Χωρίς κάποτα αρκετές φορές στην ηλικία των 16-17-18 πηγαίναμε σε μπουρδελα σε κωλομπαρα σε οτιδήποτε υπήρχε ακόμη και λίγο μεγαλύτερος , ούτε ξέραμε τι συνέβαινε πι πουτανες μας βλέπανε και οι ίδιες μας τσιμπούκωνανε χωρίς κάποτα ήταν μαγκιά ,μέχρι που κάποια στιγμή σε ένα Μαγαζι στην περιοχή που ζούσα βρέθηκε κοπέλα με aids …..πολύ δύσκολα παιδιά το άγχος η Σφίξα πι τύψεις όλα στο κόκκινο , σε λίγο καιρό βρέθηκε και άνθρωπος θετικός με aids θαμώνας σαν και εμάς,
Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω κοιτούσαμε ο εμάς τον άλλο και θέλαμε να κλάψουμε ακόμη και τώρα αν το θυμηθεί κάποιος από την παρέα το κλίμα βαραίνει , ευτυχώς δεν πήρα κανένα παράσημο ούτε εγώ πουρέ οι φίλοι μου , το παλικάρι το έβλεπα που και που στο δρόμο τώρα έχω καιρό μα τον δω , όσο παίρνανε τα χρόνια κ σκέφτομαι ποσό τυχερός μπορεί ν ήμουν που δεν κόλλησα τίποτα είτε για μενα είτε για κοριτσάκια που είχαμε συγχρόνως σχέση και δεν ξέρανε τίποτα είναι για όλους τους γύρω , προσοχή παιδιά και μόνο στην ιδέα όλα αρνητικά για 4-5 λεπτά σαρκικές επαφής καταστρέφεται η ζωή σου , εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε πρεπ ούτε τίποτα , μακρυά κι οποίο άτομο στο προτείνει επίσης μακρυά ,