καλησπερα σε ολους εχει κανει κανεις σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλαχτικο εγω με την ΙΝΑ μετα απο 5-6 συναντησεις στο μαγαζι της την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
ποια ειναι η ινα?
καλησπερα σε ολους εχει κανει κανεις σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλαχτικο εγω με την ΙΝΑ μετα απο 5-6 συναντησεις στο μαγαζι της την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
Λιοντάρη εσύ είσαι βρε?καλησπερα σε ολους εχει κανει κανεις σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλαχτικο εγω με την ΙΝΑ μετα απο 5-6 συναντησεις στο μαγαζι της την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
Το ότι ζει τώρα...δε σημαίνει οτι θα ναι οκ μετά απο 6 μήνες.Εγω απορώ με την αναισθησία κάποιων ανθρώπων?Καλά δε φοβουνται?αφού ζεις πάλι καλά...
Ναι ε? Γιατι?καλησπερα σε ολους εχει κανει κανεις σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλαχτικο εγω με την ΙΝΑ μετα απο 5-6 συναντησεις στο μαγαζι της την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
επελεξε προγραμμα αυταρχικο και δεν χρειαστηκε....το φορεσε η γκομενα απλα...Ναι ε? Γιατι?
ναι εχω παει
Lust που ειναι η Αντιγονη?ναι εχω παει
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί μέσα στο σάιτ που αντί να φορέσουν την ωραία τους καποτίτσα και να ξεσκίσουν το μωρό, πρώτα περνάνε την τάνα από αγορανομικό έλεγχο, βάζουν διπλή και τριπλή καπότα γιατί τους αρέσει να γαμάνε τα latex και προπαντώς αν ακουμπήσει το χεράκι τους στη γυμνή πλατούλα, μετά είναι έτοιμοι να το βάλουν σε κλίβανο.