Πως γίνεται εσύ να συμφωνείς μαζί μου κι εγώ να διαφωνώ μαζί σου
Όχι ρε συ, εγώ δεν βρίσκω σωστό να μπαίνουν ταμπέλες σε ανθρώπους και μάλιστα για πράγματα που δεν ευθύνεσαι εσύ (βλ κόβιντ κ λοιπές μαλακίες), δηλαδή αν εσύ εμπλακείς μία φορά στη ζωή σου σε κάποιο τροχαίο, θα πρέπει να έχεις ταμπέλα κακού οδηγού;
Εγώ αυτό που λέω είναι ο καθένας να προσέχει την πάρτη του/υγεία του.
Ειδικά στις μέρες μας... με πλαστές ταυτότητες, χαρτονομίσματα κτλπ, το να φτιάξεις πλαστό έγγραφο, αποτελέσματα εξετάσεων το κάνει και παιδί νηπιαγωγείου.
Ούτε θα πρέπει να ρωτάτε (όλοι μας το κάνουμε σαν αντανακλαστικό αλλά ιδίως οι στρ8) τον/την άλλο/η, είσαι καλά από θέματα υγείας; Κάνεις εξετάσεις;
Και να περιμένεις να σου απαντήσει αλήθεια... Εδώ οι δικηγόροι και λένε ψέμματα στο δικαστήριο, θέλω να πω... anyway...
Στο κάτω κάτω, ο/η άλλος/η μπορεί να κόλλησε κάτι πρόσφατα και να μην το έχει πάρει χαμπάρι ο/η ίδιος/α ακόμα.
Ο κάθε γαμιάς θα πρέπει να προσέχει τον εαυτό του.
Φυσικά τα πιο επικίνδυνα είναι τα dark room, gloryholes κτλπ όπου δεν βλέπεις που τον ...βάζεις
Εγώ πχ αν δω κάποιον με περίεργα σημάδια (όχι μόνο στο καυλί αλλά και στο υπόλοιπο σώμα), μη φυσιολογικό χρώμα δέρματος, περίεργη συμπεριφορά, περίεργη μυρωδιά κτλπ κτλπ δεν κάνω κάτι.
Η πρόταση μου κλείνοντας είναι ... ΟΛΑ ΜΕΣΑ