loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχω ανασφαλεια μην του τα μασησει ολα ειδικα αν την παντρευτει..φυσικο δεν ειναι να ανησυχω?
λογικοτατη η ανησυχια σου φιλε αλλα τι σκοπευεις να κανεις για αυτο...

εχω ανασφαλεια μην του τα μασησει ολα ειδικα αν την παντρευτει..φυσικο δεν ειναι να ανησυχω?
Μηπως πρεπει να δεις κοκκινο κυκλο και 10 δεκατη εντολη στον Αλφα. Εχει κατι ωραια σεναρια. Μπορει να σου χρειαστουν!28 τυπε φτανουν ναι αλλα δεν ξερω ως ποτε θα τα εχω αυτο με τρωει τυποι
Μηπως πρεπει να δεις κοκκινο κυκλο και 10 δεκατη εντολη στον Αλφα. Εχει κατι ωραια σεναρια. Μπορει να σου χρειαστουν!
;)
τιποτα δεν μπορω να κανω παρα μονο να ελπιζω οτι δεν θα ξεμωραθει ο γερος να κανει καμμια μαλακια να παντρευτει μια γυναικα 26 χρονια μικροτερη τουλογικοτατη η ανησυχια σου φιλε αλλα τι σκοπευεις να κανεις για αυτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S ;;;;????
Εσυ ειπες!!!!να την ''βγαλει'' απο τη μεση φιλε παντρεμενε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;;;;
ε οχι κι ετσινα την ''βγαλει'' απο τη μεση φιλε παντρεμενε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;;;;
Εσυ ειπες!!!!
;)
ε οχι κι ετσιθα δουμε τι θα κανω..μαλλον θα ασκησω βετο..θα του πω η την διωχνεις η δεν εχεις πια γιο σε διαγραφω..το σκεφτομαι σαν λυση
28 τυπε φτανουν ναι αλλα δεν ξερω ως ποτε θα τα εχω αυτο με τρωει τυποι
εχω σκεφτει να την την πεσω χωρις λεφτα..αλλα ειναι παμπονηρη καρχαριας σκετος παει για τα πολλα τυπετρομπαλιον τυπε να κρατησεις καβατζα τα 1.000 και να τα ακουμπησεις στην γκομενα του πατερα σου παιζει ενδεχομενο ?
Θα της τον σφυριξεις, να την βιντεοσκοπησεις και να του πεις... πατερα...δες ποια πας να παντρευτεις !!!
Ετσι να κανεις ... να σπειρεις το μισος και την διχονοια αναμεσα τους !!!
Θα σου φαει την περιουσια αυτη, να με θυμασαι εμενα που στο γραφω αυτη την στιγμη ...
εχω σκεφτει να την την πεσω χωρις λεφτα..αλλα ειναι παμπονηρη καρχαριας σκετος παει για τα πολλα τυπε
Αστο. Δεν το χεις. Θα πας να του το πεις και θα βαλεις τα κλαματα.ε οχι κι ετσιθα δουμε τι θα κανω..μαλλον θα ασκησω βετο..θα του πω η την διωχνεις η δεν εχεις πια γιο σε διαγραφω..το σκεφτομαι σαν λυση
58 ο γερος μου και 32 η γκομενα ξανθια ελληνιδα ψηλη 1.70 και αξιογαμητο μουνι..ειναι αυτο που λενε να γαμει ο μπαμπας και του γιου να μην δινει! :S
ε οχι κι ετσιθα δουμε τι θα κανω..μαλλον θα ασκησω βετο..θα του πω η την διωχνεις η δεν εχεις πια γιο σε διαγραφω..το σκεφτομαι σαν λυση
για τα μετρητα ανησυχω τυπε..γλυτωσαμε το κουρεμα απο την μερκελ μην μας τα φαει αυτη!δεν σου χει γραψει τιποτα ο πατερας σου τυπε..;;
τυπαρες μου σας ευχαριστω για την παρεα και τις συμβουλες..παω να ψωνισω αλλοιως θα μεινω νηστικος..ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..καλο μεσημερι σε λους
για τα μετρητα ανησυχω τυπε..γλυτωσαμε το κουρεμα απο την μερκελ μην μας τα φαει αυτη!
Μας αφηνεις πανω στην γλυκα!!!τυπαρες μου σας ευχαριστω για την παρεα και τις συμβουλες..παω να ψωνισω αλλοιως θα μεινω νηστικος..ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..καλο μεσημερι σε λους
Μας αφηνεις πανω στην γλυκα!!!
Καλο μεσημερι.