You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν βγαινεις απο το σαιτ μην μας κολησεις καμια αρωστια?
εχεις δικιο, μη κολλησει κανα ιο το λαπτοπ μου
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.250
- Πόντοι
- 7.885
ΑΡΡΩΑΣΤΙΑ το ακάποτο γαμήσι μάγκες .Προς το παρόν είμαι εντάξει,όπως μου είπαν τουλάχιστον 2 δερματολόγοι που πήγα .Τώρα το θέμα είναι αν θα σταματήσω να ρισκάρω ή αν κλασσικά πρώτα θα την πατήσω σαν γνήσιος έλληνας
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.250
- Πόντοι
- 7.885
έχεις παίξει ποτέ κυνηγητό σε ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ;!!
Σκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη .Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ .Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες .Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη .Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ .Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες .Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο
δεν εχεις 5 δολλαρια?
CHRISTOS_COIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η ΕΣΤΩ 7,5 ΔΟΛΛΑΡΙΑ...???
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
στελεχος του πολεμικου ναυτικου ο τυπος
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στελεχος του πολεμικου ναυτικου ο τυπος
ναυαρχος
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Λοιπον, αγαπητε πορνο-κομαντο, ειναι απλο...Σκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη .Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ .Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες .Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο
Πας ακαποτα με οποια λαχει και οπως λαχει, μονο που στο τελος αν θες μπορεις και τον απο-στειρωνεις, οπως μας αποστειρωναν τα μπιμπερο οταν ειμασταν μπεμπηδες, το εβαζαν στην κατσαρολιτσα με καυτο νερο και μετα ηταν ετοιμο for next use...
Πετυχημενη συνταγη...
Βεβαια η αλλη απορια μου και μαλλον θα πρεπει να ανοιξουμε θρεντ, αν δεν το εχει ηδη κανει αλλος συναγωνιστης, ειναι στο αυταρχικο προγραμμα των στουντιος και οχι μονο, οταν φερμαρονται καποιοι με δονητη, τους εχει τυχει να τον φανε αραγες ακαποτον???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.250
- Πόντοι
- 7.885
δεν εχεις 5 δολλαρια?
Τα 5 τα είχα ρε φίλε ;) ;).Τα λεφτά για το γαμημένο το αεροπλάνο δεν μου βγαίνανε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σιγα την επικινδυνη αποστολη,γαμα ακαποτα οπου βρεις,δεν υπαρχει κινδυνος,μην ακους τις μαλακιες που λενεΣκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη .Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ .Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες .Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.893
- Πόντοι
- 46.232
;)καλα που το καταλαβες.....ναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.893
- Πόντοι
- 46.232
λοιπον περα απο την πλακα...μην λετε μαλακιες κ μην κανετε πλακα γιατι ειναι σοβαρο το θεμα...κ υπαρχουν κ μικρα παιδια που σκεφτονται με το κατω κεφαλι αντι με το πανω ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μερικοι τοχουν κανει τυπεεχετε βαλει το κεφάλι σας μέσα σε στομα κροκοδειλου
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αλλά, άσφαλερότερο, είναι τό νά θεωρούμε ότι πάσα προφύλαξη είναι άδικαιολόγητη....
καλα για σενα ημουν σιγουρος πως σου αρεσουν κ σενα τα επικινδυνα σπορΠολλές φορές .......
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Ερώτηση: Ξέρετε ή έχετε ακούσει έστω έναν ετεροφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος να μην είναι χρήστης ηρωΐνης και ο οποίος να κόλλησε AIDS από ελεύθερη ερωτική επαφή???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις