Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 612
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 453 61,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    736

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες να σας πω εγώ μια υπηρεσία που δεν υπάρχει πουθενά πλέον σε πουτανάδικα κι ορθώς με τόσες παθησεις και μικρόβια; παρτούζα με δύο πουτάνες όπου τον τρώνε στα 4 ακάποτα ή χωρίς
να αλλάζουν καπότα ακόμα κι αν ήταν με αυτή. Πρώτη φορά το ακούτε;

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.519
Πόντοι
7.195
Το να κάνεις σεξ με μία ιερόδουλη αποκαλείται απλά, άγνοια κινδύνου. Αυτός που το κάνει, εγκληματεί κατά του εαυτού του...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το να κάνεις σεξ με μία ιερόδουλη αποκαλείται απλά, άγνοια κινδύνου. Αυτός που το κάνει, εγκληματεί κατά του εαυτού του...
Εννοείς χωρίς καπότα φυσικά. Απλά ξέχασες να το γράψεις. Συμφωνώ. Έχεις κάποια γνώμη για γλωσσόφιλα, γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες;
θα με ενδιέφερε η άποψη σου.
Η εκεί όλα οκ;

:confused:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.519
Πόντοι
7.195
Εννοείς χωρίς καπότα φυσικά. Απλά ξέχασες να το γράψεις. Συμφωνώ. Έχεις κάποια γνώμη για γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες;
θα με ενδιέφερε η άποψη σου. Η εκεί όλα οκ;

:confused:
Ναι, ξέχασα να το γράψω (χωρίς καπότα). Γλυφομούνι, φυσικά έχω κάνει, γλυφοκώλι, όχι. Έχω συναντήσει πεντακάθαρα ξυρισμένα και ελαφρώς αξύριστα μουνάκια αλλά δυστυχώς μου είχαν τύχει και μουνιά που μύριζαν ψαρίλα, οπότε αυτομάτως ξενέρωνα και σταματούσα, παρόλο που μου αρέσει να γλύφω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι, ξέχασα να το γράψω (χωρίς καπότα). Γλυφομούνι, φυσικά έχω κάνει, γλυφοκώλι, όχι. Έχω συναντήσει πεντακάθαρα ξυρισμένα και ελαφρώς αξύριστα μουνάκια αλλά δυστυχώς μου είχαν τύχει και μουνιά που μύριζαν ψαρίλα, οπότε αυτομάτως ξενέρωνα και σταματούσα, παρόλο που μου αρέσει να γλύφω.
Εγώ ένα από αυτά που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι πως μια πουτάνα π.χ αποφεύγει το ελεύθερο στοματικό ή το γλύψιμο στ αρχίδια αλλά δέχεται γλυφομούνι ή πουτσοτρίψιμο στο μουνί κτλ. Δηλαδή υπολογίζει το στόμα της περισσότερο από το μουνί της; :2funny:μετά πως να μην γελάς; για μένα αυτό λέγεται ερασιτεχνισμός, αμέλεια και τεμπελιά.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.017
Πόντοι
81
Εγώ ένα από αυτά που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι πως μια πουτάνα π.χ αποφεύγει το ελεύθερο στοματικό ή το γλύψιμο στ αρχίδια αλλά δέχεται γλυφομούνι ή πουτσοτρίψιμο στο μουνί κτλ. Δηλαδή υπολογίζει το στόμα της περισσότερο από το μουνί της; :2funny:μετά πως να μην γελάς; για μένα αυτό λέγεται ερασιτεχνισμός, αμέλεια και τεμπελιά.

Με το ελεύθερο στοματικό κινδυνεύει να κολλήσει κάτι η πουτάνα περισσότερο από ό,τι κινδυνεύει ο πελάτης ενώ από το γλυφομούνι κινδυνεύει περισσότερο αυτός!

Matches Malone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
1.447
Πόντοι
486
Ένας γνωστός μου (που δεν ειναι ενεργός εδώ) πήρε πριν μερικούς μήνες κοπέλα από γνωστό γραφείο και μεσα στην καβλα του (και της κοπέλας) υπήρχε επαφή/τρίψιμο χωρίς προφύλαξη (όχι διείσδυση) και μετά πάλευε περίπου 3-4 μήνες με μυκητίαση. Το είχα γράψει και στο νήμα του γραφείο αλλά έσβησαν το σχόλιο μου. Απλώς το γράφω επειδή τέτοια περιστατικά δημιουργούνται ακόμα και με ελάχιστη επαφή, χωρίς η (απροστάτευτη) διείσδυση να είναι απαραίτητη και επειδή η κοπέλα είναι ακόμα ενεργή ανα καιρούς. Προσοχή και καλά γαμησια!
Μπορείς να μου πεις σε πμ πιο ήταν;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με το ελεύθερο στοματικό κινδυνεύει να κολλήσει κάτι η πουτάνα περισσότερο από ό,τι κινδυνεύει ο πελάτης ενώ από το γλυφομούνι κινδυνεύει περισσότερο αυτός!
Αυτά είναι θεωρίες πιθανοτήτων. Κίνδυνος υπάρχει εκατέρωθεν. Οι τύπισσες απλά βαριούνται
την πίπα και θέλουν γαμήσι με αχ βαχ να ξεμπερδεύουν. :2funny:Βρες εσύ πουτάνα να σου κάνει τσιμπούκι
κάνα τέταρτο. Μόνο κάτι μπουχέσες ή κωλόγριες το κάνουν. Εμένα όσες κανονικές γκόμενες έχω βρει
όχι μόνο δεν βαριούνται αλλά το απολαμβάνουν για να γαμηθούν καλύτερα.
Οι πουτάνες όλο στην ρέκλα είναι. Κατά τα άλλα επαγγελματίες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παιδιά, ποιες πιστεύετε είναι οι πιο στάνταρ ακάποτες πουτάνες; Εννοείται κάποιες κωλόγριες και σακατεμένα μιλφ :confused: σλλά από άποψη εθνικότητας πιστεύω οι Ουκρανές κι οι (δήθεν) Ρωσίδες.
Αμέσως μετά οι Μολδαβές.
Στην Μολδαβία είναι φρικτή
η κατάσταση. Τρώει ο ένας τον άλλον που λέει ο λόγος.
Νομίζω αν ζούσα στην Μολδαβία θα είχα γίνει ανθρωποφάγος. Αν μείνω χωρίς κρέατα, τυριά και ψάρια, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Οι Έλληνες είμαστε άχρηστος λαός αλλά καλοπερασάκηδες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.894
Πόντοι
3.556
Όχι , δεν έχω κάνει και δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον για ακάποτο με ιερόδουλες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι , δεν έχω κάνει και δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον για ακάποτο με ιερόδουλες.
Συμφωνώ.
Το λογικό για την υγεία
είναι το όχι και το πιθανόν είναι απλά να τύχει.
Αν το κάνει κάποιος στόχο,
δεν λέει.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.017
Πόντοι
81
Αυτά είναι θεωρίες πιθανοτήτων. Κίνδυνος υπάρχει εκατέρωθεν. Οι τύπισσες απλά βαριούνται
την πίπα και θέλουν γαμήσι με αχ βαχ να ξεμπερδεύουν. :2funny:Βρες εσύ πουτάνα να σου κάνει τσιμπούκι
κάνα τέταρτο. Μόνο κάτι μπουχέσες ή κωλόγριες το κάνουν.
Το πόση ώρα θα μείνει μαζί σου μια πουτάνα, όπως και το τι θα κάνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα.

Την περασμένη εβδομάδα γαμούσα ακάποτα το στόμα μιας πολύ γνωστής MILF πουτάνας επί ένα ολόκληρο τέταρτο έως ότου άδειασα μέσα της (τα έφτυσε στο νιπτήρα).

Όλα γίνονται στα μπουρδέλα!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.949
Πόντοι
3.246
Προ δύο ημερών σε γνωστό γαμοξενοδοχείο της Αθήνας, πέτυχα στην είδοσο γνωστή πουτάνα
σχετικά εμφανίσιμη σε σχέση με τα μπάζα που κυκλοφορούν στην πορνεία :2funny: η οποία ανακοινώνει
απλό πρόγραμμα. Δεν θα αποκαλύψω το όνομά της διότι όπως γνωρίζουμε από εμένα βοήθεια
μην περιμένετε σε τίποτα. :rockon:
Έβγαινε με θηριώδη αράπη ο οποίος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Τώρα, αν κάποιοι νομίζετε
ότι είστε οι εκλεκτοί και περνάτε έτσι κι αλλιώς με υπηρεσίες της πλάκας, δεν νομίζω
ότι ο δίμετρος ντουλάπας αρκέστηκε σε ιεραποστολικό και έξω από την πόρτα. Ότι καταλάβατε...

πουτάνα από οίκο ή ανεξάρτητη;;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το πόση ώρα θα μείνει μαζί σου μια πουτάνα, όπως και το τι θα κάνει, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα.

Την περασμένη εβδομάδα γαμούσα ακάποτα το στόμα μιας πολύ γνωστής MILF πουτάνας επί ένα ολόκληρο τέταρτο έως ότου άδειασα μέσα της (τα έφτυσε στο νιπτήρα).

Δεκτό. Τα παραδείγματα όμως αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά. Δεν είναι ο κανόνας.
Δεν χωράει στην ίδια φράση το να "σε γουστάρει σαν άντρα την συγκεκριμένη ώρα". Απλώς της έκατσες λίγο πιο οκ
σε ολοκλήρωση εργασίας από άλλους. Μπορεί και να είσαι πελάτης της ή τσιμπουκλής ως γούστο
και να σε τελειώνει έτσι. Αν αυτό που λες, έβρισκε εφαρμογή δεν θα υπήρχαν παράπονα για ξεπέτες ή τεμπελίκια
σε τσιμπούκια. :confused:Επίσης αναφέρθηκες σε μιλφ. Το αν βλέπεται το γνωρίζεις εσύ. Εμένα δεν με απασχολεί.
Έχεις ένα ευρύ πεδίο πουτανών να κάνουν δυνατά τσιμπούκια; όχι διότι πολλές βαριούνται όπως γνωρίζουμε.
Όσον αφορά το 15λεπτο, παίρνει θετικό πρόσημο. Έκανε όμως την δουλειά της αφού πληρώθηκε γι αυτό.
Προσωπικά ως σταθερά προσκείμενος στην πλευρά πελατών, χαίρομαι όταν πελάτες αποκομίζουν οφέλη
από την συνάντηση με πουτάνες. Το νορμάλ δηλαδή αλλά και το συμφέρον μας όταν πάμε. :rockon:
Δηλαδή αν εσύ μπορείς να κάτσεις μέσα κάνα μισάωρο στο δεκάρικο ή στο εικοσάρικο
και να περάσεις καλά με ηθοποιία, πειθώ, καραγκιοζιλίκια, γέλια κτλ, ασπάζομαι την τεχνική σου. Είμαι σαφής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πουτάνα από οίκο ή ανεξάρτητη;;
Του δεκάρικου θα σου απαντήσω. Δεν ξέρω αν εργάζεται πια μιας που έχει περάσει καιρός.
Όποτε ξαναπάω, θα ρίξω μια ματιά.
Όπως επίσης έχω πετύχει και πουτάνα στάνταρ εν ενεργεία, να τα στάζει σε Πακιστανό
όπου μάλιστα το υπηρετικό προσωπικό γέλασε κατά την είσοδό του λέγοντας "ααα ήρθε ο αγαπητικός".

:2funny:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.844
Πόντοι
2.256
Έχετε κάνει ποτέ ΣΕΞ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη?

area-omega.gif

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λοιπόν, να ένας ακάποτος γρίφος...δεν απαντάω σε τίποτα απολύτως και δεν δίνεται η λύση.

Βαθμός δυσκολίας: 8/10

"πήγαινε βόλτα στην οδό που περιμένει εργάτες
θα 'ναι μεγάλο κι όμορφο σαν μύγα μες στο γάλα
περπάτα μόνο στα ζυγά τα νούμερα του δρόμου
κοίταξε γύρω σου καλά να βρεις κάποιο σιαμαίο
απέναντι του η σιωπή κάποτε είχε κόσμο
πρόσεξε μύστη μου καλά βαμμένος είναι ο στόχος
άλλοι πηγαίνουν σταθερά κι άλλοι δεν προτιμούνε

επέλεξε με σύνεση εγώ νίπτω τας χείρας".

giphy.gif

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846

Το λες σαν να είναι κάτι ιδιαίτερο.
Σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας οι περισσότερες κοπέλες κάνουν ακαπωτα μπουκια και τα παίρνουν στο στόμα.
Και ο ουρανός είναι μπλε.
Και τι άλλο νέο θα μας πεις;

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.905
Πόντοι
26.236
Αν κατάφερες να κολλήσεις χλαμύδιο που να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό σε δοξυκυκλίνη, αζιθρομυκίνη, οφλοξασίνη, και ερυθρομυκίνη, τι να πω, πρέπει να ήταν τρελείο χημείο η όλη φάση... Δεν είναι σπάνιο να συναντήσεις χλαμύδιο ανθεκτικό πχ στην δοξυκυκλίνη, αλλά και στα τέσσερα αντιβιωτικά ταυτόχρονα; Δύσκολο πολύ. Να ξέρεις, πως ακόμα και για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πάλι αντιβιωτικά.
Άμα η χαζή κάθε φορά που την πονούσε ο λαιμός, έπαιρνε κουτουρού αντιβίωση για να πάει να δουλέψει και δεν ολοκλήρωσε σωστά ένα κύκλο θεραπείας για χλαμύδια, τότε αυτά σίγα σιγά αποκτήσαν ανθεκτικότητα σε ότι αντιβίωση είχε πάρει στη ζωή της. Για αυτό φωνάζουν οι ιατροί για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών, αλλά ποιος ακούει...

Ναι φυσικά εν τέλη βρέθηκε σχήμα που τα κατατρόπωσε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom