Εχω κατηγορηθει απο εδω μεσα μεχρι και οτι σπερνω τον θανατο επειδη τολμησα να ανφερω πως σε μια συνευρεση με κινεζακι call girl φανηκε πως ηταν τοσο αβγαλτη που ειχε ξεχασει να φερει μαζι της προφυλακτικο δεχομενη, μιας και ουτε εγω ειχα καποτα στο σπιτι, να κανουμε σεξ και να τραβηχτω πριν ολοκληρωθει η "αποτροπαια" πραξη. Οι περισσοτεροι μου την πεσανε ωσαν να επροκειτο για κατι που δεχονται να κανουν μ'εμενα ολες οι ιεροδουλες της ελληνικης επικρατειας ετσι ωστε ουτε λιγο ουτε πολυ να εχω μετατραπει σε δημοσιο κινδυνο για ολους εσας τους υπολοιπους.
Εχω επισης διαβασει επανειλλημενα μεσα απο παρα πολλα θρεντς αυτου του σαιτ για περιπτωσεις ιεροδουλων πιατσοβιων, μαυρουλες, τσιγγανες, πρεζακια, call girls και αλλες που υποτιθεται πως αν τους το ζητησεις και τους δωσεις και το κατι τις παραπανω, δεχονται αγογγυστα το ακασποτο γαμησι.
Επι της ουσιας και πιο συγκεκριμενα ομως κανενας δεν εχει αναφερθει μεχρι σημερα. Μεχρι στιγμηςσ'εμενα τουλαχιστον με εξαιρεση την προαναφερθεισα περιπτωση της κινεζουλας, δεν εχει ξανατυχει κατι παρομοιο.
Ενδιαφερομαι ομως παρα πολυ να μαθω, κι'εφοσον ανησυχειτε τοσο πολυ για τις ευπαθεις ομαδες πληθυσμου που διαβαζουν το σαιτ, θα παρακαλεσω θερμα τους συναγωνιστες εκεινους που εχουν ισως κατι πιο συγκεκριμενο να με ενημερωσουν με πμ.
Εφοσον καποιοι απο εσας και μεσα απο αλλα θρεντς εχετε αναφερθει σε ομαδες ιεροδουλων που υποτιθεται πως το κανουν γιατι δεν μου λεει ενας εστω απο εσας, ποια κοπελα ειναι που το κανει συγκεκριμενα, να παθω ο,τι ειναι να παθω, να σας αδειασω και εγω την γωνια μια ωρα αρχιτερα μπας γλυτωστε και οι υπολοιποι ετσι απ'τα χειροτερα?