Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό που λες μου θυμίζει κουβέντα προ ετών που είχα με κάτι γνωστούς. Απορούσαμε για ποιον λόγο μια πουτάναΕγω θα σας πω μια ιστορια. Υπηρχε πουτανα η οποια πιστευω εδινε ακαποτα γιατι ηθελε να κρατησει "τακτικους" πελατες. Σου λεει αμα του το δωσο ακαποτο θα φαει κολλημα μαζι μου και θα συνεχισει να ερχεται σε μενα. Το διαπιστωσα ακομα περισσοτερο οταν της ειχα ζητησει τηλεφωνο για να βρεθουμε και εκτος μαγαζιου. Ηταν παντα αρνητικη. Ειχα βρει το φβ της της εστελνα αλλα ποτε δεν απαντουσε. Με το που επεσε ο κοβιντ ομως και επεσε πεινα , κατευθειαν μου εστειλε μηνυμα απο μονη της να μου πει να βρεθουμε.
να κάθεται να σαλονάρει άπειρες φορές την μέρα σε ένα μπουρδέλο για να βγάλει τα ραντεβού της με άπειρες διαφορετικές προσωπικότητες που πρέπει να τους ανέχεται και δεν βρίσκει ναυαγούς να τους τα μασάει
σε εξωτερικά ραντεβού με οικονομικά κουτουλίδια να βγάζουν φωτιές. Πολύ αργότερα καταλάβαμε ότι έπρεπε να έρθει ο κόβιντ για να μπορέσουν να σκεφτούν αυτή την απλούστατη ιδέα. Ο κόβιντ τερμάτισε τα μπουρδέλα.
Οι μισές έφυγαν κι οι υπόλοιπες κατάλαβαν ότι με ραντεβού καλύτερα. Μέχρι που παριστάνουν και τα cg.
Μάλιστα κάποιες που είναι έξυπνες, χρησιμοποιούν ακόμα το μπουρδέλο ως δόλωμα για να βρίσκουν πελάτες.
Και μην πει κανείς ότι στα μπουρδέλα έχουν ασφάλεια διότι σε κάθε κατηγορία της πορνείας
καμία δεν παίζει μπάλα ξεκρέμαστη.