Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.250
Πόντοι
7.885
ΑΡΡΩΑΣΤΙΑ το ακάποτο γαμήσι μάγκες :rockon: :rockon:.Προς το παρόν είμαι εντάξει,όπως μου είπαν τουλάχιστον 2 δερματολόγοι που πήγα :sunglasses: :sunglasses:.Τώρα το θέμα είναι αν θα σταματήσω να ρισκάρω ή αν κλασσικά πρώτα θα την πατήσω σαν γνήσιος έλληνας :jerking:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
έχεις παίξει ποτέ κυνηγητό σε ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ;!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.250
Πόντοι
7.885
έχεις παίξει ποτέ κυνηγητό σε ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ;!!

Σκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη :rockon: :rockon:.Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ :grin: :grin:.Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες :2on1:.Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο :sunglasses: :sunglasses:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σκέφτομαι η επόμενη ''επικίνδυνη'' αποστολή μου να είναι ακάποτο με μαύρη :rockon: :rockon:.Είναι κάτι που λείπει από την συλλογή μου και ίσως με καταξιώσει πιο γρήγορα και στο σάιτ :grin: :grin:.Αυτή η ιδέα μου είχε μπει από πολύ παλιά όταν είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για την Σιέρα Λεόνε,όπου με 5 δολλάρια γάμαγες ακάποτα και τέλειωνες και όπου ήθελες :2on1:.Αν είχα λεφτά θα πήγαινα μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο :sunglasses: :sunglasses:

δεν εχεις 5 δολλαρια?  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στελεχος του πολεμικου ναυτικου ο τυπος  :2funny: :headbang: :uglystupid:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον, αγαπητε πορνο-κομαντο, ειναι απλο...
Πας ακαποτα με οποια λαχει και οπως λαχει, μονο που στο τελος αν θες μπορεις και τον απο-στειρωνεις, οπως μας αποστειρωναν τα μπιμπερο οταν ειμασταν μπεμπηδες, το εβαζαν στην κατσαρολιτσα με καυτο νερο και μετα ηταν ετοιμο for next use...
Πετυχημενη συνταγη...
Βεβαια η αλλη απορια μου και μαλλον θα πρεπει να ανοιξουμε θρεντ, αν δεν το εχει ηδη κανει αλλος συναγωνιστης, ειναι στο αυταρχικο προγραμμα των στουντιος και οχι μονο, οταν φερμαρονται καποιοι με δονητη, τους εχει τυχει να τον φανε αραγες ακαποτον???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σιγα την επικινδυνη αποστολη,γαμα ακαποτα οπου βρεις,δεν υπαρχει κινδυνος,μην ακους τις μαλακιες που λενε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
λοιπον περα απο την πλακα...μην λετε μαλακιες κ μην κανετε πλακα γιατι ειναι σοβαρο το θεμα...κ υπαρχουν κ μικρα παιδια που σκεφτονται με το κατω κεφαλι αντι με το πανω  ;)

katser2

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχετε βαλει το κεφάλι σας μέσα σε στομα κροκοδειλου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχετε βαλει το κεφάλι σας μέσα σε στομα κροκοδειλου
μερικοι τοχουν κανει τυπε :2funny:
article-1239837-07BC600A000005DC-275_634x431.jpg

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ελάχιστοι οι τολμηροί... {που το παραδέχονται κιόλας...} ;)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το ερωτημα ειναι, ποια ιεροδουλη με λιγο μυαλο μες το κεφαλι της θα δεχτει να κανει κατι τετοιο?
Αυτη οντως βαδιζει σε ναρκοπεδιο... Και θα παρει και στο λαιμο της τους επομενους συναγωνιστες. :uglystupid:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Ερώτηση: Ξέρετε ή έχετε ακούσει έστω έναν ετεροφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος να μην είναι χρήστης ηρωΐνης και ο οποίος να κόλλησε AIDS από ελεύθερη ερωτική επαφή???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom