Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σοβαρεψου τυπε..εγω ειμαι γιος του..(και τι γιος ε? ) αλλα να του τα τρωει ενα μουνι ξεφτιλα ειναι..υποψιαζομαι οτι γι αυτο γκρινιαζει τελευταια ο γερος

ξεφτιλα δηλαδη δεν αξιζει καθολου τυπε μου ποσω χρονωνανε ειναι και με τι προσοντα περικαλω... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:;;;????

Επισκέπτης
ξεφτιλα δηλαδη δεν αξιζει καθολου τυπε μου ποσω χρονωνανε ειναι και με τι προσοντα περικαλω... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:;;;????
58 ο γερος μου και 32 η γκομενα ξανθια ελληνιδα ψηλη 1.70 και αξιογαμητο μουνι..ειναι αυτο που λενε να γαμει ο μπαμπας και του γιου να μην δινει!  :S

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αμα ειναι τυπε να τη βρεις θα στο κανω το ψυχικο. Αλλα θα ειναι και 2 ατομα ακομα δικα μου μεσα γιατι δε σου εχω εμπιστοσυνη. Αμα απλωσεις χερι θα στο κοψει φαλτσετα στη στιγμη. Τα ατομα εχουν βγαλει σχολη χασαπικη. Κατα τα αλλα, θα σε χρεωσω με τον ποντο. Δε θα σουρθει πολυ. 2 ευρω ο ποντος, 16 ευρω θα πληρωσεις.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
58 ο γερος μου και 32 η γκομενα ξανθια ελληνιδα ψηλη 1.70 και αξιογαμητο μουνι..ειναι αυτο που λενε να γαμει ο μπαμπας και του γιου να μην δινει!  :S

και η μανα σου δεν ψιλιαζεται τιποτα φιλε ή ειναι ολη μερα σε ψωνια,καφεδες,χαρτια,κτλ με φιλες της... :huh: :huh: :think: :think:;;

Επισκέπτης
Αμα ειναι τυπε να τη βρεις θα στο κανω το ψυχικο. Αλλα θα ειναι και 2 ατομα ακομα δικα μου μεσα γιατι δε σου εχω εμπιστοσυνη. Αμα απλωσεις χερι θα στο κοψει φαλτσετα στη στιγμη. Τα ατομα εχουν βγαλει σχολη χασαπικη. Κατα τα αλλα, θα σε χρεωσω με τον ποντο. Δε θα σουρθει πολυ. 2 ευρω ο ποντος, 16 ευρω θα πληρωσεις.
τηρω παντα τις συμφωνιες δεν χρειαζονται απειλες..στειλε πμ

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εχει συχγωρεθει εδω και 3 χρονια τυπε

Δεν το ξερα με συγχωρεις συλληπητηρια φιλε δηλαδη μενει ο πατερας σου στο μεγαλο πατρικο σπιτι μονος και εσυ στο δευτερο μονος και οι δυο σας μονοι... :- :- :( :(;;

Επισκέπτης
Δεν το ξερα με συγχωρεις συλληπητηρια φιλε δηλαδη μενει ο πατερας σου στο μεγαλο πατρικο σπιτι μονος και εσυ στο δευτερο μονος και οι δυο σας μονοι... :- :- :( :(;;
δεν πειραζει φιλε δεν το ηξερες..ευχαριστω για τα συλλυπητηρια ο μπαμπας ζει με τη γκομενα που λεγαμε και μου πετα ενα χιλιαρικο στην μαπα να ην τον ενοχλω μενουμε περιπου 1 χιλιομετρο μακρια..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν πειραζει φιλε δεν το ηξερες..ευχαριστω για τα συλλυπητηρια ο μπαμπας ζει με τη γκομενα που λεγαμε και μου πετα ενα χιλιαρικο στην μαπα να ην τον ενοχλω μενουμε περιπου 1 χιλιομετρο μακρια..

να εισαι καλα φιλε δηλαδη συζει με την γραμματεα του τα εχουν κανονικα δηλαδη...

Επισκέπτης
να εισαι καλα φιλε δηλαδη συζει με την γραμματεα του τα εχουν κανονικα δηλαδη...
ναι και τραβαει χρημα η λεγαμενη..ειμαι βεβαιος.. οπως βλεπεις καθεανθρωπος αντιμετωπιζει προβληματα ειτε εχει λιγα φραγκα ειτε οχι

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ναι και τραβαει χρημα η λεγαμενη..ειμαι βεβαιος.. οπως βλεπεις καθεανθρωπος αντιμετωπιζει προβληματα ειτε εχει λιγα φραγκα ειτε οχι

τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια τυποι...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σιγουρα ποσο μαλλον ενα χιλιαρικακι τον μηνα!  ;)

μες τη δυστυχια ζεις ρε τρομπ αλλα δε μου λες τι σε χαλαει περισσοτερο εσενα οτι συζει με την γκομενα του ο γερος σου ή οτι εκεινη του τρωει οτι θα μπορουσες να τρως εσυ... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: ;;;???!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σου φτανουν τα χιλια τυπε?
Ποσο χρονων εισαι?
:think:

Επισκέπτης
μες τη δυστυχια ζεις ρε τρομπ αλλα δε μου λες τι σε χαλαει περισσοτερο εσενα οτι συζει με την γκομενα του ο γερος σου ή οτι εκεινη του τρωει οτι θα μπορουσες να τρως εσυ... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: ;;;???!!!
εχω ανασφαλεια μην του τα μασησει ολα ειδικα αν την παντρευτει..φυσικο δεν ειναι να ανησυχω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom