Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ωραιος εκανες και οικονομια...βεβαια εχει αλλη ανεση νασαι μεσα στο δωματιο αραχτος και να απολαμβανεις απο κοντα το θεαμα..εδινα και οδηγιες κανε της εκεινο κανε της το αλλο..πληρωνα βλεπεις και ειχα απαιτησεις!! :grin:
Μικρος ηθελες να γινεις σκηνοθετης;

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?  :2on1:

σε αντιπροσωπεύει απολυτα το nickname  :jerking: :jerking: :jerking:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Έχω πάρει μάτι τον κολλητό μου να σκίζει ανελέητα μια τραβεστι και έχυσα στην μούρη της

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια παει πεθανε ετσι αδοξα το θρεντακι πανω στα νιατα του με 5 μερες ζωης μονο... :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'(
γιατι δεν εχει μπει αραγε ακομα ο εισοδηματιας λεφτας μας που σιχαινεται τη δουλεια απο τη παρασκευη το πρωι μαλλον δε προλαβαινει απ'το πολυ ματι που κανει ολο το πσκ... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
κανας κακοβουλος μπορει να σκεφτει οτι θα ξαναμπει τη δευτερα το πρωι που θα ξαναπαει δουλεια...θου κυριε φυλακη το στοματι μου.... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που ειναι που ειναι που ειναι ο Τρομπας... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;????
Ψαξε...ψαξε...δεν θα τον βρεις...δεν θα τον βρεις....δεν θα τον βρεις...
ουτε στο ματι που γαμεις... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που ειναι που ειναι που ειναι ο Τρομπας... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;????
Ψαξε...ψαξε...δεν θα τον βρεις...δεν θα τον βρεις....δεν θα τον βρεις...
ουτε στο ματι που γαμεις... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι αραγες εχει να μπει στο μπου απο το πρωι της παρασκευης ο ειδοδηματιας φιλος μας που δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα στη ζωη του και 10 χρονια τωρα του δινει 1000 γιουρια το μηνα και αμαξι ο πατερας του που συζει με την μουναρα ιδιαιτερα του σε αλλο σπιτι απο τον αμυθητο κληρονομο τρομπα που δεν θελει να χασει την μυθικη περιουσια απο την νεαρη σφετεριστρια... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η συνεχεια επι τις οθονες σας αυριο Δευτερα πρωι οπου θα ξαναμπει στο μπου απο την δουλιτσα του ο εισοδηματιας μας οπως εμπαινε ολη την βδομαδα... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :cum: :cum: :cum: :cum:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
γιατι αραγες εχει να μπει στο μπου απο το πρωι της παρασκευης ο ειδοδηματιας φιλος μας που δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα στη ζωη του και 10 χρονια τωρα του δινει 1000 γιουρια το μηνα και αμαξι ο πατερας του που συζει με την μουναρα ιδιαιτερα του σε αλλο σπιτι απο τον αμυθητο κληρονομο τρομπα που δεν θελει να χασει την μυθικη περιουσια απο την νεαρη σφετεριστρια... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η συνεχεια επι τις οθονες σας αυριο Δευτερα πρωι οπου θα ξαναμπει στο μπου απο την δουλιτσα του ο εισοδηματιας μας οπως εμπαινε ολη την βδομαδα... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :cum: :cum: :cum: :cum:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που ειναι ο τρομπας πουν'τος ρε παιδια γιατι αραγες δεν εχει μπει απο την παρασκευη να υπερασπισει την ιστορια του τοσο ηττοπαθεια πια καμια αξιοπρεπεια... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :- :- :- :S :S :S :S;;;;????

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
την τραβεστι ή τον φιλο σου φιλε Ιακυνθε...;;
την τραβεστι αλλα τα δέχτηκε τα φλοκια μου στο προσωπάκι της οποτε οκ , όσο για τον φίλο μου του υποσχέθηκα την επόμενη φορα να γαμω εγώ και να βλέπει αυτος

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
την τραβεστι αλλα τα δέχτηκε τα φλοκια μου στο προσωπάκι της οποτε οκ , όσο για τον φίλο μου του υποσχέθηκα την επόμενη φορα να γαμω εγώ και να βλέπει αυτος

ωραιος Ιακυνθε αλλα γιατι τραβεστι φτιαχνεσαι να βλεπεις την πουτσα το ηθελες εσυ ή το φιλος σου..;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom