Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εχω ανασφαλεια μην του τα μασησει ολα ειδικα αν την παντρευτει..φυσικο δεν ειναι να ανησυχω?

λογικοτατη η ανησυχια σου φιλε αλλα τι σκοπευεις να κανεις για αυτο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S ;;;;????

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
28 τυπε φτανουν ναι αλλα δεν ξερω ως ποτε θα τα εχω αυτο με τρωει τυποι
Μηπως πρεπει να δεις κοκκινο κυκλο και 10 δεκατη εντολη στον Αλφα. Εχει κατι ωραια σεναρια. Μπορει να σου χρειαστουν!
;)

Επισκέπτης
λογικοτατη η ανησυχια σου φιλε αλλα τι σκοπευεις να κανεις για αυτο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S ;;;;????
τιποτα δεν μπορω να κανω παρα μονο να ελπιζω οτι δεν θα ξεμωραθει ο γερος να κανει καμμια μαλακια να παντρευτει μια γυναικα 26 χρονια μικροτερη του

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ε οχι κι ετσι  :grin: θα δουμε τι θα κανω..μαλλον θα ασκησω βετο..θα του πω η την διωχνεις η δεν εχεις πια γιο σε διαγραφω..το σκεφτομαι σαν λυση

πως θα τον διαγραψεις εσυ θα του κοψεις το επιδομα φιλε τρομπ... :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
28 τυπε φτανουν ναι αλλα δεν ξερω ως ποτε θα τα εχω αυτο με τρωει τυποι

τρομπαλιον τυπε να κρατησεις καβατζα τα 1.000 και να τα ακουμπησεις στην γκομενα του πατερα σου παιζει ενδεχομενο ?
Θα της τον σφυριξεις, να την βιντεοσκοπησεις και να του πεις... πατερα...δες ποια πας να παντρευτεις !!!

Ετσι να κανεις ... να σπειρεις το μισος και την διχονοια αναμεσα τους !!!
Θα σου φαει την περιουσια αυτη, να με θυμασαι εμενα που στο γραφω αυτη την στιγμη ...

Επισκέπτης
τρομπαλιον τυπε να κρατησεις καβατζα τα 1.000 και να τα ακουμπησεις στην γκομενα του πατερα σου παιζει ενδεχομενο ?
Θα της τον σφυριξεις, να την βιντεοσκοπησεις και να του πεις... πατερα...δες ποια πας να παντρευτεις !!!

Ετσι να κανεις ... να σπειρεις το μισος και την διχονοια αναμεσα τους !!!
Θα σου φαει την περιουσια αυτη, να με θυμασαι εμενα που στο γραφω αυτη την στιγμη ...
εχω σκεφτει να την την πεσω χωρις λεφτα..αλλα ειναι παμπονηρη καρχαριας σκετος παει για τα πολλα τυπε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ε οχι κι ετσι  :grin: θα δουμε τι θα κανω..μαλλον θα ασκησω βετο..θα του πω η την διωχνεις η δεν εχεις πια γιο σε διαγραφω..το σκεφτομαι σαν λυση
Αστο. Δεν το χεις. Θα πας να του το πεις και θα βαλεις τα κλαματα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
58 ο γερος μου και 32 η γκομενα ξανθια ελληνιδα ψηλη 1.70 και αξιογαμητο μουνι..ειναι αυτο που λενε να γαμει ο μπαμπας και του γιου να μην δινει!  :S

μερακλής ο δικός σου   ;) τα ίδια γούστα με μένα έχει  :grin:

Επισκέπτης
τυπαρες μου σας ευχαριστω για την παρεα και τις συμβουλες..παω να ψωνισω αλλοιως θα μεινω νηστικος..ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..καλο μεσημερι σε λους

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

μην κανεις τετοια μαλακια αδερφε...

θα του δωσεις επιλογες

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τυπαρες μου σας ευχαριστω για την παρεα και τις συμβουλες..παω να ψωνισω αλλοιως θα μεινω νηστικος..ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..καλο μεσημερι σε λους

γιατι δεν ψωνιζεις απο την προηγουμενη τυπε μου καθε πρωι τετοια ωρα πας σουπερ μαρκετ.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S;;??

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μας αφηνεις πανω στην γλυκα!!!
Καλο μεσημερι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom