Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σας έχει τύχει πουτάνα να τον τρώει ακάποτα και μετά να σηκώνεται ψάχνοντας τις πλατφόρμες της μην πατήσει κάτω ξυπόλυτη;
Εννοείς χωρίς καπότα φυσικά. Απλά ξέχασες να το γράψεις. Συμφωνώ. Έχεις κάποια γνώμη για γλωσσόφιλα, γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες;Το να κάνεις σεξ με μία ιερόδουλη αποκαλείται απλά, άγνοια κινδύνου. Αυτός που το κάνει, εγκληματεί κατά του εαυτού του...
Ναι, ξέχασα να το γράψω (χωρίς καπότα). Γλυφομούνι, φυσικά έχω κάνει, γλυφοκώλι, όχι. Έχω συναντήσει πεντακάθαρα ξυρισμένα και ελαφρώς αξύριστα μουνάκια αλλά δυστυχώς μου είχαν τύχει και μουνιά που μύριζαν ψαρίλα, οπότε αυτομάτως ξενέρωνα και σταματούσα, παρόλο που μου αρέσει να γλύφω.Εννοείς χωρίς καπότα φυσικά. Απλά ξέχασες να το γράψεις. Συμφωνώ. Έχεις κάποια γνώμη για γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες;
θα με ενδιέφερε η άποψη σου. Η εκεί όλα οκ;
Εγώ ένα από αυτά που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι πως μια πουτάνα π.χ αποφεύγει το ελεύθερο στοματικό ή το γλύψιμο στ αρχίδια αλλά δέχεται γλυφομούνι ή πουτσοτρίψιμο στο μουνί κτλ. Δηλαδή υπολογίζει το στόμα της περισσότερο από το μουνί της; μετά πως να μην γελάς; για μένα αυτό λέγεται ερασιτεχνισμός, αμέλεια και τεμπελιά.Ναι, ξέχασα να το γράψω (χωρίς καπότα). Γλυφομούνι, φυσικά έχω κάνει, γλυφοκώλι, όχι. Έχω συναντήσει πεντακάθαρα ξυρισμένα και ελαφρώς αξύριστα μουνάκια αλλά δυστυχώς μου είχαν τύχει και μουνιά που μύριζαν ψαρίλα, οπότε αυτομάτως ξενέρωνα και σταματούσα, παρόλο που μου αρέσει να γλύφω.
Εγώ ένα από αυτά που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι πως μια πουτάνα π.χ αποφεύγει το ελεύθερο στοματικό ή το γλύψιμο στ αρχίδια αλλά δέχεται γλυφομούνι ή πουτσοτρίψιμο στο μουνί κτλ. Δηλαδή υπολογίζει το στόμα της περισσότερο από το μουνί της; μετά πως να μην γελάς; για μένα αυτό λέγεται ερασιτεχνισμός, αμέλεια και τεμπελιά.
Μπορείς να μου πεις σε πμ πιο ήταν;Ένας γνωστός μου (που δεν ειναι ενεργός εδώ) πήρε πριν μερικούς μήνες κοπέλα από γνωστό γραφείο και μεσα στην καβλα του (και της κοπέλας) υπήρχε επαφή/τρίψιμο χωρίς προφύλαξη (όχι διείσδυση) και μετά πάλευε περίπου 3-4 μήνες με μυκητίαση. Το είχα γράψει και στο νήμα του γραφείο αλλά έσβησαν το σχόλιο μου. Απλώς το γράφω επειδή τέτοια περιστατικά δημιουργούνται ακόμα και με ελάχιστη επαφή, χωρίς η (απροστάτευτη) διείσδυση να είναι απαραίτητη και επειδή η κοπέλα είναι ακόμα ενεργή ανα καιρούς. Προσοχή και καλά γαμησια!
Αυτά είναι θεωρίες πιθανοτήτων. Κίνδυνος υπάρχει εκατέρωθεν. Οι τύπισσες απλά βαριούνταιΜε το ελεύθερο στοματικό κινδυνεύει να κολλήσει κάτι η πουτάνα περισσότερο από ό,τι κινδυνεύει ο πελάτης ενώ από το γλυφομούνι κινδυνεύει περισσότερο αυτός!
Συμφωνώ.Όχι , δεν έχω κάνει και δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον για ακάποτο με ιερόδουλες.
Το πόση ώρα θα μείνει μαζί σου μια πουτάνα, όπως και το τι θα κάνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα.Αυτά είναι θεωρίες πιθανοτήτων. Κίνδυνος υπάρχει εκατέρωθεν. Οι τύπισσες απλά βαριούνται
την πίπα και θέλουν γαμήσι με αχ βαχ να ξεμπερδεύουν. Βρες εσύ πουτάνα να σου κάνει τσιμπούκι
κάνα τέταρτο. Μόνο κάτι μπουχέσες ή κωλόγριες το κάνουν.
πουτάνα από οίκο ή ανεξάρτητη;;Προ δύο ημερών σε γνωστό γαμοξενοδοχείο της Αθήνας, πέτυχα στην είδοσο γνωστή πουτάνα
σχετικά εμφανίσιμη σε σχέση με τα μπάζα που κυκλοφορούν στην πορνεία η οποία ανακοινώνει
απλό πρόγραμμα. Δεν θα αποκαλύψω το όνομά της διότι όπως γνωρίζουμε από εμένα βοήθεια
μην περιμένετε σε τίποτα.
Έβγαινε με θηριώδη αράπη ο οποίος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Τώρα, αν κάποιοι νομίζετε
ότι είστε οι εκλεκτοί και περνάτε έτσι κι αλλιώς με υπηρεσίες της πλάκας, δεν νομίζω
ότι ο δίμετρος ντουλάπας αρκέστηκε σε ιεραποστολικό και έξω από την πόρτα. Ότι καταλάβατε...
Δεκτό. Τα παραδείγματα όμως αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά. Δεν είναι ο κανόνας.Το πόση ώρα θα μείνει μαζί σου μια πουτάνα, όπως και το τι θα κάνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα.
Την περασμένη εβδομάδα γαμούσα ακάποτα το στόμα μιας πολύ γνωστής MILF πουτάνας επί ένα ολόκληρο τέταρτο έως ότου άδειασα μέσα της (τα έφτυσε στο νιπτήρα).
Όλα γίνονται στα μπουρδέλα!
Του δεκάρικου θα σου απαντήσω. Δεν ξέρω αν εργάζεται πια μιας που έχει περάσει καιρός.πουτάνα από οίκο ή ανεξάρτητη;;
Έχετε κάνει ποτέ ΣΕΞ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη?
Το λες σαν να είναι κάτι ιδιαίτερο.Το πόση ώρα θα μείνει μαζί σου μια πουτάνα, όπως και το τι θα κάνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα.
Την περασμένη εβδομάδα γαμούσα ακάποτα το στόμα μιας πολύ γνωστής MILF πουτάνας επί ένα ολόκληρο τέταρτο έως ότου άδειασα μέσα της (τα έφτυσε στο νιπτήρα).
Όλα γίνονται στα μπουρδέλα!
Άμα η χαζή κάθε φορά που την πονούσε ο λαιμός, έπαιρνε κουτουρού αντιβίωση για να πάει να δουλέψει και δεν ολοκλήρωσε σωστά ένα κύκλο θεραπείας για χλαμύδια, τότε αυτά σίγα σιγά αποκτήσαν ανθεκτικότητα σε ότι αντιβίωση είχε πάρει στη ζωή της. Για αυτό φωνάζουν οι ιατροί για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών, αλλά ποιος ακούει...Αν κατάφερες να κολλήσεις χλαμύδιο που να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό σε δοξυκυκλίνη, αζιθρομυκίνη, οφλοξασίνη, και ερυθρομυκίνη, τι να πω, πρέπει να ήταν τρελείο χημείο η όλη φάση... Δεν είναι σπάνιο να συναντήσεις χλαμύδιο ανθεκτικό πχ στην δοξυκυκλίνη, αλλά και στα τέσσερα αντιβιωτικά ταυτόχρονα; Δύσκολο πολύ. Να ξέρεις, πως ακόμα και για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πάλι αντιβιωτικά.