You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μπράβο νέε μου. Ευτυχώς που πάντα βρίσκονται μυαλωμένα παιδιά για να πάνε μπροστά αυτόν τον κόσμο...καλησπερα σε ολους εχει κανει κανεις σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλαχτικο εγω με την ΙΝΑ μετα απο 5-6 συναντησεις στο μαγαζι της την τελευταια φορα δεν εβαλα κα8ολου προφυλαχτικο
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
δεν το πιστεύω αυτο..... :oη αληθεια ειναι παντως οτι παρα πολλες ιεροδουλες δεν περνανε απο κανεναν ιατρικο ελεγχο πρωσοπικα με μια ιεροδουλο που ψιλοκαναμε παρεα μου ειχε πει οτι οταν κανουν εξετασεις πολλες φορες δεν δινουν το δικο τους δειγμα πχ αιμα-ουρα παρα βαζουν καποια φιλη τους εκτος δουλειας να το κανει για αυτες..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ΤΗΝ ΙΝΑ ΤΟ ΤΡΒΕΛΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ?
Επισκέπτης
Μήπως σταμάτησε επειδή κόλλησε κάνα παράσημο;;;οχι την ινα που δουλευε στα χανια τωρα εχει σταματησει γιατι τα κονομησε
Ρε μπας και εννοείς πίπα ακάποτη;
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
ναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως είναι η εντυπωσή μου ότι στο mainstream αγοραίο σεξ (μπουρδέλα+στούντιο, δε λέω για πιάτσες κλπ) οι υγιείς/ασφαλείς πρακτικές αρχίζουν και παν περίπατο; Έχω διαβάσει μία κριτική για στούντιο όπου η ιερόδουλος κατάπιε και κάμποσες για μπουρδέλα που γράφουν για κατάποση.
Φιρί-φιρί πάμε για το Σταυρό των Ιπποτών μετά φύλλων δρυός και ξιφών...
Επισκέπτης
Πάντως είναι η εντυπωσή μου ότι στο mainstream αγοραίο σεξ (μπουρδέλα+στούντιο, δε λέω για πιάτσες κλπ) οι υγιείς/ασφαλείς πρακτικές αρχίζουν και παν περίπατο; Έχω διαβάσει μία κριτική για στούντιο όπου η ιερόδουλος κατάπιε και κάμποσες για μπουρδέλα που γράφουν για κατάποση.
Μηπως θα επρεπε να μας πληρωνουν εκεινες αντι να τις πληρωνουμε εμεις οταν τα καταπινουν?
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατί; επειδή τα φλόκια έχουν πρωτεΐνες και είναι θρεπτικά;Μηπως θα επρεπε να μας πληρωνουν εκεινες αντι να τις πληρωνουμε εμεις οταν τα καταπινουν?
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ναι με τον νωντα
Επισκέπτης
Γιατί; επειδή τα φλόκια έχουν πρωτεΐνες και είναι θρεπτικά;
Δεν κανω καθολου πλακα.
Δεν ειναι μονο θρεπτικα. Ειναι κυριολεκτικα χρυσος!!
Μεταξυ πλειαδας αλλων ευεργετικων ιδιοτητων περιεχουν και την μεγαλυτερη δυνατη συγκεντρωση που υπαρχει σε ολοκληρο το ανθρωπινο σωμα σε χρυσο.
In the male reproductive system, Skandhan and Abraham (1984) measured gold in semen, and noted that, "this is the richest source of gold reported in biological materials" (p. 587). They also speculated that, since gold was not seen in one pathological sample with asthenozoospermia, that may be an indication that reduction of this trace element led to this pathology
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ.Εχω παει αλλα δεν το ηξερα μετα ανακαλυψα οτι κανει βιζιτες χαχαχα!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ.
Ετσι πρεπει κλεφτες θα γινουν οι ανθρωποι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις