπνα και ποσταρει ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ και ξαναμπαινει την αλλη μερα ειναι αυτη συμπεριφορα απολυτου ρεμαλιου φιλε μου.... :huh: :huh: :huh: :huh: : :S :S :S :S :think: :think: :think: :think: :think:  :S :S :S :S???!!!!!!!!!!
Πρέπει να έχεις δίκιο...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
τρομπα ασε το καλαθακι και γυρνα επιγοντως να κλεισεις στοματα

τη λιστα μην πεταξεις, θα πεταχτω εγω να σου ψωνισω το απογευμα....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πρέπει να έχεις δίκιο...

ετσι νομιζω με απλουστατη λογικη χωρις να το παιζω μαντης ή μαγκας πολυ απλα φιλε μπορει να ξυπναει αυτη την ωρα οπως ειπες πραγματι 10-11.30 ειναι η ωρα που καθεται στο πισι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γιατι πολυ απλα μετα πρεπει να παει δουλεια ή δουλευει καπου σε καποιο γραφειο,κτλ οπου αυτην την ωρα μονο μπορει να μπει μπουρδελα γιατι μετα ειτε πλακωνει πολυ δουλεια ειτε καθεται καποιος κοντα στην οθονη του,κτλ.... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τρομπα ασε το καλαθακι και γυρνα επιγοντως να κλεισεις στοματα

τη λιστα μην πεταξεις, θα πεταχτω εγω να σου ψωνισω το απογευμα....

ΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ελιωσα ρε Θοδωρα να εισαι καλα ρε φιλε κλαιωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
ετσι νομιζω με απλουστατη λογικη χωρις να το παιζω μαντης ή μαγκας πολυ απλα φιλε μπορει να ξυπναει αυτη την ωρα οπως ειπες πραγματι 10-11.30 ειναι η ωρα που καθεται στο πισι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γιατι πολυ απλα μετα πρεπει να παει δουλεια ή δουλευει καπου σε καποιο γραφειο,κτλ οπου αυτην την ωρα μονο μπορει να μπει μπουρδελα γιατι μετα ειτε πλακωνει πολυ δουλεια ειτε καθεται καποιος κοντα στην οθονη του,κτλ.... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί μπαίνουν από τη δουλειά τους. Όπως και να'χει, είναι λυπηρό πλέον οι ιστορίες σε αυτό το site να είναι ψεύτικες. Σημαίνει δύο πράγματα αυτό. 1. Κανείς δε ζει τη ζωή του όπως πραγματικά θα ήθελε και τους έχει φάει όλους η ρουτίνα και 2. Όσοι ζουν όμορφες και ακραίες στιγμές ...ΑΠΛΑ δεν το γράφουν δημοσίως αλλά το κρατάνε μυστικό και το απολαμβάνουν μόνοι τους. Να το θυμάστε αυτό.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε ξεκωλα απτα γαμησια και το ματι ειπαμε δευτερευον ειναι αυτο γιατι το βασικο που τον φτιαχνει ειναι οτι ειναι ενα απολυτο ρεμαλι που τρωει απτα ετοιμα και σιχενεται να παει για δουλεια φιλε ενω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ποσταρει με ελβετικη ακριβεια 10-11.30πμ...!!!!! λες το απολυτο ρεμαλι να βαζει ξυπνητηρι για να ποσταρει στο μπου... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:???!!!!!

Kανας Δημοσιος υπαλληλος θα ειναι και κανει διαλειμμα για τσιγαρο

cigarettes-02-goog.jpg

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί μπαίνουν από τη δουλειά τους. Όπως και να'χει, είναι λυπηρό πλέον οι ιστορίες σε αυτό το site να είναι ψεύτικες. Σημαίνει δύο πράγματα αυτό. 1. Κανείς δε ζει τη ζωή του όπως πραγματικά θα ήθελε και τους έχει φάει όλους η ρουτίνα και 2. Όσοι ζουν όμορφες και ακραίες στιγμές ...ΑΠΛΑ δεν το γράφουν δημοσίως αλλά το κρατάνε μυστικό και το απολαμβάνουν μόνοι τους. Να το θυμάστε αυτό.

πολυ σοβαρο αυτο που ειπες φιλε μου πραγματι εχουμε φτασει σε σημειο οπου το 90-95% φτιαχνεται με τις φαντασιωσεις του και οι σουπερ γαμιαδες του <5% που ζουν τις φαντασιωσεις τους δεν ασχολουνται λεπτο με το νετ γιατι πολυ απλα δεν προλαβαινουν αναμεσα απο τα... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Kανας Δημοσιος υπαλληλος θα ειναι και κανει διαλειμμα για τσιγαρο

cigarettes-02-goog.jpg

αν ηταν δημοσιος και τα ξυνε ολη μερα θα χε χρονο και ανεση να ξαναμπει αργοτερα ρε Πιπη αυτος λεμε μπαινει ΜΟΝΟ 10-11.30 το πρωι και μετα το αλλο πρωι παλι το απολυτο ρεμαλι μας δουλευει και δουλευει σαν γιαπωνεζακι ρομποτακι.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
πολυ σοβαρο αυτο που ειπες φιλε μου πραγματι εχουμε φτασει σε σημειο οπου το 90-95% φτιαχνεται με τις φαντασιωσεις του και οι σουπερ γαμιαδες του <5% που ζουν τις φαντασιωσεις τους δεν ασχολουνται λεπτο με το νετ γιατι πολυ απλα δεν προλαβαινουν αναμεσα απο τα... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Εγώ πριν 2 χρόνια που τα είχα με ένα σούπερ γκομενάκι, σωστό μοντέλο, περνούσα απίστευτες στιγμές και έκανα να μπω στο bourdela 7 μήνες. Να σημειώσω ότι είμαι παντρεμένος. Βλέπεις λοιπόν ότι όσοι περνούν καλά, δε δίνουν δεκάρα για τα ιντερνετικά. Πόσο μάλλον να βγάζουν φόρα-παρτίδα τη ζωή τους σε συνέχειες.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πριν 2 χρόνια που τα είχα με ένα σούπερ γκομενάκι, σωστό μοντέλο, περνούσα απίστευτες στιγμές και έκανα να μπω στο bourdela 7 μήνες. Να σημειώσω ότι είμαι παντρεμένος. Βλέπεις λοιπόν ότι όσοι περνούν καλά, δε δίνουν δεκάρα για τα ιντερνετικά. Πόσο μάλλον να βγάζουν φόρα-παρτίδα τη ζωή τους σε συνέχειες.

ακριβως... ;) ;) ;)  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :rockon: :rockon: :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αυτό το thread θα με κάνει Global Moderator... Το νοιώθω, η στέψη έρχεται... :bounce: :happy: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom