loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αυτό το thread θα με κάνει Global Moderator... Το νοιώθω, η στέψη έρχεται...![]()
![]()
![]()
πες το ψεμματα 100 ποστς σε μια μερα παμε στο διχιλιαρο και για παλιουρες τροχαδην... ;)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αυτό το thread θα με κάνει Global Moderator... Το νοιώθω, η στέψη έρχεται...![]()
![]()
![]()
Εντελώς όμως!πες το ψεμματα 100 ποστς σε μια μερα παμε στο διχιλιαρο και για παλιουρες τροχαδην... ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντελώς όμως!![]()
Έλα ρε συ, μπαμ κάνει ότι είναι μυθομανής. Πριν που έγραψα ότι λέει ψέματα μου απάντησε και με προσφώνησε Σέρλοκ Χόλμς. Αν έλεγε αλήθεια έτσι θα αντιδρούσε;επισης ξαναπονταρω τα ρεστα μου οτι μολις μπει και δει τις εξελιξεις στο θρεντ θα μπει ΣΤΑΝΤΑΡ μια ασχετη μη συνηθισμενη ωρα γι'αυτον αργα το βραδυ ή ξημερωματα,κτλ για να μας ριξει σταχτη στα ματια και θα περιγραφει σκηνικα τρελης κρεπαλης,ρεμαλιασης,παρακμης,κτλ... ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε αγαπαμε τρομπα μας εισαι ωραιος τυπος ρε συ αντε μπες να μας πεις τις εξελιξεις στη Δυναστεια, Νταλας, Τολμη και Γοητεια που ειναι η ζωη σου με τα χιλιαρικα, τα αμαξια, τα ποτα, τις πουτανες, τα ματια, τα γαμησια και τις επιδοξες μοντελες κληρονομους της αμυθητης περιουσιας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα ρε συ, μπαμ κάνει ότι είναι μυθομανής. Πριν που έγραψα ότι λέει ψέματα μου απάντησε και με προσφώνησε Σέρλοκ Χόλμς. Αν έλεγε αλήθεια έτσι θα αντιδρούσε;
Έλα ρε συ, μπαμ κάνει ότι είναι μυθομανής. Πριν που έγραψα ότι λέει ψέματα μου απάντησε και με προσφώνησε Σέρλοκ Χόλμς. Αν έλεγε αλήθεια έτσι θα αντιδρούσε;
Μόνο εσύ το'πιασες...ωραιο του γουατσον που του απαντησες παντως... ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο εσύ το'πιασες...![]()
Θα μπει αύριο και θα απογοητευτεί που τον πήραμε χαμπάρι.ειναι η προσοχη στις λεπτομερειες που λεγαμε φιλε μου και συναδελφε ντετεκτιβ ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μπει αύριο και θα απογοητευτεί που τον πήραμε χαμπάρι.
![]()
Θα αρχίσει να λέει "χαλαρώστε ρε μάγκες, μην κάνετε έτσι, κάντε και λίγο πλάκα" όπως έλεγε ο ghorry...
λοιπον πολυ απλα φιλε μου ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ποστς του ειναι απο τις 10 νταν το πρωι μεχρι το πολυ 11-11.30..!!!! μεχρι σημερα που μας ελεγε εδω και δυο ωρες σχεδον οτι πρεπει να παει να παρει το ψωμι παντεσπανι του που λεει ο θοδωρας...και σε ρωτω φιλε μου ειναι ποτε δυνατον να ειναι το απολυτο ρεμαλι που μας περιγραφει και 4 μερες τωρα να ποσταρει με τετοια ακριβεια ωρας ελβετικου ρολογιου ενω υποτιθεται οτι κοπροσκυλιαζει μεχρι το ξημερωμα σαν ενα καλο ρεμαλι που ειναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S;;;???!!!!
Α εσύ είσαι πολύ ενημερωμένος επί των κλώνων...καλα εκει το εχασε εντελως ειδικα οταν ειπε αγαπη αδερφια,κτλ λεω μπας και ειναι κλωνος του χρηστου1010 απτο θρεντ του στοιχηματος και τρελαθουμε εντελως...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Summary - trompalion Picture/Text
Name: trompalion
Position: Προχωρημένος
Date Registered: 24/09/14, 09:09
[size=10pt][size=10pt]Last Active: Today at 13:12[/size][/size]
Α εσύ είσαι πολύ ενημερωμένος επί των κλώνων...![]()
αφου ειπαμε clone and troll hunter ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα.
Τελικα είστε μπαχαλάκηδες.
Καταστρεψατε ενα νεο που μας ειπε την δραματικη του ιστορια!
Τωρα πως θα βγει στην κοινωνια?
Ουστ μπαχαλακηδες!
![]()